Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, ce fac fetele?
nu stiu mai cum se nimereste cu targul asta ca de fiecare data vine inainte de salarii, dar oricum eu haine de imi voi lua abia la iarna, iar restul, asa e, au pret la fel ca in magazine!!

Alina 8+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna dimineata,
Victor a sculat toata casa la 5,30 de ii venea sotului sa il arunce pe geam(el doarme cu sotul),nu stiu cum sa fac sa ii schimb programul de somn , sa se scoale si el ca OMU.
O zi buna tuturor.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

Buna dimineata,pupici pt toate fetele,astazi noi facem 14 saptamanisi am inceput ziua cu de mi-au iesit ochii ca la melc ,sper sa scap si eu cat mai curand de starile astea

Dana 14+
ecobb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Mamici de Constanta, recomandati-mi medic pediatru care sa ia in evidenta bebelusi. Medicul meu de familie nu inscrie, si mai am doar doua saptamani cel mult. Imi e groaza ca o sa nasc si nu m-am hotarat asupra medicului pediatru ptr bebelusa.
Ptr admin: caruciorul ar tb sa fie roz nu albastru, vom avea o fetita Clara Maria, cam intre 25-30 septembrie.
Va pup si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata tuturor..

este prima zi cu greturi..am vomat deja de 2 ori si imi este foarte rau...Imi este tare mila de darius caci il neglijez..nu stiu cum ma voi descurca azi..l-am sunat pe Cip sa vina acasa, dar era plecat din localitate..deci mai devreme de 19 nu ajunge.ma rog lui d-zeu sa nu-mi mai fie asa rau ca simt k nu mai rezist si mi se rupe inima de darius...el nu intelege nimic si vrea sa ma joc cu el, sa-l plimb sa-l iau in brate...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetele, eu am fost aseara intr-o vizita scurta la tirg, am fost direct la mag ptr gravidute, mi-am luat o pereche de blugi cu elastic, tare draguti, un pantalon de treining cu elastic si o bluzita . Imi plac la max si tare ma bucur ca am reusit sa-mi iau mai ales de blugi ma bucur,ptr ca eu ma imbrac mai mult sport.Din treacat am vazut mai multe standuri cu hainute ptr copii, aratau super dar nu m-am oprit,ca mi-era ca ma intind si am stabilit ca nu luam inca lucrurri de copii , cu toate ca tare as fii vrut.
Fetele cu stari de rau, imi pare rau ptr voi , dar ce sa-i faci e una din " bucuriile "" sarcinii.Macar sa nu va tina mult timp.
Eu am inceput sa pun pe mine , am pus deja 2,5 kg si asta cam in ultimele 2 saptamini... cam mult
Yannia, te asteptam cu vesti bune.

mEDA 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of eu nici azi nu am ajuns la targ,asta imi propusem azi ,dar a intervenit altceva,ieri ne-am luat in sfarsit masina si sotul meu vrea s-o vada si la drum lung,spar sa ajung pana duminica.
Madaluta imi pare rau ca iti este greu,nu poti chema pe nimeni sa te ajute macar acum la inceput,soacra ta chiar daca e departe nu poate veni sa stea 2-3 luni,sunt nepoteii ei.
Care v-ati innoit la targ sa purtati sanatoase noile achizitii.
Va pup pe toate!

Mihaela 35+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

jojo sa o stapaniti sanatosi si multi km fara incidente!!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SweetBaby spune:

Buna fetelor,
si eu sunt o gravidutza din Constanta,sunt inca la inceput:saptamana 12.
Medamaya1 unde ai gasit standul pt gravidutze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by SweetBaby

Buna fetelor,
si eu sunt o gravidutza din Constanta,sunt inca la inceput:saptamana 12.
Medamaya1 unde ai gasit standul pt gravidutze?

sweetbaby, bine ai venit pe grupul de constanta!!
Sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!!

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput