Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Maadi spune:
Buna fetele, mai dar secretoase mai sunteti. Nu ne spuneti cum a fost la intalnire?
Un we minunat va doresc!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
gio spune:
Mey, la intalnire a fost frumos si am venit mai multe din astea neobosite si neocupate cu 2 bucati si anume Moi, Bibi, Andra, Crisa (apropo am decretat ca toti fratii seamana intre ei, i-am nimerit bine) si doua mamici proaspat venit de la munca si anume Bobi si Madic. Am discutat despre plozi in genere si poate ne mai vedem si cu ei. In rest veniti la intalniri sa vedeti cum e!
LA Baby Expo ca de obicei...bani sa fie...produse mai multe un pic dar in afara de cateva oferte, restul preturilor...lasau de dorit.
VA pup
pufulet spune:
Nu v-am scris de mult dar nu v-am uitat.Stau destul de prost cu timpul liber.Nu numai ca nu v-am scris dar nici n-am apucat sa va citesc macar – azi recuperez.
In vara asta am dat-o pe Mara din nou la cursuri de inot.De data asta nu numai ca a rezistat f. bine din punct de vedere al sanatatii, dar a si invatat sa inoate.Dupa curs am fost la mare si reusea sa inoate singura 10-15 m de la un parinte la altul.Cand ne-am intors de la mare am fost in Bucuresti la dr. Stanciu care ne-a dat tratamente de imunizare pt. fete-pe care le urmam si speram sa ne fie de folos.Le-am facut si vaccinul Pneumo 23 fetelor, in speranta ca vom preveni pneumoniile.
De la 1 sept am inceput serviciul in domeniul resurselor umane si imi place f mult.Mara a inceput gradinita dar inca mai are momente cand nu vrea la gradinita.Sofia sta acasa cu soacra mea, dar daca scapa de pampers vrem sa o dam si pe ea la gradinita.Ma asteptam sa-i lipsesc mai mult Sofiei plecand la servici, dar s-a dovedit ca cel mai mult ii lipseste Mara.
Mi se pare mult mai usor la servici decat era acasa, dar e adevarat ca eu am stat 4 ani in concediu de maternitate, ceea ce nu e putin.
Va pupam
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
gio spune:
Pufulet, ma bucur mult ca primim vesti de la voi si ca de data asta sunt bune!!!Un pupic pt fetele tale si...pe cand poze sa le mai vedem?
Fetele, am fost si am aranjat "locatia" ca sa zic asa, va rog (bobi, madic si andra), sa-mi dati pe PM adresa voastra de e-mail sa va trimit mai multe info si sa vedem daca ne potrivim la data & ora etc. pe a ta crisa o am si cum aflu de la celelalte fete fac un e-mail cu harta si alte detalii si trimit. daca mai sunt si alte fete interesate va asteptam.
Va pup
anamaria spune:
salutare fetele!
m-am intors si eu din bulgaria... a fost frumos, pacat ca am stat mai mult in hotel, la conferinta, decat afara. am plimbat cu incapatanare costumul de baie pe mine, insa dupa ora 18 - 19 ce baie sa mai faci???
am vizitat nessebar - orasul vechi, o plimbare super, locuri pitoresti si muuuulte tarabe cu tot felul de suveniruri.
desi am facut un drum pana in burgas, pentru shopping, nu prea am gasit ceva care sa merite cumparat... doar niste zacusca, ardei copti, legume la gratar samd, in loc de cadou pt neamuri/ colegi. . oricum nu luasem bani multi la mine, dar nici nu mi-a parut rau...
drumul dus / intors a fost insa groaznic, mi-a intrat os prin os. mai ales la intoarcere, cand soferul se grabea sa ajunga la giurgiu inainte de ora 22, cand urma sa preia alti pasageri pt grecia. asa ca a circulat nebuneste, ne-a zgaltait de ne-au sarit capacele, depasiri/ triplari super-riscante... dar vorba aia: 'ne-a adus intregi acasa!!! (oarecum, ca spinarea mea inca mai protesteaza... )
prezentarea in fata celor de la UE mi-a iesit destul de bine, in ciuda faptului ca speech-ul pe care il pregatisem era incurcat ca ordine a slide-urilor . noroc ca mi-am amintit in mare parte ce doream sa spun si pt ca nu mai aveam ce citi din foi, am dat impresia ca le stiam pe dinafara...
pe copii i-am gasit ok, fara mama- fara tata, pt ca dupa ce ca eu eram in BG, adi a trebuit sa stea pana seara tarziu la serviciu...
bogdan scrie urat si e neatent la ore (seamana cu ma-sa... ), a luat moace 'indiferente' (echivalentul notei de 7-8).
macar bine ca s-a acomodat la scoala...
tudor, in schimb, tot mai plange dimineata.
dana, ai dreptate, si eu am fost deranjata ca a putut sa iasa afara, in strada.
pe de alta parte, accidente se (mai) intampla, al meu nu e singurul plangacios de acolo, probabil doamna era atenta la alt copilas...
sala de 'primire' cu dulapioarele este la parter. a fost 'usor' sa iasa in strada, mai ales ca e relativ aglomeratie: printi, copilasi, ingrijitoare care ii iau in primire...
in fine, m-au asigurat ca nu se va mai intampla !
in plus, el nu e de obicei atat de impulsiv, ele ii cam cunosc deja si stiu pe care trebuie sa stea cu ochii ca pe butelie. de-acum a intrat si al meu pe lista 'neagra'...
de-acum sper ca am convins si pe adi si pe soacra-mea ca nu trebuie sa ne mai lasam induplecati, sa cedam si sa nu il ducem, ca daca nu suntem fermi pe pozitie nu reusim sa il determinam sa se acomodeze!
_
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Magdone spune:
Fetelor, sunt insarcinata!!! am fost azi la doctor si mi-a confirmat, ca imi facusem eu un test de sarcina dar vroiam sa fiu sigura.
daca totul merge Ok cu sarcina ar trebui sa nasc pe 4 iunie! Doamne ajuta!
ma duc sa ma imbat ..vorba vine...ca n-am voie
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Claudya spune:
Magda,Magda!!!!Ce vesteeee!!!Imi vine sa te sun,dar e deja 10 si ai si tu copil ca al meu care probabil doarme la ora asta.N-am cuvinte!!!Felicitari!!!Sa fie intr-un ceas bun!!!Abia astept sa ne vedem!!!
Azi am inceput si eu serviciul oficial in Canada.Emma a mers la gradi cu bunicii,dar la intoarcere cand a vazut ca nu-s ,n-a vrut sa mamance si a tinut-o in plans pana cand am venit eu acasa.Noroc ca deocamdata luna asta merg part time(pana la ora 13),desi initial imi spusese ca o sa vin full time.In fine.Poate e mai bine pt. mine si pt. toata lumea .Oricum,e mare lucru sa vii acasa si sa gasesti vasele spalate si sa stii ca cineva e cu copilul.
Eu sper ca usor usor Emma sa se obsnuiasca,ca de altfel se simte bine cu bunicii.
Va pup si numai bine va doresc!
pitzinuca spune:
Magdone, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun! Te pup!
crisa si madicv-am dat mail.
b
Kehleyr spune:
Felicitari Magda!!! Nu credeam ca v-ati pus inca pe treaba :). Stai cuminte si bucura-te!
Romana - si eu amanam molarul de minte de cativa ani. Nu era cariat dar era crescut complet orizontal si mai devreme sau mai tarziu s-ar fi cariat. Extractia nu doare absolut deloc, doar ca poate dura mult - in cazul meu aproape o ora, pentru ca a trebuit decupata gingia etc. Stiu ca suna nasol dar chiar nu e :). Simti ca umbla pe acolo dar nu doare. Dupa ce trece insa anestezia doare, nu e placut, pe mine ma mai doare un pic desi a trecut o saptamana deja. Dar iau analgezice si trece... Si meduza a durut dar nu asa rau pe cat arata :).
Pufulet: Mara e o sportiva. Inot, schi... Bravo! Subscriu si eu, e bine sa te mai auzim cu vesti bune!
Stefania a trecut la intrebari existentiale ieri, ma blocase:
- din ce e facuta lumina?
- de ce bate vantul?
- cum a ajuns sofia la tine in burtica? :D (asta mi-a dat o senzatie de deja-vu...)
Trebuie sa mai citesc niste fizica, nu mai tin minte exact cum era cu fotonii :).
Vad ca ne-am intors multe la birou, of of. A fost greu ieri sa ajung acasa la 5 (si e devreme, stiu!!), dar m-am mobilizat sa ies in parc si sper sa am putere si in continuare.
Va pup!