Gravidute si mamici de Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 6
eris spune:
Am uitat sa va spun ceva:vineri am fost la ginecologul meu si dupa control mi-a zis ca am colul cam scurt dar este inchis.M-am cam speriat dar mi-a zis ca o sa trebuiasca sa iau Utrogestan pana la 34 de saptamani. Am vazut in capitolul trecut ca unele fete cautau Gravibinon.Si eu am facut injectii cu Gravibinon in primele 3 saptamani de la aflarea sarcinii si am cumparat fiolele de la farmacia din Eforie Nord si am dat cam 500 000 pe 3 fiole.Daca mai aveti nevoie ma pot duce la farmacie sa intreb daca mai au.
Mada 21+
Yannia spune:
Eris, eu am nevoie de Gravibinon. Am inceput sa fac Pregnyl, fiindca oricum nu faseam G. Oare daca as face din amandoua, dauneaza? Chiar te rog, daca vrei, sa intrebi daca mai au acolo. Multumesc frumos.
alina_1980 spune:
toate fetele si multumesc celor ce mi-au impartasit din experienta lor de mamici sau de gravidute mai mari in ceea ce priveste greturile!
acum mai e ceva, eu simt asa ca o sila fata de mancare cand deschid frigiderul si nu prea pot manca decat fructe si lactate, oare astea sa fie greturile mele?
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
creem spune:
quote:
Originally posted by alina_1980
toate fetele si multumesc celor ce mi-au impartasit din experienta lor de mamici sau de gravidute mai mari in ceea ce priveste greturile!
acum mai e ceva, eu simt asa ca o sila fata de mancare cand deschid frigiderul si nu prea pot manca decat fructe si lactate, oare astea sa fie greturile mele?
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
Sigur e un inceput! O sa vezi mai incolo...dar poate ai noroc si ramai doar la stadiul de "sila"
eris spune:
yannia eu intreb in seara asta la farmacie si iti spun mai tarziu sper sa gasesc deschis. mai bine intrebi doctorul dak sa le faci pe amandoua k nu stiu ce sa zic.TU la ce doctor esti?
Mada 21+
Yannia spune:
Inca nu m-am hotarat asupra unui medic. Urmeaza sa merg joi la dl. dr. Parvu ,la Elias. Si aici, as merge la dl dr.C.Fawaz, am auzit mai multe pareri bune despre d-lui.
eris spune:
yannia eu merg la domnul doctor Cristurean si sunt foarte multumita.In cate saptamani esti insarcinata?
Fetelor a mai facut careva eco la dr Ciufu?Cum este?
Mada 21+
eris spune:
yannia imi pare rau nu mai are G.Farmacista mi-a zis ca nu se mai fabrica.Eu am facut injectiile in iunie.
Mada 21+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by eris
Fetelor a mai facut careva eco la dr Ciufu?Cum este?
Mada 21+
Eris, eu am mers pana acum doar la Dr Ciufu (mai putin una facuta in mare graba la policlinica cu plata).
Este foarte draguta, cel putin cu mine a fost, am venit si cu multa lume in cabinet (de vreo 2 ori cu tati de bebe si o data cu surori de bebe), are ecran separat pe care sa vezi si tu, stai ca la film (e si mai intuneric in cabinet special pentru asta). Aparatul e foarte bun, si mie la morfo de trim 1 mi-a facut si 3 filmulete scurte in 4d, poze pe CD de la eco 2d, desi am platit ca pe lista. Cand am mai fost prin sapt 18 ca sa vaza si fetele (viitoarele surori) mi-a dat printata o poza in 3d cu fata lui bebe, desi am platit tot 50 ron.
O data a trebuit sa astept mai mult decat ora de la programare, dar era seara tarziu si m-a primit ca am rugat-o frumos la telefon, ma speriasem la inceput ca nu e sarcina sau ca ar putea fi extrauterina.
cam asta, eu sunt multumita, de-aia vroiam sa fac morfo de trim II tot la ea, sa vad daca vineri reusim sa facem ceva in timpul inghesuit.
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Eris, eu am facut pana acum trei eco la dr Ciufu, primul eco de confirmare, morfologia de trim I si apoi morfologia de trim II 4D, personal sunt f multumita, e f draguta si are fff multa rabdare sa masoare toate cele. In pret intra gratuit si CD si poze
Moni, nu stiu ce sa spun decarucior, intr-adevar e o diferenta mare de pret. Oricum eu sunt f multumita de el mai ales ca e landou, sport, cosulet si scaunel auto.
Pup fetele, noapte buna!
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori