Juniori de iunie-iulie 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

magdone - frumoase poze! patul lui razvan e din Ikea? seamana izbitor cu al lui andi...

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Romana - la Tandarica poti sa faci rezervari telefonic pentru teatru, dar trebuie sa le ridici cu 30 min inainte sa inceapa spectacolul (sau in alta zi, inainte). Avantajul este ca prinzi locuri mai bune, daca rezervi din timp. Am 4 fire la molar, le scoate dupa o saptamana.

Nma, ce bine ca ne mai dai vesti!!! Sa iti traiasca printesa si sa fie norocoasa si sanatoasa.

Andra - eu am renuntat de mult sa imi astept barbatul de la serviciu pentru parc. Ma enervam si eu, el nu ajungea, parc ioc. Fa-ti curaj :). Eu ies cu o prietena, ne mobilizam reciproc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
Magdone am vazut pozele. Ai o casa foarte frumoasa.

Andra multumesc ca ne-ai trecut pe listuta. Si Andra da destul de mult lapte afara dar a luat bine in greutate asa ca nu imi fac griji. Sper sa nu fie nici o problema la puiutul tau.

Kehleyr ne-a prins foarte bine port-bb-ul de la tine. Multumesc mult. Din pacate nu am pus poze cu Andra in el, dar cand am timp o sa pun.

Eu ies cu copiii la plimbare pe la ora 17 si sotul ne gaseste in parc. Lucreaza mult si ajunge destul de tarziu asa ca nu il astept. Din pacate de multe ori nici eu ni ies si ii duce bona caci am inceput sa lucrez acasa si am destul de mult de lucru.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Bobi, da patul e de la Ikea si de fapt tot ce am luat pentru Razvan e tot de la Ikea. Chiar si mobila de bucatarie e tot de acolo, era cea mai rezonabila ca pret, de restul nu te poti apropia...

cu parcul nici eu nu mai comentez, desi ma bucurasem cand am ajuns in Canada ca venea si sotul meu acasa la 5 dar vad ca de la un timp si-a reluat obiceiurile din tara si nu-l mai astept.

aseara am reinceput inotul, f frumos vad ca-i place in continuare

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Ambreajul lui .... mama si tata ambreajelor ( ca sa nu zic altfel). Acum ca am schimbat masina, constat ca ambreajul asteia nu ma asculta. In timpul orelor instructorul tinea el picioarele pe pedale asa ca nu-mi dadeam seama cind greseam.
Am picat iar traseul.
Ma mai duc in 7 noiembrie.
Sint devastata, si mai ales suparata pe mine, de-mi vine sa renunt la orice tentativa de a mai conduce masina vreodata. Va trebui sa merg undeva , intr-o zona mai putin circulata si sa ma lase singura in masina ca sa-i invat toate chichitele, ca altfel nu o sa iau veci examenul. Acum ma gindesc ca daca azi eram pe logan nupicam examenul. Hotarit lucru nu am noroc.

Nu mai am azi energie pentru nimic, sint ca un balon desumflat.

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

ieri scrisesem un mesaj tocmai cand s-a ars serverul DC... noroc ca am reusit sa il salvez, asa ca incerc sa-l postez acum:

salutare fetele!

de ieri tudor nu a mai plans la camin. totusi, e suparat dimineata cand pleaca adi si refuza sa doarma la pranz; n-ar fi nimic pana la urma, dar face si galagie de in fiecare zi cand ma duc sa il iau imi face madam educatoarea capul maaaare...

nu stiu altii cum sunt, dar eu, daca ar fi sa invat din nou sa scriu, cred ca nu as trece clasa I-a! imi mananca zilele bastonasele... nu stiu cat de importante sunt, eu zic ca scriu destul de frumos si totusi...
teoretic bogdan nu are teme acasa, pt ca face la scoala dupa pranz; insa pt ca e un distrat de nota 10 (seamana cu maica-sa ), ia mai multe note 'proaste' (7-8) decat 9 sau 10. asa ca i-am explicat ca, de cate ori vine cu note proaste acasa, mai scrie cate o pagina din hieroglifele respective

magdone - felicitari pt burtica! sa stii ca nici eu nu am facut decat 2 ecografii cand eram burticoasa! (a 3-a nu se pune, ca am cerut-o eu ca sa ma asigur ca ar fi fost sa fie... fetitza! ) eu una cred ca la noi, in Ro, se cam exagereaza cu analizele astea. cata vreme esti sanatoasa si nu exista suspiciuni, la ce bun sa facvi tot felul de analize care mai de care mai costisitoare???

andra - daca Fred e vesel si linistit nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. bogdan al meu manca 3 zile/ saptamana, in rest doar 'gusta' si uite ca a aajuns un copil sanatos, nu e nici inalt, dar nici cel mai mic din clasa, nu-i nici gras, da nici slab...
noua dr ne zicea de fiecare data: doamna, daca baba e vesel nu exista nici un motiv real de ingrijorare! ca a luat sa nu in greutate ca la carte, ca mananca cat scrie in manuale sau doar 10%, asta e 'personalitatea' lui... greu sa te obisnuiesti cu ideea asta, oricum!

romana - nici nu stiu ce sa zic, lasa ca pana la urma vei reusi, daca perseverezi!!!
(oricum, eu cred ca as fi dat banu' sa rezolv mai repede problema, ca asa pierzi atat timp si celule nervoase...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Magdone
, super casa! sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti acolo!!!

Nma
, sa va traiasca matza mica! Super pozele de la botez, unde ati facut?

Romana, imi pare rau si nu te supara prea tare...daca poti...

Maadi
, nasol cu laringita, ufff, gradi asta...

Andra, m-am mai gandit; o tipa de la mamicile celelalte a aflat ca bb are giardia si patea cam la fel cu ea. Tinand cont ca Luca e la gradi, incearca si varianta asta.

va pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
am intrat si eu rapid caci sunt copiii afara cu bona. eu ar trebui sa lucrez dar nu am putut sa nu arunc o privire.

Romana imi pare rau. Sper ca data viitoare sa fie cu noroc. Cel mai bine e sa conduci fara ajutor (la pedale) masina inainte de examen. Eu am dat examenul cu masina cu care am facut scoala. Cu ambreajul am si eu probleme.

Gio am facut botezul la un schit in apropierea orasului. Am vrut sa fie un loc mai retras si mai deosebit.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Scuze fetele, dar vroiam sa ii zic felicitari lui Magdone, o sarcina usoara si bb sanatos.
Asa este nu se intrec astia aici in analize, dar de obicei totul e bine. Daca ai ceva intrebari stii unde ma gasesti:)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Lasa Romana, ca pana la urma tot ai sa-l iei, nu-ti face probleme, gandeste-te ca in momentul ala o sa stii sa conduci f bine, nu sa incepi sa inveti, ca de obicei asa se intampla...

Multumesc fetele, acum zic sa fim sanatosi sa apucam sa platim tot ce-am investit in casa

daiopri, te pup si merci de urari!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput