Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Yannia, din pacate eu trebuie sa plec acum de la birou, am un curs care incepe la ora 16. Doamne ajuta sa fie totul bine! Vezi ca ti-am trimis PM!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Va pup fetelor si va multumesc , ca sunteti alaturi de mine. Dupa cum am scris mai sus, nu mai sangerez deocamdata. Va scriu diseara, cand vin de la eco. Acum, ce-o vrea Dumnezeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia sper sa fie doar o sperietura,sunt convinsa ca totul este bine,te asteptam cu vesti .

Mihaela 35+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

Yannia pupici multi si fii"barbata" ,asteptam sa vi cu vesti de la eco

Dana 13+
ecobb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Trebuie sa fug si nu stiu daca mai apuc s intru azi. Asa ca va urez o dupa-amiaza placuta la mamici si burtici.

Yannia tinem pumnii sa fie totul ok. Ai incredere in tine si in Dumnezeu.
Asteptam vesti.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mav- mersi ca m-ai lamurit. Deci calciul era cel cu 10 zile. M-am prins acum.

Alina - am facut doar o doza din anestezie si a avut efect doar pentru prima parte a travaliului cand nici durerile nu erau asa de puternice. Anestezista a lasat celelalte doua doze la asistenta sa mi le faca, una pentru partea a doua si una pentru dupa expulzie (cand urma sa-mi coasa taietura de la epiziotomie). Asistenta (sau moasa, ce era) ori a uitat ori intentionat (eu cred ca intentionat pentru ca tot personalul de la sala de nasteri ma intreba de ce vreau eu epidurala ca sunt o gramada de riscuri...) nu mi-a mai facut cea de-a doua doza pentru ca incepand cu dilatatia 6-7, am simtit durerile ca si cum nu as fi facut anestezie. Si am nascut cu epidurala.... dar cu dureri ca si cum nu as fi facut-o. Pentru asta erau ghilimelele. Am mai povestit odata daca te uiti putin inapoi. Iar celelalte doua doze mi le-a facut dupa expulzie si una seara ca sa nu resimt durerile de la epiziotomie. Pacat!.... la noi sunt prea putini profesionisti. Toate prietenele mele din Bucuresti au nascut cu epidurala si totul a fost OK. Nu dureri, nu chinuri si bebelusii au fost foarte bine! Cam asta e.... in mare.

Mokika

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna fetelor! Multumesc pt raspunsurile in legatura cu doamna doctor Ciufu.
De luni incep serviciul, s-a terminat vacanta.CE NASPA.
Yannia o sa fie bine o sa vezi.Succes.
Mada 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

mokika, multumesc mult pentru raspuns!cred ca retinerea asta a dr si asistentelor pt epidurala are legatura cu faptul ca nu prea mai poti controla contractiile si astfel au ei mai multa treaba decat noi!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Yannia, sper din suflet ce esti bine si tu si bebe. Si eu am avut 2 episoade de singerari, la prima am fost internata in spital( jalnic, mi-au facut o perfuzie nici nu stiu cu ce, a doua zii mi-au drumul acasa, asat dupa ce m-au facut sa ma simt ca la circ, eu fiind ursul, mergeam pe colidor si toatae susuteau, asta are 3 ....) plus ca mi-au zis ca de ce nu scot macar unul ca eu inca nu stiu ce ma asteapata si ca oricum in Cta nu e nici un dr care sa monitorizeze bine o sarcina tripla... in sfirsit numai la spital la noi sa nu ajungi.A doua oara nu am mai mers la spital, am stat linistita in pat, cu picioarele mai sus decit restul corpului si ma lasat si singerarea.
Madalina draga , saptamina trecuta , mi-au spus ca vom avea 2 baietei si o fetita. Acuma , daca s-au inselat 3 de asta e, sanatosi sa fie.
Se pot obtine fetite sau baieti, dupa pofta, dar nu la noi in tara, nu e aparatura necesara.Si noi tot asa ne doream 2 baietei si o fetita si se pare ca asa si este.

Meda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Alina, eu am nascut prin cez si am avut epidurala pusa de mamacita,nu am cuvinte sa ii multumesc pentru sprijinul care mi l a acordat,a venit si duminica sa imi aduca dozele de anestezic.Sper sa intre cat mai curand si ne ne da vesti bune despre anabela si alexandru.Am lasat cateterul acolo 3 zile in care nu am simtit decat vag durerea pentru ca am facut dozele din 3 in 3 ore , dozele mi l a lasat mie,in ultima zi mi l am facut singura noaptea.Asa ca depinde mult de doctorul tau daca te sprijina in alegerea ta pentru epidurala sa vorbeasca el, sa fie anestezistul de fata cand ai nevoie de doze , sa nu te lasa la mana moasei ca ele sunt asa cum a zis mokika isi usureaza munca lor nu suferinta ta.Te pup

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput