Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
DEVILLA
Iuli
Felicitari, Crishtina! Bine ai venit, bb Robert!
Speram sa mai doarma Stefan, dar n-am sanse, asa ca acum scriu cu el in brate. Al meu nu sta in scoica decat daca il plimb cu masina. Trebuie sa ii gasesc ceva de facut. Paturicile alea cu activitati prezinta interes pt bbei? Sau leaganele alea care au si jucarii?
Afibebe, eu ii pun doar dupa baie caciulita, o ora, doua pana se usuca parul putin.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Speram sa mai doarma Stefan, dar n-am sanse, asa ca acum scriu cu el in brate. Al meu nu sta in scoica decat daca il plimb cu masina.
Pai si-l tii in brate? Nu ti-e teama ca se obisnuieste asa? - intreb si eu ca un novice..
36+ cu Ioana
Roxali spune:
Carpatina cand vezi ca nici o solutie nu tine ca sai linistesti il ti si in brate numai sa doarma.Cand il apucau durerile pe al meu si se mai si invinetea, as facut orice numai sa se linisteasca...incearca si ei sa aprofite, dar cu primul e greu sa nu fi mai sensibila ...lipsa de experienta.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI DEVYlla!
Dony si Christina, felicitari. Sa va traiasca puiutii!
BAfta Iuli! Nastere usoara!
Caciulita eu i-o puneam fetei doar dupa baie. Acum voi face la fel.
Sim, eu te inteleg cu tinutul in brate! Asa faceam si eu cu Ana mea. Eram toata ziua cu ea in brate, fiindca era agitata cand era in patutul ei. Si nu cred ca se pune problema de "invatat" in brate la mama la varsta asta, Carpatina. Asa e normal, au si ei nevoie de mamica lor. Parca vad ca bebelul meu nr 2, ca un barbat ce va fi, nu va sta in bratele mele, desi eu sunt decisa sa-l alint si sa-l tin in brate cat pot. DAr asa se intampla: vrei tu, nu vrea el; vrea copilul, ti-e tie frica sa-l tii, sa nu se invete.
Slippers, sanatate si sa scapi de mate fripte si regim!
fetele.
Bee 34+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Carmenita spune:
Fetelor, bebele meu ma impinge tare rau in jos, de aseara mai tot timpul. Si iar a inceput sa ma doara spatele. Nu am contractii, sau altceva, dar ma sperie cand simt intepaturile alea puternice in col. Voi ati patit asa?
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Bee
Parca vad ca bebelul meu nr 2, ca un barbat ce va fi, nu va sta in bratele mele, desi eu sunt decisa sa-l alint si sa-l tin in brate cat pot.
Ba parca as pune pariu ca numai in brate o sa vrea sa stea viitorul tau "barbat"
36+ cu Ioana
Terrapin spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Fetelor, bebele meu ma impinge tare rau in jos, de aseara mai tot timpul. Si iar a inceput sa ma doara spatele. Nu am contractii, sau altceva, dar ma sperie cand simt intepaturile alea puternice in col. Voi ati patit asa?
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Carmen, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, majoritatea simtim acele intepaturi si dureri de spate.
Incearca sa stai linistita. Eu, daca sunt ft puternice mai iau un no-spa, dar rar de tot...
Acum sunt super balonata, cred ca am mancat ieri ceva ce nu mi-a priit...
Ca sa ma dreg, ma apuc de , nu am nici un chef dar trebuie...
37+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
danuta36 spune:
Buna fetelor!
La multi ani Devylla!Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Felicitari Crishtina!Sa-ti traiasca bebe,sa fie sanatos,si pt. tine refacere cat mai rapida!
Piccaflor bine ai revenit,sa te refaci cat mai repede!
bb Yasmi aici la noi banii se dau inainte din cate stiu eu...
Roxana completarea pt. bebe i-o dai dupa recomandarea medicului sau cand crezi tu de cuviinta?Am luat si eu tot Nan1,ca cica din asta ni se cere la spitalul unde o sa nasc.Trebuie sa mai duc si pampersi plus un biberon mic,pentru ceai,iar hainute doar la iesirea din spital.
Dana 36s+
danuta36 spune:
Carpatina si pe al meu sot l-au sfatuit colegele de birou sa nu tinem copilul prea mult in brate,caci se obisnuieste si numai acolo o sa vrea..
Ma duc sa calc hainutele bebelinei,sa le aranjez apoi in dulap,caci de-ajuns am lenevit doua zile...parca de abia astept sa nasc si sa revin la un ritm mai alert,ca m-am cam saturat sa ma misc ca un melc..
Dana 36s+