Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
betty78 spune:
quote:
Mesaj de la Dony: Azi 09.09, la ora 08:25 s-a nascut Daria Anamaria. Are scor apgar 9 (max la cezariana). Bebe nu a avut rabdare pana pe 10, si a bagat-o pe mami in travaliu sambata noaptea la ora 02 (6 ore travaliu cu dilatatie 0). La 08 Prof Peltecu intra in op de urgenta cu noi. Mami si bb sunt bine. Va pupam Dony74 si Daria Anamaria.
Betty78
Se poate sa mai updateze cineva pe prima pagina restul de informatii. Merci frumos
Betty78cu Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
afibebe spune:
felicitari Dony
felicitari Crishtina.
sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si norocosi.
fetelor eu vin iarasi cu o intrebare.
LE PUNETI CACIULITA IN CAP BEBELUSILOR NOAPTEA???
Al meu nu a purtat niciodata de cand s-a nascut caciulita si mi-e cam frica noaptea sa nu-mi raceasca.
am nevoie de un sfat.va rog
Va pup si va urez somn usor.eu astept sa se trezesca printul meu sa-i dau sa pape.
de la 8 nu a mai papat.doarme pe burta lui taicaso.
acolo isi gaseste linistea.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Roxana_G spune:
Hello hello. Onorabilul domn Andrei Serban nu ma lasa sa dorm, asa ca am zis sa verific pulsul vostru.
BB Yasmi, la mine a intrat sotul mereu, a fost in spital si in timpul nasterii, dar nu cu mine. Imediat dupa a intrat la salon si a stat cu mine pana tarziu de tot.Dar depinde de spital.
Sim, pai asa e si Andrei, cand e vorba de somn in patul lui, mai greu! Si al meu e plin de energie dar noaptea, macar la voi Stefan se agita ziua.
Picca, bine ai revenit. Prima noapte acasa e tare grea pentru toti, nu te ingrijora. La mine desi e BB2 tot nu am inchis un ochi.
Felicitari Crishtina, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos!
Afibebe, zi mersi ca doarme baiatul, al meu nu ar sta atata nemancat, ba ne-ar manca si urechile. Eu stau dupa el de 2 ore sa il mai pacalesc cu mancarea, ca a ras un bibe de 90 ml pe la 11 si nu e bine sa pape iar asa repede. In fine, acum a terminat de supt la ambele tzitzi si inca 70 ml din bibe. Cat despre caciulita, eu nu ii pun nici zi nici noapte. I-am pus numai dupa baita, ca al meu are plete, si o tin maxim o ora doua pana se zvanta, si chiar si asa, ii pun numai daca il duc jos in living unde e racoare. La el in camera am si aerisit cu el fara caciulita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
isabeluta spune:
Buna dimineata!!!
Asa liniste nu a mai fost de mult pe aici. S-au stricat schimburile...
Ma intorc in patut poate mai fur niste somn de la mos Ene!
isabeluta37 +
bebita
AMR 18 zile
tzuc spune:
Felicitari Christina, sa va bucurati impreuna cu puiul vostru si sa aveti numai bucurii.
Eu sunt pe aici de la 6:00..dar nu prea scriu de obicei...am avut un vis azinoapte ca nascusem, fara dureri o fetita cu parul negru negru....asa m-am speriat cand m-am trzit...m-am controlat rapid la burtica sa vad daca este la locul ei...offff. sper sa nu mai am vise din astea ca tare ma panichez.
Ieri am reusit sa luam patul, salteaua si lenjerie..primele lucrusoare ale BBlinei.
Kriss am vazut camera lui BB Alessia...ce frumoasa esteeeee.
La noi va sta BB cu noi in camera in prima faza, pentru ca dupa atatea cheltuieli cu casa si mutatul, etajul ramene nemobilat anul asta, in afara de biroul lui tati, si vom sta jos in dormitor toti trei sau tati va dormi in living pe canapea...in caz de "revolta" bblului...
va doresc o saptamana linistita si plina de bucurii, nasteri usoare pentru fetele care au intalnirea cu BBi sapt. asta
34s+, Maria +? cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
mami25_7 spune:
'Neata si de la noi!Felicitari noilor mamici cu bebici!
Eu raportez o noapte de cosmar,m-am trezit de vreo 4 ori pt a merge la baie.Ma dor toate oaselo,ba chiar cand ma intorc de pe o parte pe alta am contractii care tin cam un minut asa;si inca ceva am mana dreapta amortita,adica abia o simt,nu pot tine nimic in mana.A mai patit ceneva asa ceva?
Abia astept sa nasc,astanoapte am visat c a nascusem,eram asa fericita fara burta si mai slabuta;hi,hi,hi.
fetele si tin pumnii stransi pt cele ce urmeaza.
37+
tzuc spune:
cam slaba miscarea, ma mobilizez si eu sa ma echipez si sa plec la birou..
34s+, Maria +? cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
kriss79 spune:
tzuc, multumesc de aprecieri!
Sa fie cu noroc cumparaturile voastre de ieri!
Christina, Felicitari pentru Robert!! Sa va bucurati de el si sa fie sanatos!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
kriss79 spune:
LA MULTI ANI DEVYLLA!!
Iti doresc multa sanatate si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
Carmenita spune:
Pe mine ma sperie toate simptomele astea ciudate. Voi cum ati facut fata la ultimele saptamani? Aseara bebe apasa jos cu asa putere ca ziceam ca o sa iasa singur, plus ca aveam niste dureri de spate care nu treceau deloc. Asa m-am speriat, m-am rugat de bebe sa mai stea doua saptamani si pe urma are verde si nu are voie sa iasa in weekend ca nu stiu daca il gasesc pe medic. Si cand ma gandesc ca pot sa apara acum si altele mai de speriat, contractii, dopul...
Bagajul nu il am nici eu facut, dar cred ca am tot ce imi trebuie, doar sa le asez. Pe mine ma mai linisteste faptul ca baieteii, conform ultimelor statistici facute printre noi, nu sunt asa grabiti. Ma uitam ca, in general, fetitele au venit mai devreme. Poate chiar e reala vorba aia ca fetitele sunt mai grabite si baieteii mai lenesei.
Christina, felicitari pentru bebe Robert! Sa fie sanatos!
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png