Gravidute si mamici de Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_1980 spune:
mokika multumesc de raspuns, am sesizat gilimelele de la epidurala, dar nu prea am inteles, ai facut-o sau nu?
off topic: mi-a inviat contul cu pozele, daca vreti sa ne vedeti si noua mocutele!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
mav spune:
Salut, scuze ca-s telegrafica, am o zi aglomerata.
Mokika, ii picuri lui bebe 2 picaturi de vigantol /zi, cel putin pana la 1 an (noua ne spusesera la maternitate pana la 2 ani). Oricum tooot veti merge la controale si daca bebe va avea nevoie de mai mult vigantol, o sa vi se recomande atunci.
Si Sebi ia acum (la 3 ani si 7 luni) vigantoletten500 (tot vit. D3), cate o tb pe zi, in toate lunile cu "r".
10 zile/ luna se ia calciu, in cazul in care este nevoie.
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Yannia spune:
Sunt dezamagita total de spitalul nostru. M-am dus dimineata pentru o urgenta, ma trezisem cu o hemoragie cu cheaguri... Am dat de un doctor foarte amabil, avea vointa sa ma ajunte, insa nu avea cu ce: nu ustensile, nu ecograf functionabil, nici patul nu avea cu ce sa-l acopere... a pus o amarata de zdreanta de mi-era si sila... dar astea sunt conditiile in Spitalul Judetean Constanta. Rusine!!!
mav spune:
Yannia, acum esti bine, draga mea? ...Sper ca nu l-ai lasat pe dr sa-ti faca tuseu, bine-nteles ca aveai nevoie de o ecografie!
Te rog sa-mi spui cum esti!
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Yannia spune:
Acum nu mai sangerez si ma surprinde ca sunt de o nesimtire rar intalnita. Cred ca mi-a facut un calmant odata cu scobutilul, fiindca imediat am inceput sa vad viata in roz si am dormit pana acum. Plangeam ca o apucata si fiindca a vazut ca-mi doresc mult copilul, nu m-a bagat la chiuretat. Merg dupa-amiaza la un eco la un cab. particular sa vad ce si cum. Apoi urmeaza sa se ia o hotarare.
ina78 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Ina, sa stii ca si eu in rpimele saptamani de sarcina nu as fi mancat altceva decat KFC si chipsuri
Deja ma simt mai bine ... credeam ca m-am "defectat" de tot. Am incercat legumele in diverse combinatii, fructe... nu intra deloc.
Madaluta stiu ca eu am prins-o pe Dr. Daduianu si dupa 19 la cabinet, daca aveau urgente sau era ceva neprevazut.
Yannia acum esti mai bine?
eu - Ina
- puiutul meu
madaluta spune:
yannia: ce faci cum te simti??este totul in regula?nu pot sa cred k ti se intampla din nou..mergi urgent la orice dr care are echograf ..oricine te primeste cand e vorba de urgenta..Unele cabinete percep o taxa de urgenta..dar te primesc..nu face control clasic sub nicio forma..numai echo..
Hai spune-ne k sunteti bine...ne-ai lasat asa in suspans...cel putin eu sunt cu sufletul la gura...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
mav spune:
Yannia, cum te simti acum???? Te rog sa ne scrii!
Angi, poate ca ar trebui sa scrii mare in capul subiectului, ca in caz de... urgenta, gravidutele sa nu mearga la Urgenta-ginecologie la Sp. Jud. Cta, ci sa ia legatura fiecare cu medicul ei! Intr-adevar, e JALE acolo, nu au nimic din ceea ce ar trebui sa aibe intr-un asemenea cabinet, am trecut si eu prin chestia asta... si stii ca nu s-a terminat bine...
ina78 spune:
Alina am apucat sa ma uit la 2-3 poze si ce vaz... am facut nunta in aceiasi zi cred - 8 octombrie 2005.
Voi stati in Navodari? Ca vad ca nunta a fost in Navodari?
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
da ina, in navodari stam, si am avut nunta in 8 oct 2005!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi