Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Fetelor ,nu zicea Yannia ca intra dupa echo sa ne linisteasca.Sper din tot sufletul sa fie de bine.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

bisous, tu ce medic ai avut?
eu sunt la dr raica si am inteles ca se pricepe bine la cezariene! ca pe mine ma cam tenteaza o cezariana! tu ai avut indicatie medicala pt cezariana sau asa ai ales tu?te

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai de mine ce m-am speriat! Abia acum am citit de Yannia. Doamne, Dumnezeule, fereasca Dumnezeu sfantul de asa ceva, puiule, sper ca esti bine, da-ne un semn de viata! Vai, parca nu mai sunt om...

Mav, am sa trec pe listuta!

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Yannia, tinem pumnii stans-strans si asteptam vesti bune!!

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Alina,eu sunt impotriva cezarienei ca principiu.Este o operatie majora pe care noi o bagatelizam ,nasterea normala in conditiile in care nu este contraindicate din moyive medicale clare este intodeauna preferabila unei cezariene(parerea mea),nu insir motivele ca ar fi multe.Am nascut a 2 oara cu peteanu care nu a avut de ales decat sa faca cezariana ca era prea devreme dupa prima (un an jumate),nu a vrut sa se riste la o nastere normala dupa cezariana.Problema la mine a fost la prima nastere ca am fost victima aberatie conform careia medicul tau te impinge spre cezariana din motive de confort personal.Am avut o sarcina normala , fatul pozitionat normal,dar sunt mica de inaltime(1,55)si tot imi dadea argumentul asta ca o sa nasc foarte greu iar eu ii spuneam ca acum 50 de ani toate femeiile aveau inaltimea mea si nasteau normal la care el replica ,da ai dreptate dar mai si mureau ,iti dai seama ca ma ingroza.Am tinut o pe a mea ca vreau normal pana in ziua cand m a chemat cand era de garda(confortul lui),iar el enervat ca tot insistatam pentru inducere normal, sa incercam macar(aveam 38 sapt jumate)mi a spus de daca asta vreau ma lasa sa ma chinui 10n ore si tot acolo ajungem ,mai mult s a speriat sotul si m a convins sa facem ce spune el ca doar trebuie sa ai incredere in medicul tau nu , ca ce stiu eu....Cert este ca ii trebuia un motiv pe fisa care recomanda cezariana asa ca a scris ca era in prezentatie pelviana cand fata mea statea cu capul la iesire de la 7 luni, mi a spus sa ma duc sa ma internez si sa nu las pe nimeni sa ma controleze sa nu se afle(imi este o scarba cand ma gandesc).Eu sufeream dupa cezariana de nu puteam nici sa imi iau copilul in brate si alte mamici care nascuse normal alergau pe scari a 2 zi.Am iutat sa spun ca medicul meu a fost albota popescu,n am stiut la cine sa ma duc eram noua in ct , nu cunosteam nimic si m am dus la primul de care mi a zis assist sefa( faceam stagiu de un an la spital).Din cauza lui am suferit 2 operatii in decurs de 2 ani fara nici un motiv medical,imi cer scuze daca sunt asa de vehementa ca stiu ca existe persoane care sunt pro cezarienepur si simplu dar asta este parerea mea si sper sa nu ma intelegi gresit.Te pup si nu te mai stressa mai ai pana atunci, un lucru e sigur iti vei tine la piept in citeva luni uibirea vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

fetele am si eu o rugaminte...cine ma ajuta sa-mi pun si eu niste poze sa le vedeti k toate aveti da eu nu stiu sa pun:(astept o manutza de ajutor va rog
Mada 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bisous, doctorul cu care ai nascut tu, dr. Albota, e cel cu femeia care a crezut 10 luni ca e gravida fara sa fie, pe care o urmarea el!!! Cititi aici daca nu stiti! http://www.phg.ro/stire.php?id=23314&cat_id=19

Eris, trebuie sa iti faci intai un album pe un site dupa care postezi linkul aici. Unde ai tu albumul facut, pe webshots.com?

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

angeliqu nu am nici un cont inca da ia sa vedem dak ma pricep io sa fac...va scriu in 10 min sa vedem dak mi-a iesit
Mada 21+

Mergi la inceput

Exact Angi el e am auzit de incident , un lunatic , acum imi este groaza retroactiv dar sa stii ca de ex a facut o operatie mult mai frumoasa(mica si dreapta)decat peteanu care a si marit o si nici macar nu este dreapta , are un colt in zig zag.Deh v am spus nu cunosteam pe nimeni sa imi recomande sau macar cu care sa ma sfatuiesc dar de acum nu mai duc lipsa de prietene va am pe voi.E incredibil cat de repede m am atasat de voi toate,imi sunteti foarte dragi si va simt aproape.
fetele mele dragi

p.s Albota este si foarte vulgar, de ex cand stateam si asteptam randul la cezariana ca sunt pe banda rulanta la noi,era si sotul meu de fata( mai departe un pic)il intreba o assist daca pe mine ma face azi iar el ii raspunde aratind degetul din mijloc "o s o fac daca am timp".Sotul meu a ramas masca dar dat fiind emotiile nu am zis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Yannia...aspteptam vesti bune!

Mergi la inceput