Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
slippers76 spune:
Neatza
Felicitari Dony, Christina, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa creasca mari, cuminti si frumosi.
Noi raportam in sfarsit o jumatate de noapte linistita. A dormit tun pana la trei, apoi a inceput sa-l chinuie iar mucii si s-a trezit din ora in ora. De rest, noi am petrecut ieri (multumesc mult Teodora si Roxana de urari), am avut o droaie de musafiri pana pe la vreo 5 dupamasa. S-au facut si la noi gratare si tort, dar eu sunt la regim, deh... matele mele fripte... asa ca n-am avut parte. Pe la 5 au plecat musafirii, am expediat-o si pe Miruna la sora-mea cu mama cu tot, si am anivesat si noi singurei cei 7 ani de casnicie.
A, si mai avem ceva de raportat: am scapat de ciotul ala suparator de buric! L-am gasit azi dimineata in scutec.
Rox, Miruna mea darama casa intr-adevar. Nici nu mai incerc sa mai strang dupa ea ca nu mai am nici o sansa. SI cum mama ii da nas sa nu cumva sa se simta neglijata, e raiul pe pamant pentru ea. As fi dus-o la gradinita de astazi, insa e inca racita si as mai tine-o saptamana asta, ca sa nu incepem gradinita cu stangul. Ieri am avut noroc ca s-a imbunat vremea si am "scapat-o" in curte.
Afibebe, eu nu-i pun caciulita decat dupa baie, si i-o scot cand il pun la culcare.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Carmenita spune:
Chiar asa, saptamana asta avem vreo patru sarbatorite. Incepem cu Devylla. La multi ani, multa sanatate!
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
slippers76 spune:
La multi ani Devylla!
Sa ne traiesti!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
andrruzza spune:
La multi ani devylla! Sa fii fericita!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxali spune:
LA MULTI ANI DEVYLLA!
In legatura cu caciulita, ata e ceva specific Ro ca si macrameurile...aici poate doar afar cand bate vantul sau e frig(doar iarna)
Bine te-ai intors Cristina...pana intri si tu si bb in ritmul de zi cu zi va trebui sa ai mare rabdare.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Terrapin spune:
Buna Dimineata!
Semnam condica de prezenta la schimbul 1!
Cata liniste pe-aici...
La multi ani Devylla!
Iuli800 iti tinem pumnii astazi! Sa ai o nastere cat mai usoara!
Felicitari pentru aducerea pe lume a puiutilor lor Georgi_ana25, Dony74, Crishtina
Roxana am retinut faza cu scoica, sigur o sa o testez si eu sa vad daca merge
bb_yasmi din cate am aflat si eu de la fete, banii la anestezist si moasa( daca nasti natural) ii dai inainte, restul, doctor, neonatolog, ii da sotul...
37+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
Yaia spune:
Felicitari Cristina, refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si destept!
LA MULTI ANI Devylla, sa fii fericita alaturi de bb!
Noi raportam o noapte buna, ca toate celelalte. Doar in ultimul timp ma trezesc uneori noaptea sa merg la baie, dar adorm imediat, asa ca nu e problema. Probabil acum presiunea e mai mare pe vezica si saraca nu mai poate tine pana ma trezesc eu.
Ieri am avut o dupa-amiaza mai proasta in sensul ca tati a fost lenes si nu a montat mobila si m-am sucarit pe treaba asta. Plus ca mai pierduse si manualul de la scaunul de masina si inca nu-l montasem bine. Si, bine-nteles, ca eu "il aruncasem din greseala", cum a zis husbandul. Ca azi de dimineata sa-l gaseasca in buzunarul de la blugii lui! Dar de nervii mei, montase scaunul de ieri deja, dupa ce s-a chinuit putin. :))
Irina 35+