Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Monica, Medamaya,Tinna:Magazine cu haine de gravidute, la preturi ceva mai accesibile decat la Grivita gasiti in Marvimex. este primul stand din intrarea din stanga.

alina: sper sa ai o sarcina fara niciun simptom si fara nici un stres. inteleg bine ce spui, dar mai bine te linistesti decat sa ajungi la paroxism k mine. Mie mi-a fost groaznic de rau ...Vomam cam de 7-8 ori pe zi...si nu puteam sa mananc decat paine prajita cu margarina, pe care o vomitam in 10 minute dar era singurul lucru pe care il puteam inghiti.In rest mi se facea greata doar dc miroseam sau vedeam altceva de mancare...
dar mai erau si unele zile in care nu-mi era rau.Stii ce faceam atunci?... disperam...credeam k bb s-a oprit din evolutie...si fugeam la policlinica cu plata sa fac echo sa vad dc lui bb ii bate inima. Nu-mi trebuiau alte detalii decat sa vad k traieste...Si la controalele periodice mergeam la 3 sapt, dar eu nu aveam rabdare sa treaca si pana cand a inceput sa miste cred k am facut mai mult de 12 echo.
De-aia iti spun sa stai linistita si sa nu iti doresti sa iti fie rau.
Eu ma rog la d-zeu sa nu mai am starile alea caci nu stiu cum i-as mai schimba pampersul lui darius sau cum i-as mai face mancare...

Bisous:aoleu..da..uitasem k si la tine a fost asa mica diferenta...si cum te-ai descurcat? ai luat bona? cum procedai

Apropo de bona...care sunt preturile practicate pe la noi? cred k trebuie sa ma gandesc din ce in ce mai serios la asta pt k alta solutie nu vad...
Angelique: nici eu n-am pe nimeni aici sa ma ajute, iar la mama nu-l mai pot duce acum pe darius caci au inceput serviciul amandoi si nu are cu cine sta. Doar in vacante il pot lasa acolo pt k ai mei sunt profesori si au destule vacante...
Soacra mea e tocmai in teleorman, si chiar dc e pensionara si e singura nu si-a oferit nicodata serviciile. a venit cand am nascut si la botez...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by docdecap

fetele, multumesc din nou de raspunsuri!!

io tot vin cu intrebari, ca la pomul laudat .
azi am sunat la cabinet la Dr Ciufu pentru morfo trim 2, dupa ce sapt trecuta am tot dat de cineva care ma punea sa sun dupa 12 septembrie, sau imi spunea ca nu face programari etc. (am sunat de vreo 3 ori) Am dat de asistenta, care mai avea locuri dupa 21 sept, si eu am deja 23 sapt., atunci ar fi deja prea tarziu. Ea a fost draguta, m-a inghesuit cumva vineri, dar nu stiu cat de bine este, ca cred ca ar trebui sa aiba dr. timp sa la vaza pe toate, sa le masoare, sa fie sigura ca e totul in regula.
La provita la Dascalu mai au locuri tot pe 21 sept, nu stiti un alt medic bun cu aparat bun unde sa mai incerc o programare sapt. asta? chiar daca ar trebui sa fac 2, fac efortul asta financiar, numai sa stiu ca e bb bine-bine.

sunt asa suparata, plansa toata, si-mi mai vine si clienta in terapie, cred ca acum o sa facem pe invers, ma consoleaza si ma linisteste ea pe mine...

va
Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Monica, si eu mi-am facut 2 echografii morfo de trim II - prima la dr. Ciufu, la 20+ sapt, unde am fost putin dezamagita, si a doua la 23+ sapt la dr. Peteanu Mihaela. Eu mi-am facut morfo de trim I si alte echografii (pentru triplu test, si obisnuite) tot la dr. Peteanu si sunt foarte mutumita de ea. Imi place mai mult decat dr. Ciufu, dar e doar o parere. poti suna la dr. Peteanu si ii spui in ce sapt esti si ca vrei neaparat echografia de trim II.
ca timp stiu cpe mine m-a tinut dr. Ciufu vreo 30 min, dincolo am stat aproape o ora.
Daca mai vrei amanunte...iti stau la dispozitie!

Si...te rog sa nu te mai consumi din cauza asta, ca bb e bine si il poti vedea si mai tarziu cu la fel de multe amanunte.
Perioada in care se face aceasta echografie este pusa pana in sapt 24 pentru a se putea face avort terapeutic in cazul in care, Doamne fereste!, are bb ceva!

Mergi la inceput

docdecap: daca ti-a facut loc printre programari nu inseamna k iti va aloca mai putin timp si atentie...Asa k mergi pe mana ei.Nu te-as sfatui la provita pt k dr dascalu nu este ginecolog , ci doar echografist.Si d-na lutescu are echo performant, dar 2D si probabil tot printre programari vei fi si la dansa.

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by madaluta

[

- 3-4 pozitii de reglare a spatarului
- roti cat mai mari, cu cauciucuri( nu din plastic) cu suspensii
- bara de protectie in fata
- suport pt biberon
- husa de ploaie sau un sac pt picioare pt vremea rea
- maner reglabil astfel incat sa poti impinge carutul si cu fata spre tine si cu fata spre directia de mers( adica in f-ctie de cum bate vantul)
-mecanism de inchidere/ deschidere cu o mana
daca tu gasesti toate astea la un carut...sa-mi spui si mie ca eu sunt gata sa il cumpar pe-al 4-lea....

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Si eu m-am tot uitat dupa un carut cu aceste caracteristici, si in plus sa fie si usor, ca eu stau la et 4fara lift! iti dai seama!

Si am vazut la targ un carut cam asa, dar nu chiar cu toate caracteristicile (de ex. nu avea manerele reglabile) la Graco, si cel de la Inglesina, trei in unul, dar foarte scump! Parca n-as da atatia bani totusi, ca mai sunt si altele de cumoparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna, fetelor!
Mav, bineinteles ca am cumparat fiolele de Pregnyl, 20 lei bucata. Nu am stiut ca se dau gratis de la medicul de familie. Oricum nu am cumparat decat 2 fiindca atatea mai erau la farmacia de la Dacia. Tie ti le-a dat gratis?

Fetelor, apropo de carucior, eu deja am unul de la Graco, mi l-am adus din sua. Asta e: http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010020&brid=2.
Diferenta e ca acolo am dat 140$ pe el. Eram atat de fericita incat am cumparat si lucruri pentru fetite si pentru baietel. Am cumparat tot ce mi-a placut. Bani irositi aiurea, stiu, dar eram atat de entuziasmata ca nu mai conta. Dupa ce am pierdut sarcina, am dat toate lucrusoarele, insa carutul inca il am la soacra-mea pe balcon.

Mergi la inceput

yannia: cum te simti? mai mergi la bucuresti? mai ai scurgeri? Eu la darius am avut pana in 11-12 sapt si pana la urma totul a fost bine. Nu te speria si fii optimista!
pretul carutului e super in america...nu inteleg de ce la noi e de 3 ori mai mult...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, acum ma simt mai bine, nu mai sangerez. Mai curge cate un firicel subtire si asta numai cand fac putin efort (de ex. cand calc rufe). Nu pot sa calc decat stand in picioare si am de calcat zilnic, camasi pt. sotul, pt. servici. Restul face el in casa: aspirator, mop, scuturat, spalat vase, tot... mai putin calcat.
Multumesc pentru grija . Am vazut ca tu ai trecut deja la odisee, mie mi-e frica deocamdata, nu vreau sa ma mai grabesc. Joi merg la Bucuresti. Am vb. cu dr. si ma asteapta. Pana atunci mi-a zis sa maresc doza de Utrogestan la 6/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Revin si eu.

Multumesc de incurajari, ma simt putin mai bine, s-a dovedit a fi o cadere de tensiune pe care am rezolvat-o in final cu o cafeluta mica, cativa draci si un masaj la cap facut de o profesionista care s-a nimerit sa vina la noi la munca.

Mada, exact caracteristicile descriese de tine le are caruciorul meu si sunt fff incantata de el de aceea nu mi se pare deloc scump 6 mil cat am dat pe el. este de la firma Bertoni, varianta rock'n roll pentru ca are si optiunea de leagan. De bona nu stiu ce sa iti spun, eram curioasa ce preturi practica agentia aceea care era la targ, mi-au dat pliant.

Monica, nu mai fi suparata, chiar daca dna dr Ciufu ti-a facut loc printre programari se va ocupa serios de tine, ai toata increderea ca va fi bine. Nici eu nu te-as sfatui sa mergi la provita. Si nu mai plange ca ii faci rau lui bebe.... Eu vorbesc care plang din orice...

Creem, imi pare rau ca ai racit, sper ca te simti un pic mai bine.

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

salut fetele!n-am mai intrat de ceva timp pt ca tot am probleme ba cu netul ba cu calculatorul, dar azi am citit msg voastre.Am o nelamurire.azi noapte casa vecinului din fata mea a luat foc iar eu a trebuit sa ies sa dau masina din fata portii pt ca sotul meu este in voiaj.Pe strada era un fum super inecacios asa ca am inghitit putin. Sper sa nu ii faca ceva la puiut.
In legatura cu doamna doctor Ciufu eu am sunat pt programare pe 30 august si m-a programat pe 15 sept la ora 11.15.Abia astept sa-l vad pe bebe si sa stiu ca e bine. Iar sambata cred ca o sa adaugam si caruciorul
mada 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, multumesc mult, m-am mai linistit, oricum, e de la hormonii de sarcina, ca se strica robinetu' cam des de dau apa la soricei din te miri ce. Oricum n-am putut sa-mi dau in petec, si dupa sedinta deja ma mai linistisem.

Am facut o programare la eco la dr.Peteanu (ea, banuiesc) joia viitoare, daca nu mi se pare ok vineri la Dr Ciufu, merg si dincolo. La telefon mi-a spus ca nu e nimic daca am trecut de 24 sapt. , dar am vorbit doar cu asistenta. Mi-am pastrat optiunea de a renunta, i-am spus ca sun luni daca e cazul sa anulez programarea, mi-a spus ca am o ora rezervata.

Angi, cred ca am ratat mesajul in care spuneai ca ti-e rau, ma bucur sa aud ca acum esti mai bine.
m-am uitat la caruciorul de care ti-ai luat tu si l-am gasit pe net
www.orbitalshop.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=51&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=26&orderby=product_name&limit=30&limitstart=30" target="_blank"> aici la mult mai putini bani, ma gandesc: nu o fi acelasi? sau ii lipseste ceva??
Oricum, aseara am aflat ca s-ar putea sa primesc si un carucior, daca nu si un patut, o sa fie clar copilul second/third/fourth hand.
Sor-mea a avut carucior neo-nato, cosuletul e in stare buna (caruciorul mai putin, dupa 2 copii), ma gandeam sa cumpar poate unul la fel, stiu ca e sport dar se lasa pe spate cat pentru 0-6 luni. si oricum, cat o sa stea in carut pe zi? o sa fie frig si iarna, mai mult de 1/2, 1 h cel mult pe afara nu cred, am inteles ca va fi iarna grea.

Yannia, ai grija de tine, calca-le mai repejor si stai intinsa, cel putin pana nu mai ai asa sangerari.

si mi-am adus aminte de hainute, inca mai erau la Carefour niste pantaloni misto de gravide, dar deja cred ca s-a facut prea frig pentru ei, desi eu am de gand sa-i port cu ciorapi pana mai incolo. dar sunt la hainele de femei, bej, si pe eticheta dinauntru din spate (cea vizibila cand sunt pe umeras) scrie Maternity tex. erau la inceput de culoar, cu ramasitele din colectia de vara. mie-mi plac rau de tot!

Va pup,
Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput