Gravidute si mamici de Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 7
docdecap spune:
quote:
Originally posted by alina_1980
toate fetele si multumesc celor ce mi-au impartasit din experienta lor de mamici sau de gravidute mai mari in ceea ce priveste greturile!
acum mai e ceva, eu simt asa ca o sila fata de mancare cand deschid frigiderul si nu prea pot manca decat fructe si lactate, oare astea sa fie greturile mele?
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
alina, eu greturi cu varsaturi am avut doar de doua ori, o data de la Nestea verde pe la inceput si ultima oara in combinatie cu mersul cu masina pe la 15-16 sapt... dar sa nu vad mancare in fata ochilor era la ordinea zilei, si senzatia de greata aparea la foame, sete, oboseala, vorbit mult timp, stat in picioare etc. Erau mancaruri pe care sa nici nu le miros, si altele din care daca prindeam asa ma bucuram ca pot manca...Painea prajita si iaurtul au fost castigatoarele editiei!!
Am slabit pe cantar 1 kg in primul trimestru, dar banuiesc mai mult, pentru ca numai sanii mi s-au umflat pret de vreun kil...
fiecare greata cu povestea ei..
te si sa treaca repede si fara probleme primul trimestru!!
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
docdecap spune:
angelique, imi spui si mie te rog de unde l-ai cumparat? sa-l trimit pe tat-su in prospectare sa-l vada pe viu, ca am zis ca ne mai orientam o vreme, sa facem o singura achizitie la carucior...
merci mult, you sexy mama!!
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
roxx spune:
am intrat sa va spun noapte buna, somn usor si maine sa ne auzim numai cu vesti bune.
va
vine Luca Teodor
Roxana 28+
AngeliquedeS spune:
Moni, l-m luat de pe Bd Tomis de la Dodo Kids, vis-a-vis de Sala Sporturilor, nu ai cum sa il ratezi. Tot de acolo voi lua si patutul pe care l-am ochit deja si salteluta si asternuturile, sunt incantata ca toate sunt din materiale antialergice, eu am o alergie tare urata la acarieni si praf de casa si cum bebe are astfel teren propice vreau sa il feresc cat pot.
Mai are acolo niste prosoape de baie pt bebe cu capison, cele mai bune pe care le-am vazut pana acum in Cta, italienesti, de la firma Feretti (gasesti pe google mai multe) si gros, gros, e adevarat ca e scump dar merita, am vazut toate zdrentele la 300.000 macar asta merita 600.000.
Roxx, noapte buna, la fel si pt restul fetelor. oricum eu mai bantui putin pe aici sa citesc si ce au mai facut zuzele mele.
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
DanaD29 spune:
Alina eu inainte eram o mare consumatoare de fructe dar acum ori ce fruct as manca nu sta mai mult de cateva minute si iese afara iar de lactate nici nu poate fi vorba,imi este greata doar cand le vad in poza
Dana 13+
ecobb
Yannia spune:
Eris, multumesc ca ai intrebat. Chiar ma miram daca mai gaseai Gravibinon, insa nu mi-ar fi prins rau sa iau cateva. Si eu am mers la dl dr. Cristurean sarcina trecuta si chiar parea interesat de evolutia sarcinii mele "provocatoare" dupa cum insusi dl dr. o numea. Dar doar atat... M-am simtit un fel de cobai. Acum n-as mai merge la d-lui.
bisous spune:
Buna seara fetelor,
Madaluta,eu sunt la a 3 bona si este la noi de 1 an.Am angajat prima bona cind avea cristina 1 an si 3 luni ca nu na mai descurcam cu efortul fiind gravida(carat carucior,urcat scari,dus in parc),a stat 2 luni in care m a inbolnavit(ca ex nu o schimba de pampers ca ii era sila),a doua era prea tinara,asa ca am zis ca nu imi mai trebuie o duc la cresa si gata.Nu a fost de acord sotul meu ca se inbolneveste , ca avem un mou nascut incasa si ii da si lui , m a convins sa mai incerc.Doamna care este acum nu am ce sa ii reprosez , e mai mult bunica pentru copii mei ,am o incredere oarba in mea ca are grija de ei.Ii iubeste mult mai ales pe victor ca vorba aia il stie de la 3 zile.Se ocupa de ei sau doar de unul de obicei dar pe deasupra ma ajuta si la menaj deci e super ok ca doar stii cum arata o casa cu copii mici , faci ordine si intr o ora e cocina.Ii dau 5 mil pe luna dar si mananca la mine si in plus de fiecare data sunt atenta cu ea ,gen cind ma duc sambata la carrefour ii fac si ei o plasa mica deci ma duce mai mult.Sotul meu chiar se gandea din proprie initiativa sa ii faca 6 mil.Sper ca t am ajutat si mai ales incurajat ca se gasec oameni de omenie si ca o sa te descurci dar ai nevoie de ajutor, asta e sigur.
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
alina_1980 spune:
buna dimineata mamici si gravidute!
creem, docdecap, dana va multumesc ca mi-ati povestit cum a fost la voi cu greturile!
apropo de eco morfologic de trim I cand se face, ca nu vreau sa-l ratez?
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
bisous spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu m am trezit la 6 dimineata ,zici ca este program de fabrica.Sunt suparata ca amandoi sunt bolnavi, cristina are rosu in gat si victor are o raceala care a coborat spre bronhii,am trecut pe antibiotic.Din cauza nasului infundat nu au putut sa doarma si se sculau urlind din ora in ora ba unul ba celelalt deci cred ca am dormit vreo 3 ore adunate.Va spun asta ca se ma scuzati daca nu compilez astazi.
Alina,din cite stiu echo morfo de primul trimestru se face in sapt 10 12,iar cea de a 2 in sapt20 22.Eu am facut doar a 2 la bucuresti.
Multumesc mult pentru ajutor la capitolul poze album.Am reusit sa imi fac unul pe webshots dar m am impotmolit la actiunea activeaza contul de album de pe dc , nu reusesc iar pe urma sa vad cum sa fac sa dau linkul cu contul de pe webshots.Poate nu am fost prea explicita dar sunt zombii si asa voi fi pana seara la 10 cind ii culc.Te pup,
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
AngeliquedeS spune:
Neata!
Alina, eu am facut eco morfologic de trim I in sapt 16, se face intre sapt 14 si 16 din cate stiu eu.
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori