Gravidute si mamici de Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 4
roxx spune:
neata, fetelor! de la noi.
de dimineata sunt ca o . am bagat rufe la spalat ( acum e tura 2), aspirat, sters praful. am obosit. acum stau putin la calc si apoi o tai prin oras.
o zi buna va doresc.
vine Luca Teodor
Roxana 28+
creem spune:
Fetele, multumesc mult pentru sfaturi....beau ceai mult cu lamaie si miere, deocamdata si cand vine sotul il trimt sa imi ia propolis cu vit C pentru gat. Sper sa imi treaca repede raceala asta!
Alina, Ina...bucurati-va ca nu aveti greturi si varsaturi si fiti optimiste ca totul va fi bine! Pentru mine primele 5 luni au fost foarte grele din punctul asta de vedere si nu va doresc sa aveti asa stari rele!
Pupici si sarcini usoare in continuare!
30+
alina_1980 spune:
toate fetele, acum plec si eu la servici, ne auzim diseara!
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
mav spune:
Salut!
Sunt la munca si am o zi aglomerata, am aruncat un ochi aici, intr-o scurta pauza, insa n-am timp sa scriu mai mult.
Va pup si eu!
creem, saru-mana pt detalii!
O zi frumoasa tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
Mav macar in trecere si tot e bine.
AngeliquedeS poate greturile sint temporare, poate ai mincat ceva care nu ti-a priit sau nu ai poftit sau... si vor trece.
Bisous cred ca tu ai pozele in calculator, nu ai un album pe net inca. Nu? Si vrei un album de poze pe DC. Atunci intii trebuie sa ceri activarea (parca asa se spune) albumului. Sau ai posibilitatea sa intrii pe diverse site-uri... http://home-and-garden.webshots.com http://community.webshots.com ... sau altele si sa-ti faci un album, apoi sa pui al semnatura trimitere la acel album.
O sa incerc sa te ajut. Insa spune-mi cam ce anume vrei. Daca dai o cautare dupa album foto pe DC o sa gasesti si subiecte care explica pe larg. Nu ca nu vreau s-o fac eu... insa nu le am cu explicatul de nici o culoare.
Alina eu maninc ... si maninc... sa vad cit am fac. La 3 luni par de 6.
Roxx dar odihna nu scrie in programul tau?
Creem cred ca doream ceva semne ca o confirmare. Am facut la teste... sa stiu ca e acolo, ca e ok. Daca-mi era rau... greata... stiam ca asa trebuia.
eu - Ina
- puiutul meu
docdecap spune:
fetele, multumesc din nou de raspunsuri!!
io tot vin cu intrebari, ca la pomul laudat .
azi am sunat la cabinet la Dr Ciufu pentru morfo trim 2, dupa ce sapt trecuta am tot dat de cineva care ma punea sa sun dupa 12 septembrie, sau imi spunea ca nu face programari etc. (am sunat de vreo 3 ori) Am dat de asistenta, care mai avea locuri dupa 21 sept, si eu am deja 23 sapt., atunci ar fi deja prea tarziu. Ea a fost draguta, m-a inghesuit cumva vineri, dar nu stiu cat de bine este, ca cred ca ar trebui sa aiba dr. timp sa la vaza pe toate, sa le masoare, sa fie sigura ca e totul in regula.
La provita la Dascalu mai au locuri tot pe 21 sept, nu stiti un alt medic bun cu aparat bun unde sa mai incerc o programare sapt. asta? chiar daca ar trebui sa fac 2, fac efortul asta financiar, numai sa stiu ca e bb bine-bine.
sunt asa suparata, plansa toata, si-mi mai vine si clienta in terapie, cred ca acum o sa facem pe invers, ma consoleaza si ma linisteste ea pe mine...
va
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
esma_angel spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Buna.
Unde gasesc si eu blugi de gravidute , dar cu elastic ? Ati vazut pe undeva? Ca pe mine nu ma mai incape nici un pantalon, il trag pe mine dar nu merge sa-l si inchei.
Meda15+
in piata grivitei sunt 2 magazine ptr gravide, unul este langa TCM, vis-a -vis de galeriile alea cu verde putin mai jos de piata, si unul chiar vis-a vis de acesta, in celelalte galerii, sper ca ai inteles, dc nu mai scrie-mi si voi incerca sa fiu mai explicita...
Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+
madaluta spune:
Angelique; multumesc mult pt dedicatia de la inceputul capitolului...sper sa o molipsesc pe Ioanadc tot ne-ai pus in fruntea listei...
mavdin cate stiu eu singurul echograf din provita este cel al dr dascalu. de multe ori cand mergeam la dansa vedeam intrand la ea de dr fawaz sau belgin , cu pacientii lor.Si eu am auzit lucruri bune despre acest medic de la 2 prietene din cernavoda . una din ele a trecut printr-o poveste asemanatoare noua( 2sarcini pierdute) si apoi cu ajutorul lui a reusit sa o duca pe-a treia la capt, iar cealalta doar a fost pacienta lui.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
docdecap:si eu am gandit la fel k tine in ceea ce priveste landoul si carutul sport..Am zis sa iau unul usor manevrabil sa pot uraca si cobori de la et 2 cu usurinta...Am cautat si-am cautat, caci nicunul nu mi se parea atat de usor pt mine si pana la urma am gasit...Nu -ti spun k in momentul in care l-am pus pe bb in el, zici k-l pusesem intr-o caruta..Find asa de usor cand mergeai pe o strada mai proasta...zdranganea din toate cele, iar copilul facea in el k la cutremur...Dupa doua zile l-am facut cadou...Am luat landou. a stat darius cam pana la 4-5 luni in el, caci apoi a inceput perioada ridicatului in fund, iar asta nu avea obtiuni decat orizontala si vericala( trebia sa fi avut grija sa aiba si trepte intermediare..dar nu mi-am dat seama) Si uite -asa am ajuns la al treilea carut care este sport, dar care nu-mi place pt k n-are multe alte obtiuni pe care le avea celalalt. Lucrurile utile ale unui carut ar cam fi:( dupa parerea mea)
- 3-4 pozitii de reglare a spatarului
- roti cat mai mari, cu cauciucuri( nu din plastic) cu suspensii
- bara de protectie in fata
- suport pt biberon
- husa de ploaie sau un sac pt picioare pt vremea rea
- maner reglabil astfel incat sa poti impinge carutul si cu fata spre tine si cu fata spre directia de mers( adica in f-ctie de cum bate vantul)
-mecanism de inchidere/ deschidere cu o mana
daca tu gasesti toate astea la un carut...sa-mi spui si mie ca eu sunt gata sa il cumpar pe-al 4-lea....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,