*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 12
alice2004 spune:
daaaa, ai rimembar !!
Sa vezi acu bataie si "al meu e cel mai mishto !" ... ca la oferta actuala ?!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
la noi ierea lume saraca, aveam alte probleme egzistentiale;)) io`mi amintesc cum imi rupea maica`mea foile ca nu`mi placea sa fac bastonase si liniute:)) mi-o mai amintesc pe bunica`mea ca`ncerca sa ma "scoata" stergind cu pic:D auu, si cite stilouri am stricat, bai za uei, alea chinezesti chiar aveau penita de aur? ca parca asa le mergea bufu
mitzura spune:
Carmen, avem trei camere, dar nu pot sa-i culc in camere diferite, de aia ca una e dormitorul nostru, alta e sufrageria, care are o canapea neextensibila si a treia ar fi camera copiilor. Oricum, am dat comanda pentru camera copiilor pentru un pat supraetajat, deci nu o sa doarma in acelasi pat, asa ca eu zic ca e ok. Mi-ar placea si mie sa aiba camere diferite, dar deocamdata nu se poate. Noi speram sa ne mutam intr-un loc mai mare pana mai cresc putin si o sa inceapa sa-si doreasca fiecare camera lui.
Alice, stai linistita, daca nu merge cu copy/paste e nasol, in nici un caz sa nu stai sa le scrii de mana. Lasa ca o rezolvam altfel...Oricum, in ultimul timp numai timp de descarcat filme nu am, asa ca chiar nu e nici un bai
Cristalina, cum ai gasit mamica careia ii dai hainutele, o cunosteai dinainte? ca si eu am deja o tura de hainute mici, de data asta chiar nu le mai pastrez, si le-as da cuiva...trebuie sa caut si eu pe cineva care s-ar bucura de ele.
Ioana, si daca se trezeste si bona e deja acolo nu mai plange?
carmenp spune:
mitzule, k, am priceput, am intrebat pentru ca ideal e sa aiba fiecare camera lui, io am suferit si mai sufar inca din cauza asta
Andries spune:
Hello!!
philip, nu ma supar pe tine, nici n-as avea de ce!! Nici eu nu sunt pe principiul de a bate copilul, dar cu Victor cateodata nu merge altfel. La mine 'bataie' inseamna doua palme la fund si trimis la colt 2 minute!! Victor e de multe ori mai agresiv decat alti copii, sare cu pumnul imediat, a invatat asta la gradi, tati l-a incurajat sa "nu-i fie frica, sa dea si el!" pe principiul ca e baiat si ca la scoala oricum se va bate si uite asa cateodata avem probleme. I-am spus foarte clar ca daca mai da in ala mic, il bat si eu sa vada cum e s-o incasezi!! Desi la gradi educatoarele mi-au spus ca e foarte cuminte cu cei mai mici decat el, paruiala o executa cu cei mai mari sau de-o varsta. Teoretic ar trebui sa nu il bata pe fratior, dar mai vedem.
Din ce am auzit eu, de obicei, din 28 de copii in grupa vin doar 18-20, deci este relativ ok. La Victor la gradi particulara sunt 13 in grupa, desi limita maxima este de 12.
Olivia, imi pare tare rau pentru tatal tau. Din pacate cel mai probabil l-au incadrat la cronici si i-au trimis salvarea cand s-a putut. La bunica la primul atac vascular, salvarea a venit in cca 90 de minute si n-ar fi dus-o la spital daca nu aveam pile si nu i-am fi asigurat ca o vor primi in spital, pompierii si politia au venit mult mai repede, cca 20 de minute (ca trebuiau sa sparga usa, noi nu am putut sa o spargem, bunica a cazut jos si cheile erau in usa, usa era foarte solida si a trebuit scoasa din toc), la urmatoarele atacuri nici n-am mai chemat salvarea ca stiam ce medicatie ii putem da si vazusem la tomografie ce dezastru era in capul ei.
Singura data cand am vazut salvare de stat in mai putin de 10 minute a fost la mine, cand am pierdut o sarcina, inaintea lui Victor. A sunat sotul si a spus ca sangerez "ca un porc injunghiat" (asa si era, imi curgea siroaie pe picioare), ca am talasemie si hemoglobina 8g. Pe vremea aia nu aveam 'pile'. Au venit aproape instantaneu, in alte 20 de minute eram la cea mai apropiata maternitate, sus pe masa si ma chiuretau de zor cei de la garda. Aveam cred 27 de ani. Era pe la 6 dimineata povestea, la ora 8 nu mai aveam nici un fel de hemoragie, se oprise complet, nici un semn de sarcina, dar eram in stare de soc, nu-mi venea sa cred ca ma culcasem seara gravida si dimineata nu mai era nimic!!
Tot in Dr. Taberei stau, m-am mutat in apartamentul pe care il am de la bunica si pe al nostru l-am inchiriat. Asta e decomandat si ma pot organiza mai bine pentru copii si e si un pic mai aproape de centru.
Ieri noapte iar nu am putut sa dorm ca lumea, am stat cred ca 3 ore sa ma gandesc cum naiba o sa ne descurcam noi cu doi copii, de fapt ca sa fiu sincera ma incearca uneori regretele ca am ales sa mai aman proiectele profesionale in favoarea lui bb2. Dar sunt constienta ca daca nu-l fac acum, nu-l mai faceam deloc, la anul in martie implinesc 34 de ani si ar fi fost tarziu. M-a terminat si statul acasa, dar unde sa ma duc eu la job cand abia pot sa merg cateodata si ma mai si tin de pereti? Le invidiez de nu se poate pe femeile care pot sa si munceasca sa fie si gravide, sunt unele care merg la serviciu pana in ultima saptamana, am o prietena stomatoloaga pe care au apucat-o contractiile cand lua o amprenta pentru o lucrare, si-a terminat pacientii si a plecat direct de la cabinet la maternitate unde a facut un bb de 3,7 kg!! Eu nu as putea sa fac asta nici intr-o mie de ani.
Andries
alice2004 spune:
Mitz, nu merge cu copy/paste din pacate ... acum e drept ca nu l-am intrebat pe florin ce si cum, poate stie el vreo metoda alta in afara celei cu scrisul de mina. Nu am apelat la el, ca era prins in chestiile lui cu masina, si asa ne-am cam certat zilele astea, de iarasi m-am suparat destul de tare, nu intru in amanunte ! Are citeodata sotul asta al meu neste replici de imi piere tot cheful de viata, pe cuvintu meu !
Andries, lasa mama, ca o sa fie bine ! Si ca bine ai zis, daca nu il faci acu, later nici ca ! Iti spun eu, care am ajuns la 38 de ani si nu ma gindesc deloc la bebe2 ! Nu ca nu imi doresc, dar contra-urile sint mult mai multe decit pro-urile, asa ca am unul si gata !! Sanatate multa iti doresc !! Si daca e s-o spunem paia dreapta, sint intr-adevar viitoare mamici de genul doctoritei de care aminteai, dar sint si cazuri muuult mai grele si mai complicate decit al tau ! So, look at the bright side !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Mey, da nu mai stie nimeni ceva de Anca, de Liliana ... Nora ?... Ce mai faceti, fetelor ??
Alice si Andrei
carmenp spune:
anca e implicata in cazul dianei, banuiesc ca`i si asta un motiv pentru care nu are timp, iar pe nora mac acu s-o trag de ureki;))
szivarvany spune:
Haideti sa scoatem bota sa strigam catalogul, daca tot vine 15 septembrie
Andries - mai rezista putin cu burtik, sa vezi dup`aia ce mamica mandra vei fi cu doi feciori frumosi si sanatosi
Si din seria "rimembar": eu retin mirosul copertilor noi, imi placea la nebunie
Sunt prin zona, azi am o zi atat de kkcioasa incat imi vine sa fug ... daca nu va scriu , nu ma dati disparuta, nu voi muri, marti sigur sunt pe baricade pe DC
Sa ne tineti pumnii pt luni pt la gradi
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Carmen, multam !
Dariooo, da ce faci neica pina marti ?? Ne lasi singureleee ? Uite multe de la mine, sa treaca starea nashpa !
Uitasem sa zic - sotului meu i-a placut la extrem mincarea indiana, drept pentru care mi-a cerut repetir !
Edit - va doresc o dupaamiaza linistita, eu am plecat acasa !
Alice si Andrei