de-ale didisei!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

e o reclama la o guma de mestecat cu un nene care printr-o suflare ingheata pe cine vrea...bineinteles ca si denisa vrea guma respectiva...pana la urma ii cumpar guma, o baga in gura, mesteca ce mesteca si la un moment dat spune "da, sigur...eu pe cine inghet acum?!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by addiana

ne pregateam sa mergem la tara, denisa foarte incantata ii "explica" raisei ce si cum este la tara... "este si catel, si o pisica, cresc legume care ne dau sanatate, cresc si flori...creste si carare..."

niciodata n-am stiut ca la tara "creste si carare..."

pai vezi, daca nu mergi prea des la tara, nu stii!

Mergi la inceput

a invatat cateva litere, mai ales cele de la numele ei, si cand vede orice litera din numele ei, spune "asta e de la denisa". eu incerc s-o invat ca d e de la denisa, e de la elefant, n de la nuca, si asa mai departe cu toate literele pe care le stie... si ajung la r si ii spun ca r e de la rares...si ea "cine e rares?"

Mergi la inceput

la un supermarket unde mergem noi deobicei sunt undeva in spatele unui geam niste porci taiati(jumatati) si spanzurati de picioare in jos, si mereu vrea sa vada porcii!!! azi cand am trecut pe acolo nu mai erau porcii, erau doar niste coaste... "uite mami sunt cojiti!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

si de la noi pentru voi

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

*am facut o salata si am pus si ceapa, iar ei cand ii place cand nu-i place ceapa...nici ea nu stie!!! pana la urma da de o feliuta(solzisor) de ceapa, o ia in furculuta, o intinde spre mine si spune "ia cepul asta de aici!"

*intr-un magazin, cumpar o gulie...o vede, o ia foarte surprinsa in maini si spune "uite raisa de la asta iti creste capul!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Sa va traiasca!

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
http://community.webshots.com/user/gabi_fer
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

la tara:

*gaseste o pana..."uite mami, o sa-i spun gainii ca i-am gasit-o!"

*oile bunicilor au niste chestii galbene in ureche (nu-mi amintesc nicicum ce sunt...pt identificare parca!) si il intreaba pe tatal meu "ce au oile la urechi?"
"cercei!"
"aaa deci oile alea sunt femei!"

Mergi la inceput

ne suim intr-un taxi...s-a nimerit ca ea sa se aseze pe locul din spatele taximetristului...care s-a nimerit sa aiba o chelie destul de mare in varful capului! "mami de ce n-are nenea par aici!" si mai avea putin si ii atingea chelia!
are rost sa va mai spun ca ma busea rasul si nu stiam ce explicatie sa-i dau copilului!!!!

Mergi la inceput