Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Yannia,nu iti pierde speranta ,asa cum a zis angi incerca maiine dozarea bhcg,sau cauta un echo la un cabinet unde doctorul are rabdare si aparatul e mai bun.Trebuie sa fii sigura inainte sa faci chiuretaj,poate nici nu e nevoie daca sarcina e mica.Nu dispera,sumtem alaturi de tine.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Yannia am sa-ti spun ce am facut eu cind am aflat ca sarcina e posibil sa fie oprita in evolutie.Am cautat sa fac eco si la alte cabinete si am aminat chiuretajul o saptamina.Am mai facut o ecografie dupa o saptamina si deja din masuratori se vedea ca sarcina nu evolueaza ,nu are activitate cardiaca....asa ca nu am mai avut incotro .Am facut ecografie si la Euromedic la dr.Chiriac care mai ca nu se ruga sa deceleze activitate cardiaca.Dupa chiuretaj am primit tratament cu antibiotic si ergomet.

Cred ca si sfatul de la Angelique este bun.
Sper sa nu te pripesti si sa iei hotarirea cea mai buna pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Yannia nu te speria...imi pare rau k numai am nici eu gravibinonnu face nimik mergi la analize si sa dea Domnu sa fie bine si nu t emai gandi k esti blestemata o sa vezi k o sa fie bine
te pup si ai grija de tine
Mada 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, yanni tinem pumnii sa fie bine!
bisous iarta-ma ca te-am facut sa iti amintesti despre acel""dr"", !
va doresc o zi mai frumoasa ca vremea de afara!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Alina stai linistita nu e chiar atat de departe in trecut sa dispara din simtiriile mele,tu n ai cum sa patesti ca mine ca ti ai ales doctorul cu grija,la Raica esti?
O zi buna va doresc cu vesti bune de la yannia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

bisous da, sunt la dr. raica dan, am mers pana acum o singura data , la 5 sapt, mi-a facut control clasic si eco intravaginal, mi s-a parut a fi un dr. ok, mi-a dat o multime de sfaturi(multe le stiam ca ma documentasem inainte sa raman graviduta, dar am tacut din gura ca sa mi le confirme)si acum mai merg la 10 saptamani, sper sa fie bine si acum!
oricum fiind la inceput de sarcina eram hotarata sa merg la altul si la altul pana gaseam unul ok daca nu mi-ar fi placut de dumnealui! stiu din practica ca foarte mult conteaza relatia medic-pacient!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Alina, ai dreptate foarte mult conteaza relatia medic patient.Atunci cand ai incredere in medicul tau esti linistita,intri mai greu in panica ca ai curajul sa il intreb si el rabdarea si datoria sa iti raspunda.Uite eu de ex ii reprosez lui peteanu ca este o fire mai distanta de care nu prea poti sa te apropii,m a deranjat chestia asta pe tot parcursul sarcinii dar pana la urma ca medic nu am ce sa ii reprosez in cazul meu.Ca chestie m am dus la el de 10 ori si inca nu imi stia numele sau istoricul , trebuia sa il reiau de fiecare data,imi vorbea si cu doamna mitu si asta creaza o distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Yannia,
nu am retinut in cate saptamani esti tu acum. Iti pot povesti cum am fost la un eco cu aparat bun (la Ciufu) in sapt 6 si ceva, dupa ce mai fusesem la unul mai slabut, si nu a gasit ca ar fi sarcina, ce s amai vorbim de activitate cardiaca... am facut si eu bhcg, s-a dublat la mine in 24 de ore, cred ca vroia sa ma linisteasca. ori a fost o implantare, ori o ovulatie tarzie. peste o saptamana la eco avea samburelul de toate!!

Stiu ca e grea asteptarea, si disperarea poate fi mare, dar mergi cu binele inainte, e ce face mai bine si la sarcina. (sora mea a avut o sangerare in sarcina, am ajuns cu ea la urgenta -in Buc asta- si am stat dup-aia cu ea la telefon peste noapte, ca mi-era ca pierde sarcina mai mult de frica decat de problema pe care o avea). Muta-ti gandul d ela griji in orice fel stii tu ca poti, ca sa fii cat mai linistita..

te pupam si suntem aici

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia; sper din tot sufletul k ecogragul la care ai fost sa nu fie performant si asta sa fie cauza pt care sa nu fi vazut embrionul
Si eu am patit-o de doua ori dar pe atunci nu stiam( si nici medicii nu mi-au spus) k embrionul se vede tocmai dupa sapt a 6-a.la ce echo ai fost? ti-ai facut BHCG-ul?Doamne fereste sa nu fie extrauterina.mai bine o sarcina pierduta decat o extrauterina....Dar poate k nu e totul pierdut.te rog mult sa intri sa ne spui ce se mai intampla...In cate saptamani ar fi trebuit sa fii?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata,

Yannia incearca sa faci analizele de singe si sa-ti pastrezi calmul. Ai grija de tine.
Fetelor astazi ma simt cam rau si eu. Mi-e cam somn si stare de slabiciune, poate din cauza vremii.

Ieri am fost la admin. financ., astazi merg la spital si iar stau in picioare - cumnatul meu se opereaza la picior - unghie incarnata. Vai saracul copil de luni de zile se chinuie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput