Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza

Felicitari Dony, Christina, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa creasca mari, cuminti si frumosi.

Noi raportam in sfarsit o jumatate de noapte linistita. A dormit tun pana la trei, apoi a inceput sa-l chinuie iar mucii si s-a trezit din ora in ora. De rest, noi am petrecut ieri (multumesc mult Teodora si Roxana de urari), am avut o droaie de musafiri pana pe la vreo 5 dupamasa. S-au facut si la noi gratare si tort, dar eu sunt la regim, deh... matele mele fripte... asa ca n-am avut parte. Pe la 5 au plecat musafirii, am expediat-o si pe Miruna la sora-mea cu mama cu tot, si am anivesat si noi singurei cei 7 ani de casnicie.

A, si mai avem ceva de raportat: am scapat de ciotul ala suparator de buric! L-am gasit azi dimineata in scutec.

Rox, Miruna mea darama casa intr-adevar. Nici nu mai incerc sa mai strang dupa ea ca nu mai am nici o sansa. SI cum mama ii da nas sa nu cumva sa se simta neglijata, e raiul pe pamant pentru ea. As fi dus-o la gradinita de astazi, insa e inca racita si as mai tine-o saptamana asta, ca sa nu incepem gradinita cu stangul. Ieri am avut noroc ca s-a imbunat vremea si am "scapat-o" in curte.

Afibebe, eu nu-i pun caciulita decat dupa baie, si i-o scot cand il pun la culcare.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Chiar asa, saptamana asta avem vreo patru sarbatorite. Incepem cu Devylla. La multi ani, multa sanatate!

Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

La multi ani Devylla!

Sa ne traiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani devylla! Sa fii fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

La multi ani Devylla!

Mergi la inceput

Iuli, nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani Devylla!!!

isabeluta37 +
bebita
AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI DEVYLLA!
In legatura cu caciulita, ata e ceva specific Ro ca si macrameurile...aici poate doar afar cand bate vantul sau e frig(doar iarna)

Bine te-ai intors Cristina...pana intri si tu si bb in ritmul de zi cu zi va trebui sa ai mare rabdare.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Buna Dimineata!
Semnam condica de prezenta la schimbul 1!
Cata liniste pe-aici...

La multi ani Devylla!

Iuli800 iti tinem pumnii astazi! Sa ai o nastere cat mai usoara!

Felicitari pentru aducerea pe lume a puiutilor lor Georgi_ana25, Dony74, Crishtina

Roxana am retinut faza cu scoica, sigur o sa o testez si eu sa vad daca merge

bb_yasmi din cate am aflat si eu de la fete, banii la anestezist si moasa( daca nasti natural) ii dai inainte, restul, doctor, neonatolog, ii da sotul...

37+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari Cristina, refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si destept!

LA MULTI ANI Devylla, sa fii fericita alaturi de bb!

Noi raportam o noapte buna, ca toate celelalte. Doar in ultimul timp ma trezesc uneori noaptea sa merg la baie, dar adorm imediat, asa ca nu e problema. Probabil acum presiunea e mai mare pe vezica si saraca nu mai poate tine pana ma trezesc eu.
Ieri am avut o dupa-amiaza mai proasta in sensul ca tati a fost lenes si nu a montat mobila si m-am sucarit pe treaba asta. Plus ca mai pierduse si manualul de la scaunul de masina si inca nu-l montasem bine. Si, bine-nteles, ca eu "il aruncasem din greseala", cum a zis husbandul. Ca azi de dimineata sa-l gaseasca in buzunarul de la blugii lui! Dar de nervii mei, montase scaunul de ieri deja, dupa ce s-a chinuit putin. :))

Irina 35+

Mergi la inceput