Gravidute si mamici de Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 16
eris spune:
Buna fetelor! Ce faceti? Eu azi m-am dus in oras pt ca aveam un milion de chestii de rezolvat.Am cautat si o croitorie la care sa imi fac niste pantaloni eleganti ca incep serviciul.Am intrat in 5 croitorii si mi s-a spus ca nu fac haine de gravide adica "asa ceva" parca cine stie ce mare lucru trebuia sa le faca.Mai mult dusesem si o pereche de pantaloni ca model.In sfarsit am gasit o croitorie pe la Miga in niste galerii si doamna a acceptat sa-mi faca pantalonii.Sper sa iasa bine.
Yannia astept vesti bune.Nu dispera, o sa fie bine.
Mada21+
AngeliquedeS spune:
Yannia, valoarea e ff buna, ramane acum sa vedem daca creste in 48 de ore. Despre influenta Pregnylului nu stiu cat de mare e, oricum eu am facut anul trecut pregnyl dar mie nici macar testul de sarcina nu mi l-a influentat, macar asa speram sa vad si eu atunci 2 liniute rosii. mergi la eco, neaparat si repeta totusi si analiza de sange poimaine.
Eris, cunosc croitoria aceea de la geleriile Miga, mi-am facut si eu acolo un costumas si un sarafan acum un an si am fost multumita.
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Yannia tinem pumnii ptr. miine. Ai incredere in tine. Mergi si mai fa iar eco.
Eris am fost la Perla la tirg si exact la Cleopatra in stinga e un magazin unde au hainutze de gravide. Acolo am gasit si pantaloni de stofa. Buni de serv. Aveau si raiati si sport...
Si hainutze multe de bebelusi. Si eu am luat un costumas. Ne-a placut amindoura mult.
Crisis ai sa vezi ca Doamne - Doamne o sa-ti trimita un ingeras. Nu dispera si mai ales nu te consuma. Vei avea nevoie de energie ptr. bebel - atunci cind va dori el sa vina.
Pup mamici si burtici.
eu - Ina
- puiutul meu
bisous spune:
Yannia,sper din tot sufletul meu sa fie de bine maiine.
Am fost si eu cu sotul la targ pe la 6,in fuga pe la partea cu incaltaminta dar nu am gasit nimic frumos , am luat doar o geanta mica din aia care poti sa o ei la o tinuta de nunta(am 2 toamna asta),si sotul o curea.Mi se pare ca la preturi este exact la fel ca in oras, chiar scump pentru ce prezinte la pantofi, iar la haine avantajul ar fi ca le gasesti toate la un loc , dar economie nu faci.Am sa ma duc maiine dimineata la cleopatra sa caut niste pantaloni mai grosi pentru copii.Mai vine cineva maiine dimineata?
Cred ca trag pe dreapta mai devreme azi,noapte buna fetelor.
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
docdecap spune:
a, fetele, targul este deja?? pai merg si pe acolo maine ...
eu am fost la cumparaturi, am gasit la un magazin normal niste pantaloni care imi vin, desi sunt pentru femei ne-gravide, doar mai corpolente... Sunt nr. 52 si au elastice in ambele parti, asa ca permit burticii sa mai si creasca
Angi, stiu ca tu erai suparata rau de tot cu hainele, la magazinul de la grivitei (magazinele, ca e doua) au pantaloni f. misto, chiar sunt croiala conform vremurilor, dar pretul incepe de pe la 95 ron pana la 120 -cei mai multi. La unul inca nu a primit marfa de toamna-iarna, pe la sf. saptamanii mi-a spus sa revin
EDIT: bisous, eu merg maine dimineata la targ, dar sunt cu ochii dupa haine de gravide. daca vrei sa ne cuplam in vizita, cu mare placere!!
Va pupic pe toate, si tinem pumnii Yannia!!
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
ina78 spune:
Fetelor eu nu am depistat decit un magazin cu haine de gravide la Cleopatra - in dreapta undeva.
Daca mai gasiti si altul... postati si voi.
Astept miine vesti. Miine nu cred ca pot ajunge, vineri la 16.30 mai merg.
eu - Ina
- puiutul meu
creem spune:
Eu nu mai merg la targul asta, am fost in primavara si n-am gasit haime de gravida prea frumoase, sau cel putin nu erau pe gustul meu. Si in aglomeratia aia mi-e greu sa si respir!
Eu mi-am cumparat haine din grivitei, de la cele doua magazine, ce-i drept scumpe hainutele, iar acum nici nu cred ca imi mai iau ceva, ca o sa intru in prenatal si o sa stau in casa mai mult.
Pupici si spor la cumparaturi celor care mergeti la targ!
bisous spune:
Docdecap nu vreau sa te incurc ,ca eu ma duc direct la standuriile pentru copii mai intai si nici nu stiu la ce ora ajung exact , depinde de cat de repede scap de la doctor ca il duc pe cel mic la control.Iti trimit pm cu numarul meu de tel si mai vorbim maiine , tu la c e ora te duci?
Ai mei sunt amandoi bolnavi, a fost frig la soacra mea in casa la pitesti si au racit amandoi,sunt mucosi cristina e ragusita si are rosu in gat , iar victor tuseste rau si are bronhiile incarcate ,ii dau antibiotc de 3 zile deja.Pentru cristina mi a dat ceva naturist imunorezistan,a mai dat cineva asa ceva, nu prea am baze in astea naturiste ca substitut la tratamentul medicamentos ,ajuta sigur dar nu vindeca.
Creem ,parca zicea de dr blacioti , eu sunt la ea si sunt multumita , este adecarat ca vine si acasa daca e nevoie,problema este ca vorbeste atat de repede si incurcat ca nu intelegi nimic
creem spune:
quote:
Originally posted by bisous
[brCreem ,parca zicea de dr blacioti , eu sunt la ea si sunt multumita , este adecarat ca vine si acasa daca e nevoie,problema este ca vorbeste atat de repede si incurcat ca nu intelegi nimic
Da..vorbeste cam repede, dar e totusi de treaba. Din cauza ca vorbeste repede si mult la telefon sotului meu nu prea ii place, dar s-a obisnuit.
Mie imi place ca mai recomanda si chestii homeopate sau naturiste, ce mi-a dat de cand sunt gravida au avur efect foarte bun.
Dar cu copiii nu stiu cum e...o sa vad dupa ce nasc!
bisous spune:
Creem,am sa deschid farmacie la mine acasa si din aia homeopata la cite granule mi a precis dr blacioti pana acum , am vreo 12 tuburi pe putin,ideea este ca nu am scris pe ele si unele habar nu mai am pentru ce sunt.Am copii foarte sensibili, fac febra din orice,dar in sarcina ai dreptate e preferabil medicatie naturista.