Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Sweetbaby, bine-ai venit si sarcina cit mai usoara si bebe sanatos.
Standul e la Cleopatra, la parter, pe ultimul rind .Sigur o sa-l gasesti.
Meda16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor?Eu azi am lenevit toata ziua.Lenevesc si eu cat mai pot ca de luni... s-a terminat.Abia astept ziua de sambata sa ma duc la dr Ciufu sa-mi vad puiutul.Cred ca maine ma duc si eu la targ dar ma duc direct la Cleopatra poate gasesc blugi de gravidutza.
SweetBaby bine ai venit in club.
Mada 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Nu mai avem nici o veste de la Yannia , a vorbit cineva cu ea , urma sa caute alt eco inainte sa ia o decizie.
Am fost pana la urma cu cristina dupa mine la targ si a trebuit sa astept pana la 11 ca atunci se deschidea(ajunsesem la 10),asa ca nu am mai avut decat o ora la dispozitie ca murea a mea de foame si somn ,n am luat mare lucru.
Madaluta, nu te simti vinovata ca il mai negligez pe darius,trebuie si el sa contribuie la fabricarea surioarei lui.Daca vezi ca nu te descurci ,gandeste te mai bine la varianta bona ca va fi din ce in ce mai greu,asa va obisniuti din timp una cu alta si mai ales darius.Te pup ,ai grija de voi

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetele,

Eu nu stiu cum faceti fata unele dintre voi, si cu bb-i si cu forum la greu.

Eu mai intru si la club ca deh..nu le pot neglija pe mamicile cu care am impartit bune si rele toata sarcina...

Am reluat din urma, am citit povestile despre dr(infioratoare si stupida pov cu insarcinata lui albota'...?).

O sa intru mai des pe la voi si o sa incerc sa ajut cat pot si eu pe gravidutele constantence.

MADALUTULE, iubita, e tarziu acum sa te sun, n-am stiut scumpo, ca ti-e rau....Daca pot sa te ajut cu ceva, apeleaza, fac si eu ce pot...

In ceea ce priveste maternitatea Medgidia, chiar se merita fetelor.Am stat o sapt in spital si m-am simtit ca la hotel.Am stat in rezerva, asistentele sunt la dispozitie, toata lumea e draguta, parca nici nu-ti vine sa crezi....pe bune...e super acolo.

Eu am avut o sarcina normala, cu greturi de la 5 la 12 sapt, n-a fost nimic spectaculos, n-am avut dureri de burta, un pic ceva contactii Braxton-Hicks, normale de altfel.
Pbl a fost c-am nascut inainte de termen la 35 de sapt.M-am speriat tare cd mi s-a rupt apa la 12 noaptea.Nu stiu nici acum ce s-a intamplat si o explicatie clara n-am primit.S-a considerat ca poate presiunea atmosferica..sau poate asa a fost sa fie, Alexuca de altfel are cu cine semana(cu ta-su), asa grabita.

Ii multumesc lui D-zeu ca mi-a dat un copil sanatos, desi micuta cu numai 2,300kg.Insa n-a fost nevoie de incubator sau masca, a tipat din prima(era pbl plamanilor care atunci se dezvolta), si a luat nota 8(din cauza culorii ca statuse ceva ore bune in burtica cu putin lichid).
V-am expus pe scurt povestea mea in speranta ca poate o sa va fac mai atente cu voi si bb pe ultima suta de metrii(si sa va pregatiti din tp bagajul ca la 12 noaptea sa cauti lucrurile prin casa e groaznic)si sa nu patiti ca mine.Eu n-am avut niciun simptom, am urmarit sarcina indeaproape, chiar fusesem la echo inainte cu o sapt si era totul k, col inchis....

As avea si eu o RUGAMINTE.POATE IMI RECOMANDA SI MIE CINEVA O PERSOANA DE INCREDERE CARE SA STEA CU ALEXIA 3-4 ORE PE ZI, VREO 3 ZILE PE SAPT.VREAU SA ACCEPT NISTE ORE DE ENGLEZA LA GRADINITA SI AR TREBUI SA DAU RASPUNS PANA LUNI.DACA NU GASESC , N-AM ALTA VARIANTA.PE AJUTORUL MAMEI NU MA POT BAZA TOT TIMPUL CA EU NU SUNT DIN CONSTANTA.

O noapte linistita urez la gravidute si la mamici bb potoliti si fara pbl.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, mamici si gravidute de Constanta!
va urez o zi placuta si odihnitoaree sarbatoare azi, Ziua SF Cruci, asa ca azi o lasam mai moale cu treaba!!oricum vine weekendul!!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata...
eu ma simt foarte bine azi..sperr k ziua de ieri sa nu se ma repete niciodata!
Yannia: nu ne mai spui nimic? ne tii cu sufletul la gura?
ai repetat BHCG-ul?

Adina; n-am indraznit sa sun pe nimeni si sa cer ajutorul pt k toate prietenele mele au bb mic..si cine ar mai face fata inca unui bb si unei gravide cu greturi???
ieri ma gandeam serios la o bona, dar azi pt k ma simt bine,mi-am mai lut gandul pt o perioada.probabil voi cauta pe cineva care sa ma ajute de cateva ori pe saptamana cateva ore.

Cine-mi poate spune si mie care ar fi salariul unei bone cu program intreg?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Mai aveti vreo veste de la Yannia? sa fie bine!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna, fetelor!
In primul rand imi cer mii de scuze ca nu v-am mai scris. Voi v-ati facut griji pentru mine si eu nu am mai intrat sa va tin la curent, ca o nesimtita.
Ieri dimineata am plecat la Bucuresti, la ora 8 ma astepta dr. Am discutat, mi-a vazut toate analizele, toate ecografiile vechi, mi-a aflat istoricul. La eco, s-a vazut embrionul, si nici urma de hematom. Sacul e putin deformat(ceea ce nu-i prea bine,insa s-a vazut corpul galben, ceea ce-i de bine). Mi-a indicat ca stau numai in pat, culcata, sa maresc doza de Utrogestan, pana se opreste sangerarea si ne vedem din nou peste 7-10 zile, in functie de cum ma simt. Mi-a placut f. mult dr, e atent la detalii si pare cu adevarat profesionist. Mi-a dat sa mai fac 2 analize, pe care nimeni nu mi le-a mai recomandat pana acum: sdr. trombofilic si antifosfolipidic.
Azi m-am trezit mai tarziu si se pare ca iar m-am captusit cu un pui de raceala. N-am chef de nimic si am o usoara stare de greata.
Am speranta ca va fi bine si voi face tot ce mi-a indicat dr.

Va multumesc din suflet, tuturor fetelor, care m-ati sustinut si mi-ati raspuns la intrebari. Sa stiti ca a contat foarte mult pentru mine, m-ati facut sa fiu mai optimista.
Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Yannia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Yannia...ma bucur mult ca e totul bien cu sarcina! Sa stai cumintica si sa faci tot ce ti-a zis nenea dr.. Daca ti-e si putin greata sigur esti pe drumul cel bun!

Mergi la inceput