Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

mmc_nd multumesc pu incurajare si mesajul de mai jos mia fost pu suflet, azi declar Z 1 si sunt fr trista, si suparata imi vina sa intru in pamint sa nu mai exist....iertati ma dar sunt cu moralul la pamint!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

marryan, te rog nu fii disperata!Scuze pt. mesajul atat de lung dar m-am intristat citind mes. tale.
Citind mesajele tale parca auzeam gandurile mele in urma cu catva timp.pe atunci nu intelegem ca depinde doar de mine totul. Si pe mine ma stresau oamenii cu intrebarea "Voi cand aveti de gand ca vremea trece.....?"si pe deasupra parca in acesti 2 ani cand ne straduiam si nu ne iesea,apareau in fata mea doar mamici cu burtici sau cu copii, nu mai vorbesc de colegele mele care au ramas toate aproape, numai eu ...Am ajuns pana colo ca relatiile cu sotul erau mecanice din cz scopului propus, placerea...aproape disparuse. Stresul era groznic luna de luna, chiar in ultimul an, de nebuna ce eram imi faceam zilnic , din ziua 1 pana pe31/30 a lunii, teste de ovulatie ca sa nu scap nici o zi. Era cumplit sa stiu ca faceam exact cand trebuia si tot nimic.Era totul programat dar am uitat esentialul: nu depinde de noi sau numai de noi. asa ca am renuntat sa mai fac planuri, teste, tratamente m-am relaxat si mi-am zis ca degeaba vrem noi un copil, ca Dumnezeu stie daca suntem in stare sa-l crestem....si poate El a decis ca ne este mai bine asa, sau nu suntem suficient de pregatiti, responsabili, inca. De aceea am decis sa ma las in voia lui, sa fac eu tot ce tine de mine, de sufletul meu, sa-l pastrez cat mai curat, sa-mi schimb putin modul de viata si atitudinea fata de ceilalti si am inceput un tratament pt. suflet mai intens, deoarece eram in vacanta si aveam mai mult timp (nu aveam ci mi-am impus sa-mi fac, stii ca prof. nu au niciodata timp liber). daca nu ma insel, le-am spus celor din anturajul meu sa nu ma mai streseze cu copilul ca vor afla la timpul potrivit cand se va intampla si mi-am inchis tefoanele sa nu fiu stresata de problemele de la scoala(care erau mereu puse in bratele mele)sau de alt gen.
Am fost mult ajutata si de parintele duhovnic si de alti preoti la care mergem des sa le spun oful meu, normal ca plangeam mereu dar erau rabdatori cu mine si ma incurajau mereu sa nu-mi pierd nadejdea ca Dumnezeu stie ce e bine pt. fiecare.
Maica Domnului te are in grija de la nastere cu atat mai mult cu cat ii porti numele si nu te va lasa, trebuie doar multa rabdare(gandeste-te cata rabdare are Dumnezeu noi!)rugaciune, imparasanie si lasa-te in voia Domnului, uita de scopul propus. Va fi bine pana la urma. Esti tanara inca, eu am 32 in curand(stiu ca nu e o incurajare varsta, dar..). Sper sa pot duce pana la capat sarcina si cu ajutorul lui Dumnezeu sa-mi iasa totusi bine analizele, daca nu va fi asa, Dumnezeu cu mine sa pot sa-mi duc crucea. Stiu doar ca nu primim mai mult decat putem duce.

Dumnezeu sa-ti dea rabdare multa si nadejde neintrerupta!

Doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Aditi iti multumesc tare mult pu gindul tau bun si pu incurajare, mii geu dar nu am incotro ce sa fac, cu cine sa ma lupt oare...nu am cu cine, cu Dumnezeu nu ne luptam si doar ne rugam sa ne intareasca si sa ne faca mai puternici, imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asa situatie disperata prin care sunt si eu acum, dar exemplul tau ma face sa fiu puternica sa ma las si eu doar in voia lui Dumnezeu ca stie El mai bine ce e pu mine!
Ma omoara interbarile da voi cind, de ziua mea toti miau dorit copii cit mai curind cum asa sa nu fiu in rind cu ei....miau stricat ziua, dar nu am aratat pe fata, am fost puternica, mam rugat mult la Maica Domnului sa ma binecuvinteze si pe mine cu o minune....dar se pare ca ele sunt departe de mine! Nu spun aceste lucruri doar ca nu am altceva pu care sa traiesc, am sot care il iubesc si ma iubeste, am o cariera buna, dar asta nu inseamna ca eu am totul, nu e adevarat si nu vreau sa supar pe nimeni cind se spune ca ai pu cine in viata asta sa traiesti....am dar ca femei implinita sa fiu nu...eu imi doresc un copil nu pu a fi in pas cu totii cum imi reprosau unii ci doar vreau sa am o familie si cred ca e corect ceea ce imi doresc!
Aditi mai povesteste-m te rog cum sa intimplat la voi, daca nu te superi? Te pupik pe tine si pe bb si vreau ca DD sa faca minunea pu tine si ana;izele sa iasa buna si bb sa fie sanatos impreuna cu tine!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Aditi, Marryan si eu am senzatia ca vad pe strada numai femei insarcinate. Chiar il intrebam pe sot intr-o zi cabd iesisem la cumparaturi, cate femei insarcinate a vazut el pe unde umblasem. Si bineinteles ca nu vazuse nici una. Si mi-am zis: gata sunt obsedata. Vazusem intr-o zi 7 gravide. Va dati seama....Parca toate imi ieseau mie in cale. Nebunie curata...
Si pe mine ma intreaba toata lumea dar cu copilu ce ati mai facut, voi mai faceti? sau fel de fel de chestii dinastea care nu-ti pica bine oricum. Pana l-eam zis si eu odata ca sa nu ma mai intrebe de asa ceva, ca in momentul cand voi rmanae nsarcinata voi zice la toata lumea si nu voi tine secret.
Asta nu din rautate am facut ci pur si simplu nu mai suportam sa ma mai intrebe toata lumea dc facem sau nu bebe.
Si ce sa mai zic de faptul ca aproape toate prietenele si cunostintele din jurul meu, care isi dorea copil au ramas insarcinate. Iar eu nu....
Ce sa fac?Si cand mai auzeam ca a mai ramas vreo cunostinta sau vreo prietena imi treceau cutite asa prin inima si suflet. Asa simteam. Dar ma repet, nu din rautate, ci pt ca imi doresc enorm de mult un copilas. Chiar ziceam, cand imi propuneam cu sotul, ca la 27 ani sa fac chiar pe cel de al 2 lea copilas, iar eu nu sunt in stare sa-l fac pe primul.
Si ina acelasi timp acum ma simt f optimista. Acum fac un tratament si deabia in decembrie voi putea iara sa incercam sa facm pe bebele nostru mult dorit. Asta numai dc Dumnezeu vrea sa ni- daruiasca.
Si am foarte mare incredere ca pana la urma ne vom tine si noi copilasul in brate. Si cred ca Dumnezeu ne va ajuta.
Asa ca nu dispera. Gandeste-te ca nu esti singura, suntem cu tine aici si toate suferim in acelasi mod.
Dar Dumnezeu ne va ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Buna fetelor unt i eu noua printre voi i va citec cu mare placere meajele abia atept a vin de la ervici a vad ce ganduri mai aveti. Pana acum cateva aptamani nici nu tiam ca exitati.Sincer cu voi parca i mi mai trece upararea i parca trec mai uor prin toate Sunt i eu la fel ca majoritatea dintre voi adica de 4 ani i mi dorec un bebe i pana acum am facut 2 ineminari iar a 3 a am facut o duminica pe 23 ept. Amandoi tam foarte bine cu analizele dar pana acum nimic, ovulatia ete ok pe cale naturala folicul de 21. Ce a va zic am fot la Sovata la tratament ca am auzit ca face minuni dar ateptam poate o venii i la noi minunea. La ineminarea cu nr 3 am avut 3 foliculi cel mai mare avand 20,5 dar ce a va zic parca nu mai am rabdare pana la aflarea rezultatului iar de cate ori intru a va citec meajele parca mai uit. Sper a ni e indeplineaca tuturor dorinta de a fii .Daca e poate va rog a ma treceti i pe mine in lituta voatra CARMEN iar numele de botez IONICA. Bafta tuturor i a auzim cat mai multe veti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
carmen .. bine ai venit ... cleo te va trece pe listuta
maria , te-ai convinsa ca nu esti singura care treci prin asa stari;nu este o consolare , insa eu am 33ani , sper ca voi avea un bb , mai ales ca pana acum nici nu am incercat , pt ca nu mi-au dat voie medicii,eu avand o boala de oase destul de grea ...asa ca fruntea sus , se poate , si cu ajutorul lui Dumnezeu , ai sa vezi ca va veni bb

iti spuneam ca si eu sunt aproape de z1 .. azi , mi-au venit uratii lunari ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele, ce dor mi-a fost de voi!! Nici macar n-am mai intrat sa vad ce ati mai scris, nu stiu cum se intampla, ca acum ceva vreme eram zi de zi si ceas de ceas pe forumuri, dar Ii multumesc Lui Dumnezeu ca sunt mai ocupata (cu lucruri care imi plac... ) astfel incat am mai mereu o stare sufleteasca destul de buna. Ce bucurie sa descopar cat de mult ati scris intre timp!!

Bun venit noilor fete din listuta noastra pentru rugaciune!!

Cleopatra, Bucuria pe care ti-o daruieste Dumnezeu este fara margini si ne bucuram toate pentru tine! Cred ca e frumos sa iti spun si ca meriti acest Dar! Dumnezeu sa-ti fie mereu Calauza, in tot ce faci, sa te ajute sa-ti tii minunile in brate la vremea potrivita si sa fiti cu totii o Bucurie necontenita pentru cei din jur! FELICITARI si sa auzim in continuare lucruri minunate despre voi! Sunt sigura ca vom auzi!...

Marryan, stim toate prin ce fel de stari sufletesti treci. Eu mi-am propus de curand un exercitiu :-) care mi se pare foarte frumos. De cateva zile numar gravidutele pe care le intalnesc pe strada, la magazine... le numar numai pe acelea de care sunt absolut sigura, am ajuns la Graviduta cu nr. 18 (mi-am propus sa numar 100) Poate parea putin ciudat, dar pe mine simt ca ma ajuta. Si in loc sa ma mai amarasc ca uite, ea de ce si asa mai departe..., ma bucur, o mangai in gand pe acea Mamica si o pun la numaratoare. Cateodata ma gandesc ca sunt femei pe care le vedem pe strada gravidute - si poate le invidiem - si nu stim (si nici n-am vrea sa stim, poate) prin ce-au trecut, unele dintre ele, ca sa ajunga acolo. Asa ca precum ziceau si celelalte fete cea mai buna e linistea... si sa fim incredintate ca Dumnezeu stie mai bine.

As vrea sa va iau la rand pe toate sa va spun cate ceva, atat de dragi imi sunteti, fiecare in parte, am citit cu o foame de nedescris tot ce-ati scris ... insa ma gandesc ca o sa ma intind prea mult la vorba si nu vreau sa plictisesc pe nimeni :-)

Aditi, ne rugam pentru tine si pentru puiul tau, eu una sunt incredintata ca va fi bine! Asteptam vesti bune!!

Tuturor, imbratisari si milioane de pupici si multa CREDINTA va doresc si Dumnezeu sa ne binecuvanteze la momentul ales de El, cu ceea ce ne dorim.

Despre mine, am continuat zilnic rugaciunea noastra. Am implinit deja o saptamana si o zi de cand sunt cu voi. Ma simt incomparabil, v-am mai zis, parca nu mai sunt eu!! Totusi recunosc ca sunt destul de incordata si incordarea asta nu e buna. Mi-as dori sa se intample ACUM, sa se fi intamplat deja, sa... poate ar trebui sa adaug la rugaciune sa-mi dea Dumnezeu Liniste si Rabdare. Ca pe de o parte ne rugam la Dumnezeu si pe de alta am vrea sa le potrivim noi pe toate dupa "aranjamentele" noastre - eu cam asa ma simt si sper sa se indrepte si asta.

Va pup mult de tot pe toate si inca o data BUN VENIT fetelor noi!

Mergi la inceput

Livsy Hera25, georgia va multumesc tare mult pu sustinere si pu sfaturi, stiu ac nu sunt unica si ca nu am eu cea mai tragica soarta, dar la moment simt o slabiciune si pling de mila singura, dar promit ca nu o voi face pe viitor, o sa privesc cu siguranta in viitor cu speranta ca poate intro zi voi trai si eu aceste momente unice, imi e greu dar o sa treaca, nu sunt eu una care sa stea prea mult cu starea asta...
Ionica bine ai venit in grupul nostru si iti doresc din tot sufletul ca aceasta inseminare sa fie cu success si peste doua saptamini sa vii aici si sa ne dai vestea mare!
eu voi face testul de compatibilitate asta nu am facut-o si dr nea indrumat sa l facem ca sa stim pe cai apucam IA sau FIV...am un mare gol in suflet dar sper ca se va umple intro zi....
Sunteti toate minunate, si anume felul nostru de a fi cum ne incurajam si ne sustinem ne va ajuta sa trecem peste orice dezamagire, sau orice vis implinit!
Cleo ce mai faci cum te simti tu si ingerasii rai?
Va pupik pe toate! Dumnezeu sa ne ajute!

P.S. Aseara de suparare nu mam rugat mam simtit vinovata pina la urma, ca nu am facut-o!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Cleo, felicitari pentru bebici! Mare minune! Ce fericire! Doamne, doamne te-a rasplatit pentru credinta ta... Sa fiti sanatosi si iti multumin ca datorita tie suntem aici, iar exemplul tau ne da putere si credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor, am reusit sa transcriu listuta noastra, inclusiv cu fetele noi venite, carora le spun bine au venit, in greaca, foarte simplu!!!Din Times New Roman le-am trecut in Symbol si mi-au aparut caractere grecesti, sper sa se poata citi.Doamne, ce fericita sunt, mi-era teama ca nu pot lasa acatiste pe unde ajung.
Nu ne lasa Dumnezeu, pana la cele mai mici detalii primim ajutor!!!
Rugati-va si pentru mine, sa ajungem cu bine si am sa ma rog pt noi toate sa se faca voia lui Dumnezeu cu noi.O sa aduc si poze sa le vedem si in rest, pace si lumina, rabdare si intelepciune sa primim toate!!!Pupici, mai vorbim pana plec!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput