Gravidute si mamici de Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 19
madaluta spune:
yannia: ma bucur enorm sa aflu vesti bune...dar totusi nu-mi vine sa cred k nimeni nu ti-a recomandat pana acum sa faci ATPP-ul...mie mi l-a prescris d-na lutescu si chiar dc analiza a iesit negativa totusi mi-a dat cate un Aspenter pe zi.
Uite aici una rticol interesant despre www.eva.ro/sanatate/articol324.html" target="_blank">Sindromul antifosfolipidic-cauza a avortului spontan
Alte analize infectioase ai facut? citomegalovirusul, toxoplasma,toxocara, rubeola,chlamidia...? si ele sunt la fel de raspunzatoare de avorturile spontane k si S. antifosfolipidic.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Yannia ne bucuram ca esti bine.
Presupun ca acum ne vei tine la curent cu starea ta, dat fiind faptul ca vei asculta de Dr. si vei sta mai linitita, nu?
Eu sint bine, maninc si dorm - e ceea ce-mi face bine... La serviciu e chin... cu o mina bag in gura, cu alta imi fac treaba. Dar ma simt ok.
Pup mamicutze si gravidutze.
eu - Ina
- puiutul meu
Adryana_4u spune:
buna,fetelor,am citit si eu din urma,ca am cam lipsit,dar nu ma certati prea rau,ca am scuza buna:m-am maritat intre timp si am fost si in semi-luna de mieream vazut ca Yannia era gata gata sa-si piarda speranta,si pana la urma s-a rezolvat,iti tin pumnii,sa-ti fie bine in continuare,sa nu mai ai probleme.
Apoi,as mai avea ceva sa va rog pe cele care sunteti la D-na Lutescu(daca e cineva la dl.Lutescu ar fi si mai bine)..invatati-ma si pe mine cum se poarta discutia despre nastere...ca am auzit ca dl. dr. Lutescu cica nu prea asista la nastere,decat daca apar complicatii sau daca este cezariana.Eu as vrea sa nasc normal,si totusi vreau ca el sa fie in sala,ca am incredere in el,dar nu stiu cum sa abordez subiectul,invatati-ma.
La targ am fost si eu aseara,si mi-am luat un trening cu pantalonul pe snur,si o pereche de raiati speciali de gravida,de la Cleopatra..sotul si-a luat in schimb mai multe,ca el si-a gasit pe marimein rest,n-am apucat sa vad prea mult,ca am plecat de la munca la targ si era destul de tarziu,deja inchideau standurile..dar poate o sa ma mai duc..
,te-ai mai linistit,ca si tu erai ingrijorata cu greturile,ca nu-l simti pe bebe acolo,stai linistita,ca o sa il simti de n-o sa-ti mai dea pace mai tarziu.Nici eu n-am avut pic de greturi,nici pofte,decat cateva,la inceput,in rest,sa ne consideram norocoase,le-ai vazut pe fete cum se chinuie cu starile de voma si de rau?Nu cred ca ai vrea si tu.
Si inca o intrebare,ziceti-mi cine a fost la dr. Ciofu,cu cat timp inainte se face programarea, cat costa echo morfologica de trimestrul 2,intre ce saptamani se face,si cum e cu CD-ul si pozele,intra in bani,trebuie sa cer suplimentar,sau cum??? va pup pe toate
Adriana S. -20sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ
alina_1980 spune:
Adriana casa de piatra va doresc, sunteti 2 fumosi si bb va fi al treilea frumos!!
despre eco de trim 2 nu stiu sa iti spun ca sunt mai micuta eu dar sigur gravidutele mai mari sau mamicile iti vor raspunde!!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
Yannia spune:
Auzisem de sdr.antifosfolipidic dar chiar nu mi l-a recomandat cineva inainte. Chiar si dr. de ieri a zis ca, daca din 5 sarcini, una am dus-o pana la 14 saptamani, nu crede ca asta ar fi cauza, insa e bine sa fac analiza. Cat despre sdr. trombofilic, chiar nu auzisem.
Am facut toate analizele enumerate de tine, Madaluta. Toate mi-au iesit bine.
docdecap spune:
Adryana,
la Dr Ciufu se face programare telefonic, ai nr. pe prima pagina a subiectului -suni pe nr. fix dimineata cand are program. de obicei ti-o face curand, acum e venita din concediu si aglomerata, s-ar putea sa te programeze dupa 21 sept. Tu incearca oricum, nu se stie...
Pt trim II morfo are 100 ron, iti da CD si poze, eu nu am cerut in mod special si mi-a dat la fiecare morfo -mi-a facut si 4d la primul trim, desi nu am cerut. E draguta si se misca foarte repede, e bine orientata, explica tot felul de chestii (azi imi explica mie care e rolul diafragmei, adica sa separe complet toracele de abdomen...)
saptmanile pt morfo trim 2 sunt 20-24, mie mi-a spus ca la 23s5z e bine, e in parametri.
asa, deci azi am fost la morfo la Dr Ciufu, a fost cuminte bebe, a durat max 30 minute toata treaba.
E tot baietel, are estimativ 632 grame, in rest de toate care trebuie. sunt tare bucuroasa.
Imi facusem programare si la Peteanu joia viitoare, si am aflat in seara asta ca o sa fiu plecata la bucuresti de luni pana joi inclusiv, asa ca o sa sun luni sa anulez, daca vrea altcineva sa ii cedez programarea, cu placere.
Yannia, ma bucur sa aud ca e bine, stai cuminte dupa cum a spus doctorul si ai grija de tine!!
va pup fetele, si noapte buna!!
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
eris spune:
Yannia ma bucur k nu ti-ai pierdut speranta si ca l-ai vazut pe puiutz acolo in burtik la tine...asculta-l pe doctor si ai sa vezi k o sa fie bine si o sa ne intalnim toate cu puiutzii in parc:D ce vremuri or sa fie:)io una suunt nervoasa k maine ma duc la dr Ciufu sa-mi vad si eu puiutzul si poate vin si cu carucior:(va pup fetele
Mada 21+
jojo_miha spune:
Yannia ma bucur ca sunteti bine,DR.Cristurean a ramas doar cu numele,daca era asa "bun" cum il lauda multa lume eu eram o mamica fericita,si daca era tot dupa el nu mai eram eu gravida acum.
Am reusit si eu sa ajung la targ,vai ce aglomeratie,asa ce am obosit si mare lucru nu am luat,sotului un costum pt botez,pijamale si un fasulet micut pt Theodora,si nu am fost la toate hotelurile,asa ca acum ma duc la somn.
Va pup pe toate!
Mihaela 35+Theodora Natalya
alina_1980 spune:
Buna dimineata, mamici si gravidute!
va doresc un weekend minunat!
raportez, 8 saptamani si 4 zile, nici nu simt ca as fi insarcinata, oare bb meu o fi bine? off, ce mult mai e pana cand merg la control, joia viitoare!!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
mav spune:
Buna dimineata!
Monica, ma intereseaza programarea ta de joi la dr Peteanu, oricum eu inca n-am reusit sa ajung la dr din iunie si pana acum (desi trebuia si ziceam ca o sa merg la altcineva, dar pana la urma e bine si asa, da' numai sa reusesc sa ma duc), numai sa fie la o ora la care sa pot merge eu... Deci, la ce ora e programarea? Vreau sa fac echo, sa vad in ce stare e uterul, cum sunt ovarele si un test Papanicolau...
Va pup! Weekend frumos!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)