*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Mitz, sint si eu pe aici, dar nu am cea mai buna dispozitie, si stau cuminte si citesc ce scrieti voi ! Am vazut si pozici de copii minunati - Lia, pui, LA MULTI ANI, sa cresti mare si sanatoasa !! Marcela, sa iti traiasca fetita, si sa va bucurati de ea, ca atre-i scumpa !
Si am vazut si flacai mindri la mare - Rarea si Matei ! Va pup pe amindoi ! Nora, uelcom bec si pe unde te ascunsesi, neicule, in pozele alea ? sau ai luat-o dupa mine si tu tineai aparatul ?? Roberta, arati minunat !
Gagicile cu emotii, io zic ca o sa fie bine, e normal ca piticii sa se simta "abandonati" in primele zile de gradi (parerea mea), ca doar pina acu au stat doar cu parintii !!
Va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alice, ce-ai patit? Sanatoasa sper...

Io ma pregatesc sa plec spre servici, dar nu ma pot abtine si o sa trec si pe la gradinita. N-o sa ma arat sa ma vada Tudor, dar vreau sa stiu cum e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Cu scuze pentru intarziere, LA MULTI ANI LIA-PUI! Sa cresti mare si sanatoasa!

Eu sunt inca sub impresia primei zile de gradi, Matei nu a plans deloc dar parca nici in apele lui nu era. Gradinita (pe care eu am vazut-o azi in premiera) mi-a lasat o impresie buna, e foarte curat, mobilier nou, copii foarte curati si frumos imbracati.
Educatoarea are in jur de 50 de ani, a doua e tanara dar are o figura foarte vesela, sala de clasa mare, plina de jucarii, Matei s-a entuziasmat- :"Mami, uite fetite ! Mami, chiar sunt scaunele mici!".
Azi o sa il ia Petro la 3 jumatate, dar apoi va sta pana la 5, sper sa ne descurcam, eu am program pana la 5.30 asa ca va trebui sa mai apelam la bunici, cumnati si tot neamul cand e Petro ocupat.
Am facut si cateva poze, le descarc acasa.

Marea mea ingrijorare este sa nu faca pe el, este cam timid si ma gandesc ca poate ii este rusine sa spuna...

ALICE- ce ai patit? ...si multumim de aprecieri!

Pupici pentru toti "gradinitzarii" si pentru mamicile emotionate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

LIA Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si desteapta! LA MULTI ANI!!!!!!

Inca nu am reusit sa vad pozele, am deschis paginile, sper sa ma lase Matei.

Si la noi a fost prima zi de gradinita, dar la noi a fost asteptata cu nerabdare, ceva de genul ca daca nu vrea sa faca ceva o amenintam ca nu o primeste d-na la gradinita. La plecare i-a spus bunicii ca ea pleaca la gradinita si apoi a adaugat "sa ma fac o doctorita" (stie o poezie cu gradinita si doctorita), iar cand a ajuns acolo a plecat imediat la grupa, cu greu am intors-o din drum sa ne dea cite un pupic. Si eu sunt curioasa cum a fost prima zi, la 4 mergem sa o luam, sper sa fie ok si sa-i placa, sa nu-i treaca prin cap ca ar putea ramane acasa cu mami si cu Matei.

Roberta, nu ar trebui sa-ti faci griji cu pipi pentru ca ii pune in mod regulat la olita/wc, cam din 2 in 2 ore si nu prea au cand sa faca pe ei.
Mitzura, nici tu sa nu-ti faci griji cu mancatul, se va adapta, Stefi un an intreg la cresa nu a mancat tartina de dimineata, ea cerea paine goala cu ceai/lapte. Ca sa nu va spun ca acasa Stefi bea lapte doar din biberon, dar la cresa a baut din cana fara probleme.
Nora, poate ne intalnim cand luam copii de la gradinita (Rares si Stefania sunt colegi de grupa), noi dimineata o ducem pe Stefi pe la 7:30, azi era al treilea copil ajuns.
Alice, sper sa-ti revin buna dispozitie. A, eu sunt atit de fericita ca Stefi nu s-a simtit abandonata (sper eu), probabil ca a fost obisnuita de mica cu ideea ca mami si tati trebuie sa mearga la servici si merge sa se joace cu copii.
Andries, cum se descurca Victor la tenis? Stefi este fascinta de tenis si as duce-o si eu, dar ma gandeam ca este prea mica.
Cristalina, asteptam raportul despre prima zi si pozele!

O zi buna in continuare! Fug sa vad poze.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

S-a dus mama soacra sa o ia (vorba vine, ca a stat si a pazit gradinita). Prima zi de gradinita s-a incheiat cu succes.
Era pe la grupa mare, ca-i place mai mult acolo ca-s mai mari copilasii...hehehe
A intrebat de mine, i-a zis mama soacra ca-s la servici si n-a comentat.

De mancat nu a mancat absolut nimic, normal de altfel. Eu o sa continui cu pachetel chiar daca nu mananca, la noi nu e tragedie pentru ca mananca si dimineata si la pranz acasa.

Poate reusesc sa lucrez si eu ceva azi, ca am stat cu inima mica pana acum...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by amironeanu

Neatza!

Andries, cum se descurca Victor la tenis? Stefi este fascinta de tenis si as duce-o si eu, dar ma gandeam ca este prea mica.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Neata' si de la mine!!

Andreea cu tenisul este o mare poveste!! La noi tenisul a aparut ca optionala la gradi. Initial instructorul mi-a spus ca este prea mic la trei ani pentru tenis. Dar pentru ca el plangea ca vrea si el la tenis l-am rugat sa il primeasca (a fost 100% initiativa lui Victor, noi avem in parcul din cartier niste terenuri de tenis si Victor ori de cate ori avea ocazia statea atarnat de gard sa se uite cum joaca oamenii tenis, plus ca i-a vazut pe cei din grupele mai mari ca pleaca la tenis si a vrut si el). L-a primit, dar mi-a spus sa nu-mi fac iluzii ca n-o sa poata face mare lucru. Bun, il duc eu in prima zi si constat ca scoala de tenis nu avea rachete asa mici si el se vaita ca il doare manuta. Dar prima ora, complet 60 de minute a alergat dupa minge si a incercat sa faca si el exercitiile ca toti ceilalti. Seara ... iar problema cu mana. Atunci am cautat pe net si am descoperit ca exista rachete semiprofesionale pentru copii de 3 ani (racheta de 17 inch de la Babolat avem noi). Da-i si suna la importator si in doua zile aveam racheta. Ei bine cu asta noua ...alta viata.
Ce poate sa faca dupa 2 luni (cca 12 - 14 ore): priza, lovitura directa, prinde mingea de la gardpe racheta si in lovitura directa si in revers, tine mingea pe racheta de maxim trei ori si poate sa o bata pe pamant tot de doua trei ori. Peste fileu nu poate da decat ajutat, ca e fileul mai inalt decat el. Ceea ce face, crede-ma este enorm pentru 3 ani!!! are colegi de 5 ani care nu fac asta si nici nu le place, dar vin acolo pentru ca ii trimit parintii.
Poti sa incerci sa o dai pe Stefi, dar numai daca are conditie fizica buna si vrea ea neaparat. Problema cea mai mare este rezistenta si forta fizica si obisnuinta de a alerga fara sa se vaite de picioare. Vad acolo copii care dupa 15 minute se aseaza pe banca, sunt obositi si nu mai au chef, chiar dac la inceput li se parea interesant. O varsta "buna" pentru tenis am inteles ca este 5-6 ani, functie si de conditia fizica a copilului. Bafta!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi!
In primul rind LA MULTI ANI pentru Lia-pui - sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte doar de bucurii in viata! Am vazut si pozele - foarte frumoase!!

Vad ca e plin de emotii pe aici - prima zi de gradi, prima zi de scoala...eu pot sa spun ca am trecut de etapa asta - Stefan nu mai are nicio problema - il duc la gradi, imi spune pa-pa si gata! Vineri seara cind m-am intors de la filmari am gasit saculetul lui de la gradi in care era un caiet (in care ma anuntau ca miercuri am sedinta cu parintii! - si in care voi urmari progresele lui Stefan sau ii pot adresa intrebari educatoarei) si primele doua opere de arta ale lui Stefan! Nu va zic ca aproape m-a bufnit plinsul de emotie - deocamdata le-am pus la loc de cinste pe frigider, dar am sa le inramez ca sa le pastrez - nu ma bagati in seama, m-au luat emotiile...

In rest am avut un weekend tare aglomerat - simbata am fost la ziua unor prieteni (unde Stefan impreuna cu fetita prietenilor au intors restaurantul cu sus in jos...), iar duminica am fost la botezul bebelusului altor prieteni - unde Stefan a sfirsit prin a se tavali prin nisip, asta dupa ce s-a alergat de mama focului cu toti copii de la botez...am si citeva poze, ca sa vedeti ce am facut:
http://good-times.webshots.com/photo/2624423980050279906cKESJt?vhost=good-times

In rest la filmari totul a decurs ok, desi m-am cam certat cu cei de la agentie, sper insa sa iasa un spot ok...

O saptamina buna va urez!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Poze de la gradinita...
http://community.webshots.com/album/560735737IeCwwf

Am trecut cu bine de prima zi, Ianca nici nu m-a bagat in seama. Nici cand au iesit in curte la joaca. Eu stateam si-mi plangeam de mila pe banca, iac copilul meu a trecut pe langa mine in fuga, "pa, mami"...si s-a dus la joaca. S-a smiorcait putin la masa, dar era deja foarte obosita, era trezita de la 7 si ceva. N-a plans, dar a vrut sa ia ciorbita acasa sa-i dea mami. Cam asa a decurs prima zi...sa vedem maine ce-o sa fie...Educatoarea e super, super. Prima impresie (am studiat-o cam o ora din pragul usii, faceam poze) a fost ca face tot ce face din suflet. E blanda, draguta, inimoasa, vesela...
Ma duc sa citesc din urma si sa vad poze!!! Pup!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salut !

In primul rand ... multi si LA MULTI ANI pentru LIA !
Sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa si sa-ti bucuri parintii intotdeauna asa cum o faci acum !
Marcela sa va traiasca printesa ! Am vazut pozele ... superbe, ca de obicei !

Pupici multi si celor doi cavaleri pe care i-am mai vazut in poze: Matei si Stefan !
Mai tarziu ma duc sa vad si pozele Norei ...

Felicitari piticilor care au inceput gradinita ... Acomodare usoara si rapida ... si voua si mamicilor

La noi prima zi de scoala a trecut cu bine ... S-a lasat cu cateva lacrimi - de emotie dar si de suparare ca nu este in acceasi clasa cu prietena ei din gradinita (pentru ca in final tot nu este la clasa invatatoarei pentru care am optat noi, era prea mare deranjul - trebuia mutat un copil din acea clasa pentru a o introduce pe Feli si eu nu am vrut sa tulbur apele in scoala pentru un moft) ... Dar in final totul a fost bine si asta e ceea ce conteaza ... Invatatoarea de la clasa Feliciei este o draguta si o finuta, sunt sigura ca o sa se inteleaga forte bine cu copiii ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ne-am intors si noi acasa...pe scurt:

La 12 m-am dus pe acolo, zicea educatoarea ca a facut o criza de plans si de nervi, dupa ce ne-a cautat si l-a intors ingrijitoarea in sala de mese. A inceput sa planga si sa arunce cu scaunelele , dar criza a tinut 3 minute (zice ea), eu ma indoiesc (ca de obicei e mult mai greu de potolit). Si apoi s-a jucat, fara sa mai planga. Asta a fost feedback-ul pana la ora 12. la 3 cand m-am dus, am avut marea surpriza sa-l gasesc dormind. El care acasa nu mai dormea la amiaza de la 2 ani jumate..... Zicea educatoarea ca s-a frichinit mult, a povestit, s-a jucat, si intr-un final a adormit. N-a stiut sa ne spuna nici daca a mancat, nici cat a plans, ca nu era cea de dimineata. L-am intrebat pe el daca a mancat ceva si mi-a zis ca a papat "paine si ciorbita". Oricum acasa a vrut sa manance cu mine fara sa faca mofturi, asa ca ma gandesc ca i-a fost foame.

Asa ca nu stiu prea multe, pana nu vb maine dimineata cu educatoarea cealalta, dar faptul ca l-am gasit dormind e un semn bun. ca ma asteptam sa-l gasesc in lacrimi...

Bafta si maine copilasilor! sa fie fara plansete!

Mergi la inceput