*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
andrea, in functie de situatie da` oricum ai mei au dormit de la inceput in aceeasi camera si daca orele de somn coincideau ii culcam o data si gata. la tine situatia e putin diferita avidn in vedere ca stefi e mai mica decit era ionu` la vremea aia. au fost situatii insa cind m-am ocupat mai intii de ionu` si apoi de ilinca asta tuma` ca sa nu se simta dat la o parte sau trecut pe planu` doi.
mitzule, io o las din prima la 8 ore. io ma frasui cu alta si anume cu mincarea, iar ie cu toane... uitat sa va spui ca fusei la masuratori, are 13 chile si 100 cm;))
olivia, imi pare rau de tatal tau, sper sa fie bine
caro, imi tremura picioarele si inima`n mine;)), acu nush la care sa ma concentrez mai tare la ilinca virgula ca-i prima zi de comunitate sau la ionu` ca-i prima zi de scoala sper sa ma imunizez repidi. ati terminat cumparaturile? io mai am ghiozdanu` si penaru`, p`astea l-am lasat sa si le aleaga el
Andries spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
ieri am sortat din nou haine de 1 an si am constatat ca in perioada 1-2 ani Patrick a avut 12 perechi de incaltari. nu va mai zic de haine aproape nepurtate...am strans 3 sacose din cele mari de Metro. si pe cele mai dragi nu le dau ca mor dupa ele
hello!!
cat de mult te inteleg... si mie mi-a fost greu sa le dau pana mi-a zis socrela "da-le, ca-ti mai da Dumnezeu unul" si crede-ma ca am imbracat 3 copii numai de la Victor, nu stiu ce-o fi fost in capul meu de am cumparat atatea!!
Andries
speel spune:
Salut.iertare,n-am timp sa raspund tuturor,abia am venit de la gradi de unde l-am adus 6 km cu carutulasa ca-s moarta,ca am mai facut sase si cind m-amdus ..cu carutul gol sa-l i-au.maninca tare aiurea,tuseste sporadic si..............ceva despre care mi-a atras si Frau atentia,Ricardo este extrem de obosit.Inca de dimineata,merge ca melcul,se freaca la ochi,e pierdut in spatiu,nu stim ce-i cu el.Acasa face circ din te miri ce.....dar treaba cu oboseala m-a pus pe ginduri....oare ce ar putea sa fie?In ultima saptamina chiar m-am mirat a dormit neintrerupt de la 20 la 8 dimineata,oare 12 ore nu-i ajung?sau are vreo afectiune mai....aiurea?Asa,maine incep terapia cu Röngen la picior,nu stiu daca v-am spus dar eu am niste dureri la un picior de nu mai pot.Am facut un film si mi-a spus ca am cinci cioculete la calcai.Mi-au recomandat 8 sedinte de röngen,cica topeste ciocurile,cum s-or numi!macar de nu m-ar mai durea in halul asta.
Citesc dupa ce mancam si vin si eu la barfa.Ce-am dat asa repede cu privirea,Oliv,imi pare tare rau de tatal tau,sa dea Dumnezeu sa fie bine!Si felicitari ptr. Luca,sa nu mai zici ca nu-i superboy.
Andries spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Buna fetele!
Mamicilor care ii veti da la 8 ore, cum faceti? Ii lasati de la inceput si la somn? Sau nu mai merge nimeni la 8 ore...
Buna,
eu l-am lasat pe Victor de la bun inceput si la somn (8-18) si s-a acomodat foarte bine. Mai nasol a fost faptul ca Victor transpira f tare si uneori mai racea la somn, nu apucau sa-l schimbe imediat.
Andries
roxanaz spune:
Mitzu pupam Mara! si Tudor....daca e ok sa il lasi 8 ore si eu zic sa il lasi asa din prima. poate e mai bine dintr-un punct de vedere.
Andries, da, si eu asa...doar 2 copii ca atat aveam....dar a mai ramas ptr unul
Carmen iti trebe si tie o injectie, nu? hai ca ne imunizam in grup (vrei sa te imunizezi cu mine??? [aiacaredadingene])
szivarvany spune:
Si io vin la imunizareee, da` io chiar am nevoie
Io sper doar sa nu o cafteasca vreun cupil mai nazdravan, Giulik e suparacioasa, ii place sa exploreze fiecare jucarie macar juma` de ceas, a dat in boala desenatului si coloratului ... uooof, nu ma bagati in seama ...
Mitzu - pupici multi multi la voi
Andries - pupam burticul
Io pregatesc hainutele pt bb3 al prietenei mele (cica de data asta e fetita), care speram sa mai stea la caldurica macar o luna
Dar am avertizat-o ca le vreau inapoi ... hihihi, cat optimism pe capul meu, oare eu chiar am tampit la cap ??? (eu chiar cred ca-mi voi mai reface viata ...)
DanaSpeel - sa stii ca Giulia are zile dintr`astea, e irascibila, abia isi taraste jucariile, nu-i pot intra in voie, morocanoasa rau de tot, nu papa doar bea sucul de morcov, insa alternate cu zile de zbenguiala. Mult succes sa-ti treaca durerile !!! Si muuulta sanatate lui Ricu.
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
am avut-o si io p`asta cu transpiratu` da` dadeam la alea de-o ciucalata si mi-l schimbau ele cind era nevoie
roxana, da injectia sa scap;))
cristalule, bahta multa, niciodata nu`s prea multi
Andries spune:
Bine v-am regasit!!
La Multi Ani!! tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor!!
Aproape am terminat mutarea (adica mai am: de schimbat un cuier vechi, de cumparat pantofar, de facut pe comanda un raft suplimentar pentru carti, pana una alta stau cu ele in cutii si ma enervez, sa cumpar un dulapior pentru baie si cum gata!!) si de azi am si net, ce ma bucur ca mai pot si eu sa va citesc macar!!
Kim, in Bucuresti salvarea "de stat" vine in functie de "prioritati", mai exact se intreaba bolnavul/apartinatorul ce simptome are si se incadreaza intr-o grupa de risc, daca e accident auto sau atac vascular vine repede, dar daca e un bolnav cronic, deja pe medicatie, etc. vine cand se elibereaza. Oricum salvarile sunt putine in raport cu numarul de solicitari. Ca sa nu mai vorbesc de traficuldin oras!! Multa sanatate!!
La mine burta a crescut foarte mult si-mi preseaza organele, cel mai mult ma deranjeaza acum ficatul, mai am si vreo 3 coaste deformate pe dreapta (de la un accident de masina cand mi-am rupt coastele) si mai inteapa si alea in ficat, of ce ma enerveaza.
Ia sa mai citesc eu din urma, vad ca sunteti cu gradinita in prim plan!!
Andries
Andries spune:
Mai Dario, dar de ce sa nu-ti refaci viata? Ca doar nu vrei la manastire? Niciodata sa nu spui niciodata, nu se stie de unde sare iepurele!! Esti tanara, arati bine, ai un copil cuminte si frumos, bineinteles ca o sa ai ocazia sa-ti refaci viata!!
Singura belea este ca de obicei parintii singuri (single parents) sunt extrem de pretentiosi cand intalnesc un potential partener si poate de aia dureaza mai mult tot procesul.
Mitzu, de la ce varsta vrei sa ii culci in aceeasi camera? Ca mie mi-e frica de Victor, acum doua zile i-a tras un pumn cu sete lui bb2 (am vazut eu stele verzi), a incasat bataie de la mine si apoi a spus ca o sa-i dea el una cand iese!! Ca sa "nu o mai loveasca pe mami" si eu da-i si explica-i ca trebuie sail iubeasca si sa il protejeze... aiurea, parca vorbeam cu peretii, deja are un acut simt al competitiei. Cred ca daca era fata ar fi fost mai usor...
Andries
philip spune:
daria, hai mai, termina cu prostiile, ba chiar ai sa-ti refaci viata si de ce nu, o sa apara si al doilea bebelus la momentul potrivit.
andries, eu zic ca e trae important sa nu-l lasati deoparte pe victor, sa-i ziceti ca el e fratiorul mai mare si tre sa aiba grija de bebe etc, sa-l implicati in activitati la greu (zicea papa la un moment dat ce facea ea cu fetele ei) si tot asa. nu-i ok ca el sa te loveasca dar nici sa fie lovit, cel putin asta e stilul meu parental. sper sa nu te superi
dana, ma bucur ca rico e bine, o fi obosit de la boala, noaptea tuseste? poate nu se poate odihni din cauza aia.
andrea, inca o data felicitari si multam, esti o dulce
mai am maine de venit la munca si gata
cristal, bafta la proiect, la cat te stiu eu de desteapta ii dai gata
multumesc pt urarile referitoare la concediu, abia astept, adevarul e ca sunt tare obosita dupa 10 ore de munca zilnic...
philip&andreea