Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Yannia-acelasi sfat pot sa ti-l dau si eu. Fa-ti bhcg si du-te la un echo performant. Daca iti amintesti, eu am patit-o la fel cu un echograf slabut si trebuia sa ma internez pt sarcina extrauterina. Am facut bhcg si pe urma m-am dus si la dr. Raica la echo(are 3D). Si mi-a dat chiar si poze cu embrionul ca sa ma linisteasca. Nu dispera si nu lua inca decizia finala pana nu consulti inca un medic macar. Inteleg perfect prin ce treci. DD fie cu tine si sa-ti lumineze sufletul si mintea!

Monica

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Yannia, ma rog sa fie totul bine si eu sint de aceeasi parere cu Angi. G. am inteles ca se mai gaseste in Turcia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Am fost de dimineata la Synevo si mi-am facut bHCG-ul si la 2 iau raspunsul. Ma gandesc totusi ca s-ar putea sa influenteze rezultatul, faptul ca am facut o fiola de Pregnyl, in urma cu 3 zile.
Maine fac 6 saptamani. Am avut ovulatia in ziua 16, deci ieri ar fi fost la 25 de zile de la ovulatie. Am fost la eco la dr. Cristurean, stiu ca am zis ca nu mai merg dar tot acolo am ajuns.
Am auzit ca se gaseste Gravibinon in Turcia si intamplator am o prietena plecata acolo, saptamana asta, in vacanta. Am s-o rog pe ea sa-mi cumpere cateva fiole. Multumesc pentru sugestie si va multumesc pentru ca ma ajutati moral. Daca ati mai auzit de intamplari similare, va rog sa mi le impartasiti. Ma mai imbat si eu cu apa rece.
Aaa... si am uitat sa zic, am un hematom decidual ce ocupa 1/3 din suprafata uterului iar sacul are o forma deformata. Din ce in ce mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eu primul eco l-am facut la 6 sapt si 3 zile si mi l-a facut intrvaginal si nu s-a vazut embrionul, numai sacul gestational dar mic de tot. Asa ca inca nu dispera. mergi la dr Ciufu sa faci eco!

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, as vrea sa pot sa va scriu mai mult, dar sunt aglomerata rau in perioada asta... abia mai iau cate o pauza scurtutza si citesc pe fuga ce scrieti...
Yannia, cat as vrea sa te ajut si sa fie totul bine... Stiu atat de bine prin ce treci... Fetele ti-au dat sfaturi bune! Nu stiu ce sa zic cu hematomul decidual (din pacate nu e ok cat e de mare, in cazul in care dr a apreciat corect dimensiunile), sigur sangerarea de acolo e. Si eu am avut hematom la ultima sarcina si saculetul putinel deformat si parca putin "turtit" intr-o parte, dar dupa injectiile cu Pregnyl s-a vazut bine la echo ca hematomul a disparut, iar saculetul se fixase foarte bine si era rotund, embrionul avea activitate cardiaca! Nu stiu de ce... totusi... s-a oprit in evolutie...
Din tot sufletul ma rog pt tine sa nu fie asa in cazul tau! Nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat sa continui tratamentul inceput si sa stai la pat! (Intr-adevar, rezultatul analizei la sange va fi afectat de injectiile cu Pregnyl si nu te poti baza pe el!)
Sa incerci sa nu te mai gandesti la ce-i mai rau, incearca si tu sa citesti ceva ce te relaxeaza, sa te uiti la filme de comedie!
E foarte important sa nu cedezi psihic!
Te pup si te imbratisez si sper ca ceea ce ti s-a intamplat sa fie doar o incercare peste care sa treci cu bine! Noi iti suntem alaturi oricum ar fi, asa ca fruntea sus!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Yannia: da pregnylul..am si uitat de el..sigur k va afecta analiza...mergi la un echo performant asa cum ti-au recomandat si fetele. Nu face nicio alta tampenie pana nu iti spun mai multi medici acelasi lucru. N-ai ce sa patesti dc mai ai rabdare cateva zile...Eu am luat candva o hotarare pripita la sfatul unor medici...si regret enorm...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

madalinule, nu raspunzi la telefon, pe unde umbli (aveam nevoie de un sfat bun si n-am timp sa scriu pe forum + ca-ntr-o ora tre' sa plec de la birou, ca am curs de la ora 16 la 20)? tu cum te mai simti?

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Am luat raspunsul de la bhcg, este 37550. Val de referinta sunt:158-31795. Cat de mult credeti ca ar fi putut influenta valoarea, o fiola de Pregnyl 5000?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ma bag si eu in seama pe aici cu toate ca nici nu sunt nici dar trebuie sa va scriu.
Yannia sa sti ca influenteaza dar nu mult. Eu am facut bHCG dupa 4 zile de la pregnyl de 5000 si a iesit 3,17. Ce ma mai bucuram eu ca a iesit peste 1 (nu stiam de influenta pregnylului) si ma gandeam ca sigur va creste in 48 ore. Dar surpriza: 1,20. Urate amintiri.
Aviz mamicilor si viitoarelor mamici: la Cleopatra are niste hainute frumoase de BBei, am stat 2 ore sa le admir. Le-as fi cumparat pe toate, dar nu am pt cine . Ma uitam la un body pe care scria "Sunt un greieras!" si vanzatoarea ma intreaba "Cat are copilu?".....Pai.... nu are

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: imi pare rau pt telefon acasa am fost, dar cand doarme darius il scot din priza pt k il trezeste....
Eu sunt bine, nicun simptom multumesc lui d-zeu...

crisis:of doamne...mi-ai amintit de sentimentele pe care le aveam si eu in anii trecuti...Credeam k niciodata nu voi ajunge sa cumpar hainute pt copilul meu...Plangeam ori de cate ori cumparam pt bb-le vreunei prietene... Mi se parea k numai celor din jurul meu li se intampla minuni...numai mie nu...Si uite k minunea s-a intamplat si anul trecut..se repeta si anul acesta...trebuie doar sa crezi in ele si sa le astepti... cat de curand imi vei spune k am avut dreptate...te pup si itit doresc incredere si rabdare

yannia: e o valoare f mare , deci e bine...nu stiu cat de mult a fost influentata de pregnyl..stiu doar k pregnylul pozitiveaza un test si dupa 14 zile...
k sa te convingi k e bine fugi la un echo.la doua..la trei..nu dauneaza oricat de multe ai face...
Tom cruise si-a cumparat un echograf k sa isi vada fiul in fiecare zi cand logodnica lui era insarcinata era insarcinata..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput