de-ale didisei!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

*plecam cu masina, in masina frig... si ii spun denisei sa stea lipita de mine ca sa ma incalzeasca, ea ma intreaba "unde ti-e frig?" si eu ii spun ca peste tot! o vad ca e putin nedumerita si ma intreaba aratandu-mi diverse parti ale corpului meu "si aici, si aici, si aici?" eu da da da... apoi imi raspunde "aaa, dar tie iti trebuie mai multi copii!!! eu nu pot sa te incalzesc toata!"

* se juca cu niste animale, se "fugareau" care pe care... si dintr-o data o aud "fugi fuuuugi..." si apoi "vai si amare din pisica!!"

Mergi la inceput

din acelasi capitol cu greieru'... raisa o lovea in cap pe denisa cu o lingurita de jucarie, i-am spus sa nu-i mai dea ca o doare capul, iar denisa :"da, si ma doare si greieru'"

Mergi la inceput

"mami imi dai mie rujul tau/ bluza ta/pantofii tai?" aceasta e o intrebare zilnica... la care raspunsul meu este "cand o sa cresti mare si o sa-ti vina, ti le da mami pe toate!"
intr-o zi ma incaltam cu adidasi, iar raisa tot spunea "dadadasi...dadasii..." incercand sa spuna cat mai corect, atunci denisa foarte hotarata "nu. mie o sa mi-i dea mama cand o sa moara!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fericito! Poti muri linistita (Doamne fereste!)!
Are cine sa puna mana pe averea ta, nu ajunge la straini

Foto Ralu

Mergi la inceput

e o reclama la un sampon in care o fetita se joaca cu parul mamei...dupa vizionarea acestei reclame denisa imi spune foarte hotarat "mami vreau sa te trag si eu de par!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Fericito! Poti muri linistita (Doamne fereste!)!
Are cine sa puna mana pe averea ta, nu ajunge la straini

vai ralu...sa vezi atunci cearta intre ele!!! pe adidasii mei!!! o sa las in testament scris: cate-un adidas la fiecare!!!

Mergi la inceput

*unchiul ei inalt la 1,90... "e inalt, parca e un copac!"

*la masa: mananca miezul de la paine si ii ramane coaja... "dar nu vreau de-asta, vreau de-aia subtire!!" (adica miez)

Mergi la inceput

ne pregateam sa mergem la tara, denisa foarte incantata ii "explica" raisei ce si cum este la tara... "este si catel, si o pisica, cresc legume care ne dau sanatate, cresc si flori...creste si carare..."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana

ne pregateam sa mergem la tara, denisa foarte incantata ii "explica" raisei ce si cum este la tara... "este si catel, si o pisica, cresc legume care ne dau sanatate, cresc si flori...creste si carare..."

niciodata n-am stiut ca la tara "creste si carare..."

Mergi la inceput