de-ale didisei!
Raspunsuri - Pagina 6
ramyteo spune:
ce figura e! din partea noastra
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
addiana spune:
*trecem pe langa o pescarie "uite mami aici sunt pesti adevarati!"
*fugarea o gazulita prin casa "era un tantar, l-am prins si l-am spart!"
*in loc de sort spune hort, la cort spune hort, si la zahar zacar!!! si folbalt!
*incerc sa o invat sa vorbeasca fara accent, dar...nu prea reusesc!!! in loc sa spuna sting lumina spune stang lumina (bine ca nu drept lumina!!!), imi cad pantalonii= imi prapadesc pantalonii!!! si multe altele cu accent puternic moldovenesc!
la multe se corecteaza singura, de exemplu intr-o zi in loc sa spuna care? a spus carii, s-a uitat la mine si a strigat "ia karii..."(care e un desene animat!!!)
addiana spune:
multumim ramy, ralu,gabi!
cu vremea asta urata, copilul nu mai intelege de ce nu iesim afara...ba ploua, ba bate vantul prea tare... intr-o zi imi spune "mami iesim afara? dar daca bate vantul te inteleg!"
ramyteo spune:
e bine ca te intelege
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
addiana spune:
denisa stie ca nu-i putem cumpara orice oricand. cand imi cere ceva, ii spun daca am bani sau nu, daca e prea scump etc... intr-o zi vazand o jucarie la tv imi spune "mami stii cati bani vreau sa ai tu si tati?" si tinand bratele intinse la maxim spune "ataaaat!!" iar dupa cateva secunde "dar trebuie sa aveti treaba mult mult!!!"
maria_bunica spune:
Cel putin se conformeaza sa stati mai mult cu ea !
E o scumpa!Sa creasca mare si multide la mn pt amandoua!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
addiana spune:
se jucau amandoua, iar raisa a cazut, iar denisa "vai saracuta...te-ai ranit grav???!"