Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by bisous

Exact Angi el e am auzit de incident , un lunatic , acum imi este groaza retroactiv dar sa stii ca de ex a facut o operatie mult mai frumoasa(mica si dreapta)decat peteanu care a si marit o si nici macar nu este dreapta , are un colt in zig zag.Deh v am spus nu cunosteam pe nimeni sa imi recomande sau macar cu care sa ma sfatuiesc dar de acum nu mai duc lipsa de prietene va am pe voi.E incredibil cat de repede m am atasat de voi toate,imi sunteti foarte dragi si va simt aproape.
fetele mele dragi

p.s Albota este si foarte vulgar, de ex cand stateam si asteptam randul la cezariana ca sunt pe banda rulanta la noi,era si sotul meu de fata( mai departe un pic)il intreba o assist daca pe mine ma face azi iar el ii raspunde aratind degetul din mijloc "o s o fac daca am timp".Sotul meu a ramas masca dar dat fiind emotiile nu am zis nimic.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Vai de mine, draga mea, pai al meu il batea acolo de il lasa lat si fara dinti in gura, a batut el pe altii pentru chestii mult mai neinsemnate adresate mie... Vai ce porc... Dar totusi ce parere ai de cazul acela, inca nu am avut cu cine sa dezbat problema, eu inca nu stiu ce sa cred...

Si eu pup fata si ma bucur enorm ca ne avem una pe cealalta!

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Angi,albota mai ii spunea sotului care inca mai spera la un baiat,uite aici pe ecran are o "pasarica cit lopata".Si noi regretam ca nu l am batut, i am dat o gramada de bani in schimb
Despre caz nici eu nu stiu ce sa zic , imi este foarte dar foarte greu sa cred asa ceva posibil ,pai femeia aia nu isi punea intrebari daca nu misca copilul, daca mai are ciclu,la echo (ca spune ca a facut o gramada)dusa cu capul sa fie si tot distingi o umbra, o mina, ceva...( mai era si sotul cu ea).Plus de asta oricit de nebun e albota nu cred ca putea sa se gandeasca ca o va pacali peste 9 luni,trebuia sa nasca la un moment dat, ce facea fugea din ct.Deci nu stiu ce sa zic,un lucru e sigur asa cum l am cunoscut pe albota e forte interesat de bani si mai ales de bautura , ma punea sa ii cumpar vodka la fiecare control(facea in asa fel sa imi aduca aminte dupa ce i am dus o data),imi zicea sa iau din aia ieftina ca sunt stagiara n am bani, si normal ca luam smirnoff sau finlandia.pana s a prins ca nu sint chiar atat de lipsita si lua si bani de fiecare data(p.s:el nu are cabinet ,consultatiile se faceau la spital).Imi mai spunea sa pun bautura cand veneam la control intr o punga inchisa la culoare sa nu se vada, se ferea sa nu vada colegii cum se imbata in garda, de rada ii era frica sotului cand m am internat dimineata ca dureaza pana seara sa ma opereze ca se imbata asta si ii scapa bisturiul(am intrat in cez la 9 seara, internata de la 7,5).

Mergi la inceput

Fata draga, deci sunt socata de ce-mi povestesti Cat despre femeia aceea, nu stiu ce sa spun, dar pot sa inteleg ca era o femeie fff simpla, fara multa scoala, nu cred ca a stat ea vreodata sa citeasca ceva sau sa isi bata capul sa vada ceva la eco. Si m-am convins ca ar putea fi posibil dupa o chestie povestita de sora mea: lucreaza contabila la un hotel din cta si una din cameriste, femeie la 40 de ani, (cu 2 copii mari acasa!!!) a ajuns intr-o zi la urgenta cu crampe groaznice de burta (zicea ea) Cand incolo vine vestea inpoi ca a nascut un bebe la termen! Or in cazul asta ce sa mai spui... femeie cu 2 nasteri la activ, nu a realizat ca misca, ca una, c alta, sa nu mai spun de dureri care cred eu ca nu pot fi confundate! ea a explicat lipsa ciclului prin menopauza si crsterea burtii cu ingrasare. E, a ramas tot hotelul si eu cu gura cascata... Deci, mare e gradina lui Dumnezeu dar sa vezi acvariul!

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

of, of, io cand aud de chestii din astea mi se ridica parul pe cap si brusc simt cum imi creste si o pereche de coitze...

eu am plecat de pe masa de ginecologie o data la bucuresti, alta data am spus ca nu imi convine sa vorbeasca intr-ul fel anume (in alta parte asta). cred ca as fi in stare sa plec si cu dilatatie de col 5 daca ma enerveaza. Detest sa fiu la mana cuiva si sa nu am de ales, mor cu ala de gat. poate sunt mai incostienta de felul meu, dar la mitocanii am fitilul f.f.f. scurt.

In fond, fetele, medgidia nu e asa departe, si mai degraba nasti acolo cu stagiari sau medici mai tineri (cum a facut o prietena a mea) decat sa ajungi pe mana =lor la Judetean. va spun, ma feresc de asta ca dracu' de tamaie, cand am lesinat pe strada prin iulie si am ajuns la urgenta am stat acolo 3 ore numai pentru ca am sperat ca imi fac vreun eco ceea ce nu s-a intamplat, daca mai nimeream si un marlan direct acasa ma duceam, cu injuraturile de rigoare cu voce tare.

aoleo, imi creste tensiunea numai cand ma gandesc, si cred ca ar trebui sa nu mai stam nici noi la mana incompetentei lor si sa-i dam naibii in gat, ca o reclamatie nu schimba multe, dar 50 poate da!!

acum cativa ani faceam cursuri de relatii cu clientii cu farmaciste, si le spuneam ca din pacate nu au pacienti, cum au invatat ele la scoala, au clienti, adica oamenii aia au de ales, pot intra in orice alta farmacie. cred ca trebuie sa ne dezvoltam si noi mentalitate de clienti, adica sa cautam optiuni si sa nu ne lasam pacienti la mana mitocaniilor lor

of, m-am ambalat tare!

gata, acum muzica de chillout, ca se agita bebe

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Da ai dreptate mai zicea bunica mea ,are unu cite o pasarica dar unii au o colivie intrega.Intrebarea e daca e adevarat(am cazut de acord ca se poate)ce era in capul lui albota(banii evident),cum vroia sa o scoata la capat dupa 9 luni ca atata lucru stia si femeia aia ca trebuie sa nasca ,cum ii explica ca nu se poate , cit o amana 10 ani sau pleca din tara.Culmea este ca cea care a descoperit toata minciuna a fost chiar sotia lui albota(Moise luminita)care era de garda cand asta a venit la spital sa nasca ca deh se facuse 9 luni.

Mergi la inceput

Docdecap, am ris cu lacrimi cu muzica chillout,tu esti asa ca mine o impulsiva ,o fi si copilul la fel , scoate capul , nu ii convine si se intorce inapoi de unde a venit sau pleaca din sala.Te pup draga mea si cool down.

Mergi la inceput

Aualeeeeeeeu, hai ca m-am aprins eu dupa Moni!

Moise Luminita!!! Ce amintiri am eu cu femeia asta!!!! Fata tanara, de 20 de ani, doar ce imi incepusem si eu viata sexuala cu primul si singurul de altfel barbat din viata mea, probleme cu ciclul menstrual, in sensul ca acusi venea odata la 6 luni, acusi venea de 2 ori pe luna si cand a venit si a treia oara intr-o singura luna am spus ca nu se mai poate, merg si eu la dr. Si, deh, fata pudica pana peste poate am pus ca eu merg la o femeie, cum sa ma duc la un barbat!!!! Femeile sunt femei, mai intelegatoare, mai finute, mai ales primul control, etc, etc...

Eram doar de un an in Cta, studenta in anul 2 si imi sare in ochi firma ei de la Dacia, unde erau 2 femei. Am zis ca aici e de mine. Pe atunci eram mica si proasta, intre timp m-am facut a dracu' si o fi avut si faza aia o contributie. Nimeresc pe tura doamnei Moise. Asistenta ma ia de pe hol, hai, hai, chilotii jos, repede. Ma bag si eu intr-o incapere ca doar nu era sa imi ridic poalele in cap pe hol. Incaperea aia, ca un fel de baie, avea pe tot peretele de faianta lipite manusi de unica folosinta, proaspta spalate, puse la uscat!!!! Cum naiba mai erau alea de unica folosinta, nu stiu. Ca proasta, in loc sa plec pe loc, intru in cabinet. Vreau sa va spun ca m-a durut infiorator acel control ginecologic !!!! S-a purtat cu mine exact cum te porti cu un animal si i-am spus ca e primul meu control. M-a scormonit de cateva ori - groaznic, apoi mi-a prescris pilule contraceptive ca s aimi regleze ciclul. Si gata.

Vreau sa va spun ca eram atat de naiva ca am crezut ca sa e normal sa fie un control ginecologic. Asa m-a speriat faza si asa m-a durut ca abia peste 7 ani cand am vazut ca nu raman insarcinata am avut curaj sa ajung din nou la dr. Si atunci... stupoare.... am constatat ca un control NU TREBUIE SA DOARA!!! Atunci am inteles. Dar oricum a fost un soc groaznic pt mine si nu cred ca voi uita vreodata.

Acum insa, la cat de nebuna sunt, cred ca as fi in stare sa ma bat cu ei si in timp ce nasc... oricum sunt pregatita sa fac tambalau si sa am telefonul mobil cu mine ca sa imi chem toate cunostintele din presa peste ei! sa-i apere Dumnezeu!

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Am venit de la eco si mi-e teama ca nu am vesti bune. Nu se vede embrionul, nu incape discutia de activitate cardiaca. Nu stiu ce sa fac... Nu as vrea sa ma grabesc spre chiuretaj si totusi mi-e teama sa nu se formeze ceva infectie. Mai stau cateva zile, ma agat de o ultima speranta, ca sanii inca ma dor, chiar daca pot durea de la Utrogestan. Mi-a mai spus dr. ca ar fi bine daca as gasi Gravibinon. Deci, fetelor, daca mai aveti vreo fiola, va rog din suflet sa mi-o vindeti. Dau oricat.
Sunt disperata si am ajuns sa cred ca sunt blestemata, prea se repeta povestea la nesfarsit.
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sprijinul moral!
Va pup!

Mergi la inceput

Yannia, ca sa te asiguri ca sarcina evolueaza, nu te grabi sa faci ceva, cel mai bine fa analiza BHCG, in 48 de ore repet-o si atunci e totul clar. In 48 de ore nu se poate intampla nimic grav chiar daca doamne fereste s-a oprit din evolutie, daca faci analiza e cel mai sigur.

Imi pare tare rau ca nu stiu nimic de Gravibinon. Neaparat maine dim mergi la analize, incearca la Synevo, da rezultatul in aceeasi zi, il trimite si pe fax.

Doamne Doamne fie cu tine!

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Yannia, si eu am aceeasi parere ca si Angi...nu te grabi, ca embrionul poate nu se vede inca. Mergi la analize si ia tratament.
Sper sa fie totul bine!

Mergi la inceput