Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mada - dupa cum am mai spus, eu am fost pacienta dr. Raica. La dansul nu iti trebuie programare si daca esti pe la 15.30 la cabinet, vei fi probabil prima si vei intra imediat. Programul incepe la ora 16.00 - luni, miercuri si joi (parca si vinerea dar nu sunt foarte sigura). Are si echo 3D. Daca mai vrei amanunte, scrie-mi. Eu am fost foarte multumita de dansul! Si am auzit ca face niste cezariene... opere de arta!

Mokika

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

ura, mai aud si eu de cineva care a fost la dr raica!
mokika eu sunt la dr raica si pana acum sunt multumita de el, asa e are program luni, miercuri si joi de la 16 la 18 si merge si fara programare! si pe mine ma bate gandul la cezariana dar mai e pana acolo, sa vedem cum se prezinta bb! tu ai nascut natural? A venit cand ai nascut tu? aa, stii cumva in spital la ce etaj e, la 6 sau la 7, ca am inteles ca unul e mai curat? multumesc frumos, scuze ca te intreb atatea dar sunt pt prima data insarcinata si imi fac o mie de ganduri!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

Buna fetelor ,am intrat sa va mai salut pe toate ,eu scriu mai rar dar tot citesc,citesc ce scieti voi,am reusit sa-mi fac si eu programare la dr L. pe 2 oct ..mai am de asteptat pana la o noua intalnire cu bb ,si poate ca atunci v-om afla si sexul

Dana 13+
ecobb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ina, sa stii ca si eu in rpimele saptamani de sarcina nu as fi mancat altceva decat KFC si chipsuri

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna fetelor,noi inca nu am programat cezariana,ieri am fost la doctor ,fetita are 2.480gr si mi-a zis ca ne mai vedem pe 24 si atunci punem tara la cale.
Eu am racit si nu am chef de nimic.
Va pe toate!

Mihaela 35+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Mada,bona mea sta 8 ore pe zi si vara am schimbat programul in asa fel sa vina 2 zile pe sapt dupa amiaza,12-20 ca sa avem si noi o dupa amiaza libera dar de acum va reveni la programul de iarna 8,5-16,5.Mai vine cateodata si sambata si sta cu copii sa respiram si noi ca timp de 2 ani de zile nu am iesit 5 minute fara copil dupa noi(cristina intra cu mine si la wc).Totul depinde cum vorbesti la inceput cu ea , trebuie sa fii foarte clara de la inceput ce vrei de la ea , o spun din experienta pentru ca prima nu spala nici paharul in care bea apa.Eu necunoscind pe nimeni in ct nu aveam cine sa imi recomande asa ca am dat anunt in ziar si a fost la usa mea coada,n am ales bine primele 2 ori , iar 3 oara am intrebat alte bone in parc daca cunosc pe cineva si am avut noroc ca doamna tocmai pleca de la un copil si a venit la mine.Intradevar la inceput esti stanjenita cu cineva strain in casa dar pe parcurs te obisnuiesti si apoi 2,3 ore e in parc cu copilul,cand doarme isi face treaba si tu iti vezi de ale tale,cand vine sotul de la servici ea pleaca deci nu derangeaza viata de cuplu.Parerea mea e sa gasesti pe cineva inainte sa nasti din mai multe motive:1-se obisnuieste copilul din timp cu ea si nu resimte aparitia fratiorului ca un abandon din partea ta(cit am fost in spital,cristina a stat cu bona),2-in ultimile luni ai nevoie de odihna si mai ales nu ai voie sa ridici darius prea mult in brate(eu asta am facut si mi s a scurtat colul).Daca mai vrei sa ma intrebi ceva sunt aici,te pup.
Ah si uitasem daca vrei un doctor rapid ,peteanu te programeaza pentru aceasi sapt , eu am nascut cu el si am fost multumita.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Mada,am uitat sa iti spun ca nu am apelat la agentie ca te taxeaza 500 mii vizionarea adica daca iti trimite pe cineva sa o vezi si nu o alegi pe ea , ei tot is iau banii. 500 mii pentru o femeie e mult , poate ma hotaresc dupa zece

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mokika, ina medamaya; multumesc mult pt sfaturi...Am uitat insa sa precizez k eu nu pot merge decat dupa ora 19.30, cand vine sotul meu acasa, pt k n-am cu cine-l lasa pe darius...
Cat despre nastere..voi ramane tot la d-na Lutescu, daca nu ma va dezamagi nici de data asta...
Oricum acum cand am facut socoteala, pe 25 voi avea 7 sapatamani, numai bine sa il vada si pe bb. daca as fi mers acum vedea doar cezariana caci bb e inca invizibil...Asa k probabil voi astepta..nu stiu ce sa zic.De fapt cand am facut programarea , asistenta m-a intrebat care este data UM si in functie de ea mi-a facut programarea.daca tinem neaparat sa merg mai repde precis ma primea, caci ma cunosc acolo de "nebuna" si "obsedata"....Chiar s-a mirat asistenta cand a aflat cu ce pacienta vorbea...M-am mirat k nu m-a uitat in 9 luni deisi nu am mai trecut niciodata pe acolo.

totusi raica, peteanu si daduianu pana la ce ora au program...in caz k nu imi vor trece mai repede piticii de pe creier?

Jojo..putin..putin mai aveti...Doamne, de-abia astept sa ne dai vestea cea mare si buna...

Mokika: ma bucur k ati rezolvat-o cu ochisorul.sa fiti sanatosi si sa nu mai aveti nicio problema...Cum e cu 2 copii?

medamaya; e posibil sa fie 3 golanei???wow... voi cum va doreati?Nu s-a putut sti de cand ai facut fertilizarea dc sun XX sau XY? Eu credeam k se poate alege sexul copilului la fiv...Asa ma gandeam k poate obtin si eu o fetita, caci natural cred k numai baieti sunt in stare sa fac...Cel putn in familia sotului de la bunici incoace toti au cate 2 baieti...ironia sortii ar fi sa fie si gemeni...
Eu am mai avut o sarcina gemelara in 2004 dar am pierdut-o

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Alina - da, am nascut natural cu "epidurala" (sper ca sesizezi ghilimelele!) si ziua nasterii mi-a programat-o el (intr-o marti cand era de garda) - ai inteles, mi-a provocat nasterea si nu a fost spontana. Dar, mi-a spus ca pot sa-l sun in caz ca se intampla ceva pana in ziua respectiva. Am nascut la etajul 7. Oricum era destul de curat acolo - si in salonul de travaliu si in salonul unde am nascut (aveau si aer conditionat), dar oricum nu mai contau conditiile pentru ca pe acolo se sta foarte putin. Mai nasol cand te da la camera. Daca nu dispui de niste banuti sa poti sta in saloanele cu plata... este destul de nasol. Mai ales baile.... eu am schimbat 3 saloane pana sa ies din spital. Dr. Raica nu m-a putut ajuta prea mult in privinta salonului pentru ca in acea perioada era foarte aglomerat si erau deja ocupate saloanele mai bunicele. Si asta din cauza ca am avut ceva probleme cu bb si nu l-am avut in camera cu mine decat pentru cateva ore... asta este o alta poveste...pe care am mai spus-o. Daca mai ai intrebari, cu cea mai mare placere iti raspund la ele.

Sarcina usoara si un bb sanatos!

Monica - mami lui Theodor si Crina

Mergi la inceput

Mada, ce sa iti spun.... cu doi copii?... inca nu m-am dezmeticit prea bine.... am un ajutor de nadejde in Crina. Mai nasol este ca se apropie scoala cu pasi repezi.... trecem clasa a V-a. Vom invata dupa amiaza... ma rog la DD sa fie bb sanatos si cuminte sa ma pot ocupa si de Crina! La iarna, sesiune.... prin februarie... si iar ma rog la DD sa pot invata si eu... cam asta e...

Intrebare - cum se da vigantolul? in fiecare zi din a 14 zi de la nastere pana la un an cate doua picaturi sau 10 zile pe luna cate doua picaturi pana la un an? Mf mi-a spus intr-un fel si pediatrul altfel. Iar de la spital nu am binevoit sa fiu atenta cand mi-a spus din cauza nervilor.

Monica - mami lui Theodor(azi facem doua saptamani) si Crina

MM

Mergi la inceput