Juniori de iunie-iulie 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Magdone - Felicitari mamico! Sa va dea Domnul un bb sanatos iar tie iti doresc o sarcina usoara.

Noi acum suntem OK, dupa o noapte alba, petrecuta la urgenta, cu laringita. Asa ca saptamana aceasta stam acasa sa ne refacem, avand in vedere ca mai avem putin si pe 15 incepem cursurile de baseball, pe care le asteptam cu nerabdare.

La servici ca la nebuni, avand in vedere ca mai este putin si incepe stagiunea, toata lumea canta si danseaza, iar eu, pe acest "fond muzical" trebuie sa achizitionez tot ce le doreste sufletelul artistilor. Deci proceduri peste proceduri - licitatii, cereri de oferta si altele de gen.

Pupici la toata lumea.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Maadi - multa sanatate!
cursuri de baseball. misto! unde?

ma duc si eu cu andi miercurea viitoare la inot, sa vadem cum ii place.

dana - sa-mi zici si mie reteta de mers in parc dupa servici. eu desi am parcul langa bloc, nu ajung, frate! asa ca vreau sa il inscriu pe andi la mai multe activitati, ca sa ma mobilizez in felul asta.
stefi cum se mai descurca cu inotul?

va tzuc!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Magda! Sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment!

Maadi, sanatate multa! Bine ca stiu cu cine sa ma consult in domeniul achizitiilor . Ultimul trim. e infiorator si la noi.

Anamaria, bine ai revenit! Felicitari pt. prezentarea reusita!

Romana, Dana, Claudya, Amalia acomodare usoara in campul muncii!

Activitati extra: ma simt cu musca pe caciula, pentru ca nu mi-am facut timp sa o duc pe Maria. La inot am renuntat, in mare parte tot din cauza de lipsa de timp si organizare. Acum ea vrea balet . Ma mai gandesc, la cat de "lebada" e. M-am hotarat sa ii aloc ziua de sambata si sa o duc la cursuri de engleza si teatru. Sa vedem daca ii place si daca reusesc eu sa ma tin de ele.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Felicitari Magdone! Fain de tot! Multa sanatate!

Sanatate si lui Calin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Magdone Sa fie intr-un ceas bun. Sa ai grija de tine, ia vitamine, maninca sanatos, mai ales proteine si informeaza-te cum e sa fii insarcinatat in Canada, a din cite au scris fetele pe aici am inteles ca e mai altfel, nici ecografii nu-ti fac pe acolo ( sau nu am inteles eu bine?)

Kehleyr : Of, "decupata " gingia?!! Pai inseamna ca te-a cusut apoi? Incerc sa-mi imaginez cum va fi si la mine. Cred ca ma duc numai dupa ce-mi rezolv toate celelalte probleme urgente.

Sa-mi tineti pumnii miine ca am iar examen pentru permis si sper sa nu pc din nou la trseu. Ca acum am schimbat masina ( un matiz) si intructorul si nu stiu daca o sa reusesc sa nu opresc motorul cind sint singura in masina, deoarece e mai altfel pedeala ambreajului . decit la Logan. Oricum cred ca o sa reusesc sa o parchez de data asta, ca e mai mica.

Pufulet: Va pup. Ma bucur ca sinteti mai bine. Mi-e dor de Cluj.

In privinta activitatilor extra-gradinita eu nici nu am de gind. Ma multumesc sa-i duc in parc simbata si/sau duminica deoarece sint multi si nu pot sa-i transpor singura pe toti. Mi-ar place sa mergem la teatrul de papusi si poate ca o sa-mi rezerv o zi dintr-un weeken sa fac asta.
Dar nu stiu , ar trebui sa cumpar biletele dinainte? Cred ca e mai bine, decit sa stau la coada in ziua respectiva cu trei teroristi nerabdatori linga mine.

Eu sint bine, la servici e bine si-mi place ca mai schimb activitatile in cadrul unei zile, chiar daca ma culc la 12 noapte si ma trezesc la 6 dimineata.

Gabi: Ce mai faci? Cum e in casa noua? Ce face burtica ? Stef?

Va pup, aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare tuturor!
Din pacate din mare lipsa de timp nu prea reusesc sa intru pe forum. Andra creste repede, mananca mult, e tare diferita de Alex. la 7 saptamani are 5 kg si 60cm . Alex avea la varsta ei cu 1 kg mai putin. E destul de cumintica, comparativ cu Alex, dar mie imi e greu cu trezitul toata noaptea. Peste zi am de lucru si la cateva proiecte asa ca sunt foarte obosita. Ma ajuta bona destul de mult caci altfel nu stiu cum m-asi descurca.
Alex o iubeste mult pe Andra. La pranz dorm impreuna in pat.
Din pacate cu Alex ma joc destul de putin si imi pare tare rau ca nu am timp mai mult. Zilele acestea l-am dus eu la gradi si a fost tare bucuros.
Am pus cateva poze de la botez.
Acum merg sa citesc cate ceva din urma cat mai apuc.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Magdone

Fetelor, sunt insarcinata!!! am fost azi la doctor si mi-a confirmat, ca imi facusem eu un test de sarcina dar vroiam sa fiu sigura.
daca totul merge Ok cu sarcina ar trebui sa nasc pe 4 iunie! Doamne ajuta!
ma duc sa ma imbat ..vorba vine...ca n-am voie

Felicitari! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Andra te rog sa treci in listuta in loc de fata Andra caci ne-am botezat.

Maadi sanatate multa lui Calin!

Romana bafta la examen!
A inceput Alex sa faca scandal asa ca nu pot sa mai citesc. S-a uitat pana acum la desene.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Va pup si multumesc mult de tot de urari!
sper sa fie totul Ok, deocamdata nu simt decat o emotie continua...

Cu doctorul meu de familie am vorbit generalitati deocamdata, el cica s-a lasat de ginecologie si nu mai vrea sa-l sune lumea la 3 noaptea ca i s-a rupt apa asa ca ma trimite la altul sau pot sa apelez la moase, vad eu..iar ecografii cica doar 2 sunt obligatorii, doar daca e ceva in neregula te mai trimite sa faci altele, sper sa nu fie cazul.

Romana, bafta la examen maine, iti tin pumnii!
Nma, am vazut poze, superbe! sa- va traiasca copiii si sa fiti fericiti!

am pus si eu cateva poze aici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Magdone - felicitari!!! Si uite-asa preiei stafeta si nu ramine subiectul nostru in pana de gravidute dupa ce naste Gaby, fain mai ales ca ma gindesc ca voi ati intrat aici in gasca impreuna

Nma - bine ca ne-ai mai scris si ptr Andra mica.

Pojo - ne mai citesti? ce mai face Flaviu, l-ati adus in Bucuresti, a inceput gradinita?

Dana - bravos daca reusesti sa mai iesi si in parc dupa serviciu, eu chiar daca stau acasa nu reusesc intotdeauna, adevarul e ca la mine cel mai rau ma incurca sotul si mai precis momentul venirii lui acasa, ca ma apuc sa-l astept in ideea ca iesim toti 4, si ne trezim ca se face prea tirziu ptr asa ceva. Compensam ziua, dar bb Fred nu rezista prea mult, nu se intelege cu carutul ca Luca care adormea instant, el adoarme dupa cite-o ora de plimbare, si doarme juma de ora, maxim 45 de minute , asa ca e mai sigur patul personal din casa.

Zilele astea pendulez intre disperare si calm, ptr ca Fred maninca din ce in ce mai prost, daca imi inchipuiam saptaminile trecute ca 600ml de lapte/zi sint putini, duminica a batut orice record si a mincat doar 400! Are 4 mese de lapte si pe ala nu-l bea, uneori cind i se face foame rade rapid un biberon ptr ca in 5 minute sa verse in jet ce-a mincat. Pina acum se intimpla rar, daca-l ridicam/zgiltiiam noi prea repede dupa masa, dar parca acum si asta s-a intetit si se intimpla la citeva zile, joi sau vineri ma duc cu el la medic si sper sa reusesc sa-i dau de cap, ca e tare greu sa nu poti face nimic. Am momente cind ma gindesc ca sint perioade normale, mai grele in cresterea oricarui copil, si ca el in afara de asta chiar e un bb ideal - nu plinge, adoarme singurel cuminte, doarme toata noaptea etc., dar fiecare moment in parte e greu. Altminteri el e vesel, ride si chicoteste daca-l bagi in seama, apuca tot ce poate, chiar isi baga singur suzeta in gura, mi se pare ca-i mai descurcaret decit era Luca la virsta lui, si clar e mai vesel. Chiar si dupa ce varsa intr-un jet laptele, de trebuie sa-l schimb pina la piele, el ride vesel la mine si n-are nici o problema

pup u,
Andra

Mergi la inceput