Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)
Raspunsuri - Pagina 11
dara_d spune:
Numele meu de botez este andreea claudia.
poate ma treceti voi pe lista eu nu stiu ,sunt noua pe forum si nu prea stiu multe chestii.
multumesc mult si Dumnezeu sa va ajute.
marryan spune:
dara si criss va multumesc mult pu incurajare...mii fr greu pe suflet simt ca nu mai simt nici pamintul sub picioare, nu am incotro...crucea asta mia fost data mie si trebuie sa o duc pina la capat....imi pare rau ca nu sunt printre cele norocoase din lumea asta....o sa incerc sa mi revin si sa uit de bb...sa nu imi mai doresc sa am ca innebunesc la sigur in ceva timp!
Vreau sa fiu puternica, dar nu pot, ma doboara problema asta.
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
ainigriv spune:
Marryan,suntem aici!!!Nu intamplator ne-a intalnit Dumnezeu pe acest forum, toate avem aceesi problema si cred ca ar trebui sa recunoastem ca simtim acelasi lucru ca si tine, o data pe luna,cand ni se spulbera sperantele, dar asta e, trebuie sa o luam de la capat cu incredere si credinta in Dumnezeu, ca fara El nu putem face nimic.
Eu m-am temperat dupa ce am vazut copil operat pe cord la 3 luni si am zis sa se faca voia Domnului, ca s-ar putea sa-mi dea ce nu pot duce, pe urma!!!Eu cred ca stie Dumnezeu ce-i mai bine pt noi, nu este o pedeapsa, ci mai degraba un ajutor.Cand am avut sarcina extrauterina si am realizat ce mi se intampla, nu ma puteam opri din plans, pana intr-o zi, cand cineva mi-a spus ca Dumnezeu ma iubeste, ca am trecut cu bine prin aceasta incercare.Asa si este, apoi am realizat ca facusem radiografii la toti dintii, fara sa stiu de sarcina, deci ce copil iesea?
Totul este sa avem rabdare si in tot raul e un bine:suntem mai aproape de Dumnezeu si vom fi recunoscatoare toata viata pentru DAR, atunci cand il vom primi,altii considera ca pe ceva normal, insa noi stim ca un copil este intotdeauna o minune de la Dumnezeu.
Asa ca vreu sa te vad mereu
, optimista, ca trebuie sa reusim!!!Promiti???Altfel ce sens ar mai avea sa ne intalnim aici???Am glumit,oricum ajutorul ne este la Dumnezeu.Pupici si Doamne ajuta tuturor!!!
ainigriv spune:
Tot eu...am uitat...bine ai venit, Andreea!!!Este un grup minunat aici, eu simt multa caldura si bunatate, de aceea zic, la cat mai multe fete, mamici, burtici, sa dea Dumnezeu!!!
Aditi,ai avut idee excelenta, nu-mi trecea prin minte sa traduc la un preot, avand in vedere ca birourile de traduceri nu presteaza in greaca, deci o sa incerc la un parinte, sper sa reusesc!!!Hai pupici inca o data!!!
georgia_c spune:
buna micutelor,
cleo , am ramas fara cuvinte , bunatatea lui Dumnezeu , este pe masura credintei tale ; sa dea DD sa fiti toti 3 sanatosi , si sa le indrumi pasii copiilor exact cum ne-ai indrumat pe noi
maria, asa cum ti-a zis si virginia , toate trecem prin deznadejde cam 1 data pe luna, si ne intrebam de ce ??.. de ce eu ?.. de ce mi se intampla mie ??.. e greu de acceptat , insa tatal meu care este un om credincios , mi-a spus mereu ca Dumnezeu nu face nimic intamplator , si ca ceea ce noi gandim ca e bine pentru noi , poate El randuieste altfel , si asa este cel mai bine ; desi eu vorbesc ca lupul moralist , adica am starile pe care si tu le ai , foarte des , incerc sa ma gandesc ca DD ne incearca , si ne intareste, si daca a randuit sa avem copii vom avea;gadeste-te cat de norocoasa esti , numai pentru faptul ca te rogi; tu roaga-l pe Dumnezeu , sa se indure de tine , si pana la urma, iti va lumina drumul
si ca sa te mai inveselesc , sa sti ca si eu sunt aproape de z1 a ciclului
.. maine poimaine astept sa apara uratii
marryan spune:
ainigrivsi georgia va multumesc din suflet ca mi-ati impartasit sentimentele voastre si stiu ca sunt multe care suferara asa de mult si eu asa aproate de inima cum imi spune si sotul, promit ca nu voi mai gindi asa, desi mii fr greu sa zic ca nu voi mai plinge sau nu voi mai gindi "de ce eu Doamne" am sa incerc mam rugat aseara la 21 si am plins de numai puteam si ma nilogeam la icoana de ce eu asa si pe dincolo si parca in minte mia aparut un gind "o sa fie si la tine ai rabdare" si mam linistit nu o sa mai pling, dar stiind cite colege am la servici gravide care ma intreaba mereu dar voi cind? si nu stiu ce sa le raspund.....chiar ieri mia zis una ca e fr fericita ca e gravida si toate lumea e la picoarele ei, sa stiti ca atunci am simtit invidie nu pu copilas ci pu ea stiind ca eu sufar de mult cu acest lucru, mam facut mai rece cu oamenii nu mai sunt bucuroasa, nu mai zimbesc, ma depaseste aceasta problema, dar stiu ca sunt cu voi care va rugati pu mine tot si o sa primest acea liniste si pace in suflet de care am nevoie! Va multumesc din suflet!
Dumnezeu sa fie cu noi!
Maria
sandaa spune:
Buna dimineata si Dumnezeu sa ne ajute! As vrea sa trec si eu pe lista voastra. Numele meu de botez e Sava ( nu e o greseala acesta este numele meu). Ma bucur pentru voi cele gravidute, Dumnezeu e mare si bun si ne va da fiecaruia dintre noi speranta si fericire. Cleo felicitari pentru gemeni, cred ca aceasta e cea mai mare bucurie pe care o poate avea o femeie in viata ei. Si eu mi-am dorit gemeni dar Dumnezeu stie ce face cu fiecare. Eu imi doresc de 9 ani un copil dar pana acum inca n-am reusit. De multe ori ma apuca deznadejdea desi stiu ca este pacat dar totusi mai sper ca Dumnezeu se va indura si de mine. Va multumesc pentru rabdare si Dumnezeu sa va dea fiecaruia dintre voi puterea de a merge mai departe. Va pup.
georgia_c spune:
maria, stiu cum e ... greu sa vezi alte femei insarcinate si parca te simti in acelasi timp si vinovata ca esti oarecum invidioasa....
dara si sanda .. bine ati venit si sa va ajute DD sa va vedeti visul implinit ... cand va intra , cleo o sa va adauge in lista
mmc_nd spune:
Dragele mele, marryan in special, va trimit o poveste pe care poate ati mai citit-o, dar mie mi se pare foarte frumoasa pentru a ilustra cum lucreaza voia lui Dumnezeu si cum noi nu putem inteleg intotdeauna.
------------------------------------------------------
Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea
in casa unei familii instarite. Familia a fost rea si
a refuzat sa-i lase pe ingeri sa innopteze in camera
de oaspeti. In schimb, le-a oferit o camaruta in
subsol. In timp ce isi faceau paturile, ingerul cel
batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o
imediat. Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de
ce,celalalt inger i-a raspuns: "Lucrurile nu sunt
intotdeauna ce par a fi".
In noaptea ur matoare ingerii au ajuns sa se
odihneasca in casa unui om foarte sarac, dar foarte
ospitalier, taran cu locuia impreuna cu sotia lui.Dupa
ce au impartit cu ei putina mancare ce o aveau,
i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor, unde se
puteau odihni in voie. Cand s-au trezit a doua zi,
ingerii i-au gasit pe taran si pe sotia lui
plangand.Singura lor vaca al carei lapte era singurul
lor
venit, murise pe camp. Ingerul cel tanar s-a
infuriatsi l-a intrebat pe cel batran, cum se poate
intampla
un asemenea lucru?
"Primul om avea tot si totusi l-ai ajutat", a spus
el."A doua familie avea atat de putin, dar era in
stare
sa imparta totul, si tu i-ai lasat vaca sa moara".
"Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi", i-a
raspuns ingerul cel batran. "Cand am stat in subsol am
observat ca in gaura din perete era depozitat aur. De
vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si era
incapabil sa-si imparta bogatia cu altcineva, am
astupat zidul ca sa nu o mai gaseasca.
Noaptea trecuta cand am dormit in patul familiei de
tarani, ingerul mortii a venit dupa sotia taranului.
I-am dat in schimb vaca. Lucrurile nu sunt intotdeauna
ce par a fi. Uneori chiar asa se intampla cand
lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui.
Daca ai credinta, e nevoi e doar sa crezi ca orice
intamplare este intotdeauna in avantajul tau.
S-ar putea sa nu stii (sa nu afli de ce anume te-a
pazit Dumnezeu) ...
marryan spune:
georgia asa este dar poate pina la urma vom reusi, poate nu e mult pian atunci doar RABDARE ne trebuie, asta e ceam ami mare problema a mea de fapt!
Sava bine ai venit la noi sa te ajute Dumnezeu sa ti vezi visul implinit cit mai curind, o sa ne rugam pu tine!
Maria