Gravidute si mamici de Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_1980 spune:
bisous, angelique, la 10 sapt merg la al doilea control si am sa vad si ce imi spune dr meu, poate fac la 12 saptamani!
bisous lasa contul cu albumul in pace, daca ai cont pe webshots il deschizi iar sus in bara unde iti apare adresa dai clik dreapta si copy iar apoi mergi pe DC la contul tau la profil , introduci parola ta de vreo 2 ori, in toate casutele de acolo iar apoi la semnatura dai iar clik de dreapta si paste si apoi iti apare automat linkul cu poze sub fiecare mesaj!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
bisous spune:
Angelique,poate ai dreptate si gresesc eu dar din cite stiu prima echo are ca scop asigurarea ca totul decurge normal cu sarcina(morfologic nu se vede in detaliu), e un fel de a spune echo morfo(sapt 16 esti deja in al 2 trimestru).Cea mai importanta , cea care trebuie sa faca o analiza a fiecarui organ in parte este cea de la 20 sapt incolo cand se pot depista malformatiile.Te pup
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
ina78 spune:
Buna dimineata fetelor, cind va aud de eco, analize, programari... ajung sa ma intreb oare doctora mea nu ma cheama prea rar? (abia la 6 saptmini?!?)
Eu nu am greturi, insa as minca... numai prostii. Nu-mi intra de nici o culoare fructe sau legume. As minca ciocolat, prajituri, snack-suri ... care cred ca nu fac bine.
Numai bine mmici si burtici.
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
ina eu zic ca e f bine la 6 sapt! eu am fost la primul eco(transvaginal) la 5 sapt si 2 zile si am vazut decat sacul ovular, embrion ciu ciu pt ca a zis dr meu ca m-am cam grabit cu prima vizita, dar deee, nerabdarea asta, abia astept acum sa il vad si eu pe BB!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
creem spune:
Echografia morfofetala de trim I se face intre 10 si 12 sapt, tot atunci se masoara translucenta nucala si daca vrei iti faci si dublutest.
Intre 14 - 18 saptamani se face o alta echografie normala, in care se calculeaza varsta ecografica - asta e pentru triplu test.
Echografia morfologica de trim II se face intre 20 - 24 saptamani.
Se mai face o morfologica prin sapt 32 - de depistarea retardului de crestere, dar nu o recomanda toti dr., ca se vede si la una normala, nu tre sa dai iar 250 ron
Eu pe astea le stiu, si pe astea le-am si facut, pe langa cele obisnuite.
madaluta spune:
neatza...
ne-am programat si noi la prima consultatie la d-n Lutescu..dar tocmai pe 25...Cam tarziu..da atunci se putea....Probabil voi incerca sa merg pana atunci in alta parte sa ma asigur k totul e in regula.la ce medic as putea obtine o programare mai rapida??
bisous: cate ore pe zi sta bona la tine? eu nu stiu ce as face dc as avea o femeie in casa...m-as simti f stinghera...dar probabil voi fi nevoita la un moment dat sa iau pe cineva.Cum ai gasit-o, prin agentie sau prin cunostinte?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
medamaya1 spune:
Madalina, la Peteanu( ea) se obtine programare mai repede.Incearca.
Si eu trebuie sa ma programez la ea peste 2 saptamini , sa vedem cum stam cu fundita.
Meda15+
ina78 spune:
Madalina stiu ca si la Dr. Daduianu poti obtine programari repede - mai ales daca-i spui ca e vorba de sarcina sau nelamuriri. Ideea e ca abia la inceputul saptamii viitoare vine din concediu, parca, deci cred ca abia saptamina viitoare ai putea sa mergi.
In alta parte nu am idee.
eu - Ina
- puiutul meu
Mokika spune:
Wow! - Ce gasca mare ! Nu mai am timp sa citesc toate mesajele!
Madalauta - FELICITARI !!! Sa dea DD sa faci o fetita frumoasa si sanatoasa ca voi! Nu lasa optimismul sa te paraseasca! Te vei descurca cu siguranta cu cei 2bb!
Am fost cu bb ieri la dna Dr. Ciobanu in Pol. I si aproape ca s-a rezolvat cu ochisorul. Ii pun cate 2 picaturi de Genticol in ochisor de 4 ori /zi si deja s-a ameliorat. Multumesc pentru sfaturi!
Referitor la magazine pentru gravidute mai este unul si langa fostul cinema Progresu (actualele galerii Prestije - parca asa se numesc) pe partea laterala (acolo unde se lucreaza la noua contructie)- intre Stefan cel Mare si Cuza Voda. Eu mi-am luat niste pantaloni (de vara) foarte frumosi de acolo la 1 mil. Dar mai aveti rabdare ca vine targul de maine in Mamaia si sigur veti gasi imbracaminte mult mai ieftina acolo.
Va pup si bun venit noilor fete!
(Cam tarziu vine urarea dar nu prea am mai avut timp sa scriu din cauza lui bb)
Apropo! Pe mine nu ma pune nimeni in listuta?
Monica - mami lui Theodor si Crina
MM