*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 19
g_ioana spune:
helou,helou am revenit si eu pe meleaguri moldovinesti:))am fost plecati la Buzau, ca tati a reinceput sezonul meciurilor taman acolo asa ca am profitat si noi....ne-am simtit foarte bine,in schimb vineri ne-au atacat mucii,intai pe mandra,acu' sunt eu...am pus si niste poze...maine dimineatza ma astept la un scandal monstru, noroc ca nu mai aud prea bine din cauza de muculozauri
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/petrecere%20kidsland%20sept%202007/
Si acu pe rand
LA MULTI ANI LIA PUI,SA CRESTI MARE SI SANATOASA CA FRUMOASA ESTI!!!!Am vazut poze foarte frumoase cu copii si mai frumosi, care s-au distrat pe cinste!!
Olivia esti ok acum,ce s-a intamplat?Pupici de la Ieshi si sper ca s-au rezolvat problemele...
am mai vazut si restul pozelor....Rares de Noricica,moamaa la cate gagici il alinta si-l pupacesc va fi vai de el cand va creste,super poza cu Dj Stefanutz,pupici si felicitari pentru acomodarea la gradi si pe Matei tuns si indragostit,ce-ati avut meiii cu baiatul
Mitzu, in concluzie prima zi de gradi a fost destul de normala,il pupacim pe Tudor......
Cristalina, acu ai 3 ajutoare,ntz,ntz,ntz...io abia astept povesti cu actiunile Botoshicii la gradi...ar trebui sa le notez poate scoti o carte!
Hai pupici sunt in zona
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
pe mine nu contati....vin ...cind voi fi capabila sa stau la o birfa cu voi..numai bine.
g_ioana spune:
Neatza,neatza trezireeeeaaa...io mi-am luat portia de scandal de dimineatza..acu' m-am apucat de facut orarul...Liliana unde esti maica ca numai tu ma puteai intelege cu orarul asta
Olivia pentru ca nu stiu ce s-a intamplat,nu stiu nici ce sa-ti spun,doar ca sunt alaturi de tine cu gandul cu unsi osi sper sa treaca repede!!!
Hai sa avem o zi buna....treceti la semnat condica si complexati-ma tare cu cupii vostri care s-au acomodat rapid la gradi
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Scriu pe fuga, apoi merg sa va citesc in urma ... La gradi a fost super ok, Giulia nu vroia sa plece de acolo, azi dimineata a plecat tare mandra cu dadaca. Eu insa sunt terminata ... dar imi revin io.
O zi frumoasa ... sunt prin zona ...
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
cu scuzele de rigoare pentru intirziere
la multi ani, fata frumoasa! sa cresti mare, norocoasa si sanatoasa, toate visele sa ti se indeplineasca! marcela, sa va traiasca minunea sa va aduca multe bucurii
la noi prima zi trecu repede, intr-o ora eram acasa deja, fu ceva emotii, am si lacramat;)) sa videm ziua de azi cum ie
inca n-am reusit sa vad toate pozele da` am pus si io citeva amestecate aici http://good-times.webshots.com/album/560745852jxfgXZ
edit, olivia ce s-a intimplat?
edit, c-am vazut pozele cu ianca (imi place interiorul gradinitei!), cu gorodica, cu digei stefanut;)), cu lia (super poze ca de obicei, face legou` ala??), cu matei&umbita :D si nu`n ultimu` rind cu moldovianu` cel mic (noro, arata bestial tortu` ala!!) pupam pe toti de la un capat la altu`
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Copilul meu de dimineata a inceput sa topaie imediat ce l-am dat jos din masina si a vazut gardul gradinitei...dupa care am intrat, s-a dus la educatoare si a pupat-o (de m-a facut geloasa!), mi-a facut pa-pa si gata - puteam s aplec la servici ca pe el l-am lasat pe miini bune! Adevarul este ca mi s-a luat o piatra de pe inima vazindu-l asa fericit la gradinita!
Olivia-Kim - ce s-a intimplat?? M-ai speriat putin cu mesajul ala scurt...Eu pot doar sa-ti transmit un si sa sper ca iti trece!
Ioana - mersi de aprecieri - adevarul e ca Stefan a stat numai pe linga DJ si tipul ala il tot ridica la el pe scaun ca sa danseze...
Daria - vezi ca nu aveai de ce sa-ti faci griji? Giulika o sa se acomodeze foarte usor, o sa vezi!
Am o mica sedinta acum, dar revin ca sa vad si pozele lui Carmen...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Neata, neata!
Din nou cu vesti despre gradinita...azi am facut o greseala, am stat putin mai mult sa vorbim cu educatoarea, cand l-am dus, si asta n-a fost bine. Cand am intrat s-a dus direct la copii si la jucarii si daca am fi plecat atunci, evitam criza. dar el s-a jucat putin si apoi s-a intors la noi sa ne spuna sa ramanem cu el si cand a vazut ca nu se poate a inceput scandalul. Am plecat de acolo in fuga in timp ce il auzeam cum urla "vreau la tati meu si la mami mea". A fost horror. Nu-mi pot scoate din cap urletele alea...Dupa aceea am sunat la educatoare, care zice ca s-a linistit si a papt tot de dimineata. Sper sa nu mai planga.
N-am apucat sa vad ieri nici o poza, ca nu mi-a ars sa fac nimic, am fost intoarsa pe dos toata ziua, din cauza emotiilor cu gradinita. Ma duc acum.
Olivia si Alice, sper ca nu e nimic grav! Pupici si va asteptam cand puteti si aveti dispozitie.
Daria, deci a fost bine la voi! ma bucur!
amironeanu spune:
Neatza!
Ce bine imi pare ca se adapteaza copii la gradinita! Mitzura, vei vedea ca si Tudor se va adapta in max. citeva saptamani.
Nici noi nu am avut probleme, cica a adormit un pic mai greu la pranz si nu a vrut sa se imbrace singura, dar aseara am facut un pic de "morala", drept urmare azi dimineata a vrut sa se incalte singura la gradinita. Ea era prima la grupa ei, nici educatoarea nu sosise inca, asa ca a luat-o ingrijitoarea de la cealalta grupa mica si a plecat fara probleme. A, si ieri cand am plecat de la gradinta mi-a spus ca mai vrea sa vina si maine (adica azi). Of, sper sa-i placa in continuare si sa se duca cu placere.
fug la calcat, dar mai revin eu. Sunt restanta si la poze (si de vazut si de pus), dar sper sa recuperez.
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Am reusit, dedicatie speciala pt Alice primul_filmulet Mentionez ca echipamentul si l-a imbracat singura
Edit ca am mai reusit sa pun un filmulet sa auziti si vocea cupilului
Deci ... Kim - sper ca azi esti mai bine ... te pup.
Mitzu - pupam bebelina mica, sa iasa bine investigatiile. Si cu Tudor ... cica nu dureaza muuult, nervi de otel !
Amironeanu - astept pozeee !
Diana - ce frumoasa e Ianca si ce gradi mijtoaca !
Vrabiuta - pupam sarbatorita, o frumusete !!!
Leeloo - hihihi, Stefanut e un mic tradator ? Ce faaain !
Carmenp - vazut pozele, pupam scolarul ! Ce facu` azi Ilinca ???
IoanaG - cum e Maria ??? Cum stai cu plecarile ???
Kro - pupam si scolarita ta !!! Ce face Alessia ?
Rox - ce face Patrick ???
Mimilinca - poate nu mai vii ... ma supar tare-tare ...
Papadieee - pe unde iejti ???
Despre gradi a noastra: este una micuta, parca nici nu-mi vine sa vi-o arat ca poate ziceti ca sunt inapoiata, ieri si azi am vazut doar vreo 10 copii in grupa, avem un coleg de parc si inca unul ce se nascu` la o ora dupa Giulik :-), Giulia si-a facut o prietena, o fetita ce ieri a plans iar Giulik a luat-o de mana si a tras-o la cosul de jucarii, iar la pranz ele doua se jucau si radeau de se cocolosau ... Giulia cum a intrat in gradi s-a asezat, apoi a aranjat scaunelele, la mic dejun a papat sandwichul, a desenat, sa vedem azi ...
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Daria, !! Multumesc mult pentru dedicatie, este minunata ! Si pupici muulti pe obrajorii Giuliei, fain danseaza !!
Ginduri multe si bune pentru toti "gradinarii", cu mic, cu mare si un pup special pentru Mitzu si pentru Tudor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete