Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mmc_nd spune:
Fetele mele dragi, ma iertati ca n-am mai scris, insa va citesc regulat si ma rog mereu pentru noi toate.
cleopatra70, ce veste extraordinara ne dai, ce minune!!! Sa stai cumintica si sa ai grija de tine!!! N-am cuvinte sa-ti spun cat de tare ma bucur pentru tine, si eu mi-am dorit gemeni dintotdeauna. Eu voi face IA luna aceasta. Defapt dupa valori parea ca va fi azi, insa azi dimineata s-a decis sa se astepte pana maine si eram putin bulversata. Insa vestea ta mi-a mers direct la suflet si mi-a dat curaj.
Doamne, ajuta, fetelor, sa ne rugam Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor sfintilor sa ne fie cu folos rugaciunea si sa ne dea copii cand va fi timpul potrivit pentru noi.
ainigriv spune:
Doamne ce minune,Cleo!!!Am plans de fericire, ce minunat e Dumnezeu,cat de buna-i Maicuta Domnului care nu ne lasa o secunda fara ajutor!!!Slava tuturor puterilor ceresti pentru toate minunile.
Tot timpul glumeam si noi, ca daca bebe se lasa atat asteptat, probabil vor veni 2 in acelasi timp, dar uite ca numai Dumnezeu stie!!!
Maica Domnului sa te aiba in paza,Cleo, pe toate mamicile si toti bebicii, sa ne rugam mai ales pt voi, iar noua rabdare, pace, lumina si ceea ce va vrea Dumnezeu pt noi.Am sa incerc sa fim pomenite toate la Sfintele Manastiri, daca nu,o sa va am in suflet,am sa ma rog pentru noi toate!!!Daca bunul Dumnezeu ingaduie, peste o saptamana sunt acolo, sa va rugati si pt mine sa fiu sanatoasa!!!Doamne ajuta!!!
aditi spune:
Cleo ce minuni ti-a dat Dumnezeu! Plang de parca ar fi ai mei. Sa-ti ajute Maica Domnului si Fiul cel Sfant al ei sa duci sarcina cu bine pana la capat si fara probleme. Ai grija mare de voi! Lasa serviciul si stai acasa.Dormi cat poti de mult, bebe cresc mult cand dormi tu. Sa auzim numai vesti bune. Dumnezeu sa va pazeasca!
ainigrivincearca cu numele traduse in greaca la un preot, ca ei invata greaca la teologie in facultate, sau la un student.Poate e posibil, nu stiu.
Ieri am repetat analiza HBs la sanepid si eu si sotul, dar rezult va fi peste 10 zile, deci rabdare din nou. Ma rog sa faca Dumnezeu o minune , din nou, sa iasa bine si sa dispara acel virus chiar daca exista, numai El poate .Iar daca e tot pozitiv nu-mi ramane decat sa-l las in grija Domnului si a Maicii Domnului(cum e de cand s-a conceput)sa decida daca va fi infectat sau nu la 6 luni . Sansele sunt 5o%-50%. Va rog din suflet sa nu ne uitati nici pe noi la rugaciune
.
Dar sa inchei mai optimista va spun ca aseara am fost si eu la ECO. Si in sfarsit l-am vazut pe ingerasul meu, am lacrimat putin , normal dar de bucurie : are 36mmm(nu stiu daca e normal sau nu, dr. nu a comentat ca n-ar fi)la 10 sapt si 4 zile, i-am vazut manutele si piciorusele, i-am ascultat inimioara si am vazut-o cum pulsa, vasele de sange si cordonul ombilical foarte vizibil. Spre finalul ecografiei a fost un scump ca ne-a amuzat putin: se tot tragea de cordon cu mainile, dadea din picioare si la un mom. dat a facut un salt in sus(poate i se trage de la mama lui care se catara pe munte cand avea el 3 sapt. ) Am ras cu pofta , nu pot sa cred ca am asa o minune in mine.Abia astept sa-l simt. Sa dea Domnul sa fie bine pana la capat si la fel de jucaus.
Dumnezeu sa se milostivesca mereu spre noi!
Aditi 10+
marryan spune:
nu vreau sa descurajezi pe nimeni, se pare ca nici luna asta nu sa prins nimika si cred ca incep sa o iau razna, nu mai pot, sunt aproape trei ani de chin lacrimi si rugaciuni mers la biserica in speranta ca Dumnezeu imi va asculta rugaciunea si ma va binecuvinta cu un copilas....se pare ca prea mult cer...am avut un trecut fr dureros si am crezut ca atunci cind ma voi casatori voi da nastere la multi copilasi si ii voi iubi... vom fi o familie fericita...dar se pare ca aici e gresala mare....sperante desarte, nustiu dar astazi cind a inceput sa ma doara burtika ca la CM mia cazut cerul peste mine si pamintul nu il mai simt sub picioare,sa dereglat rau vine cind ii abate... mi-am pus mari sperante in rugaciune si stimulare lunile astea dar se pare ca Dumnezeu nu are timp pu mine....nustiu a cui pacate platesc eu dar se pare e prea crud....va rog de ma iertati dar simt ca ma prabusesc in gol nu vad speranta pu mine sa dus totul....o sa incerc incontinuare sa ma rog sper sa nu ma racesc de Dumnezeu si sa fiu alaturi in rugaciune cu voi....se pare ca prea mare e incercarea pu mine si nu inteleg DE CE!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
dara_d spune:
Buna fetelor as vrea si eu sa va rog sa ma treceti pe lista la acesta rugaciune colectiva.Numele meu este Andreea.
Eu incerc de un an sa fac un bebe ,acum de 2 luni fac si tratament de stimulare ovariana.fara succes pentru moment.
am inteles greu ,dar am inteles ca atunci cind va vrea Dumneyeu il voi avea.
Va multumesc
dara_d spune:
Marryan nu dispera ca se spune ca pe cine iubeste Dumnezeu incearca.
Si eu am mers si incerc sa mai merg la biserica Sf Spiridon vechi ,am fost la maslu vinerea si am mai fost lunea si miercurea.Dar trebuie sa ma tin de asta,imi e greu dar acasa mai citesc acatistul Maicii Domnului,Ac.SF.Spiridon si Acatistul SF.Ioachim si Ana.
dara_d spune:
Prin august am fost cu sotul la manastiri in moldova ne-am rugat si am lasat acatiste si sa stiti ca ceva bun si minunat tot s-a intimplat,eu una in perioada aia m-am rugat mult sa se vindece sotul de astenozoospermie(facuse vreo 2 luni tratament cu undestor)si cind ne-am intors cind a facut spermograma a iesit foarte bine.Eu una zic ca a fost voia lui Dumnezeu ,de ne-a ajutat sa se rezolve problema asta.Acum astept sa reusim sa facem un bebe .
dara_d spune:
Vreau sa va spun ca acum mergem la ghighiu la manastire ,este o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si incerc si eu sa ma rog sa imi indeplinesca dorinta de a avea un bebe.
criss_2081 spune:
dara_d bine ai venit in grupul nostru. daca ajungi la manastire poate lasi si listuta noastra acolo.
va pup.
criss_2081 spune:
Marryan iubita mea, te rog eu sa nu te mai intristezi, fruntea sus, chiar daca nu s-a intamplat luna asta minunea. era cumva luna asta ultima ta sansa sa ramai insarcinata? NU, luna viitoare mai exista o speranta poate poate o sa vina bebe in octombrie, numai Bunul Dumnezeu stie cand.
eu iti inteleg supararea dar trebuie sa fim unite si sa ne incurajam una pe cealalta.