Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
romana spune:
Am fost atunci suparata vreo4 ore. Apoi mi-a trecut. Acum am un sentiment de incredere. In mod sigur data viitoare o sa iau examenul. Si-apoi motorul li se opreste si celor cu vechime in ale condusului. I s-a intimplat unui barbat joi dimineata, pe cind asteptam autobuzul in statie. Dupa ce ca a stationat in statia de autobuz, ceea ce nu e voie, i se mai opreste si motorul.
gabitz78 spune:
buna.
am prins si eu calculatorul liber...asa ca sa va zic 2 vorbe despre noi.
eu sunt programata pentru cezariana pe 29...sper sa mai rezist pana atunci, ca fi-mea vaz ca se cam grabeste.
stef e bine, creste, devine din ce in ce mai obraznic...
in rest, toate bune.
va pup si sper sa reusesc sa mai intru pana nasc.
alexandrueduard spune:
Salutare fetelor! Ma bucur sa aud de Magdone ca e insarcinata si de Gaby ca mai are atat de putin.
Romana: bafta multa data viitoare...sigur o sa treci cu bine examenul!
Noi suntem bine acum, Alex a avut viroza aia nenorocita cu febra mare si pe lunga durata...gatul in pioneze rau de tot.Acum s-a vindecat si de maine...la gradi.
Imi pare rau ca intru atat de rar,dar am citit din urma . As fi vrut sa vin si eu la intalinre, dar nu am stiu exact data si nici nu am mai intrat aici sa vad...mea culpa! Data viitoare sigur vin.
Va doresc o duminica placuta si sa ne 'auzim " cu bine!
Magda si Alex(4 ani)http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
gio spune:
Gaby, tinem pumnii si sa ne anunti evenimentul!!! Tu sau sotzul, nu conteaza!
Magda, si noi bifam viroza aia idioata. Ati scapat fara antibiotic?
Kehleyr spune:
Noi am avut saptamana trecuta sedinta cu parintii la gradinita. Bineinteles, subiectul fierbinte, nu mai aduceti copilul bolnav. Toata lumea era de acord si toata lumea era indignata vizavi de cei care o fac... ma intreb unde erau parintii aia care si-i aduc bolnavi. Adevarul este ca e si greu, de multe ori ei sunt contagiosi inainte sa aiba simptomele... sau tusesc cand sunt deja in convalescenta si de fapt nu mai au nimic. In fine, sa vedem ce o fi mai departe. Ieri erau 24 la gradi, premiera absoluta, dupa ce cu o saptamana inainte fusese decimata jumatate de grupa. Noi de data asta am scapat numai cu doua zile de tuse, e adevarat ca la primul semn nu am mai dus-o. Poate ajuta si imunizarea, eu merg pe Oscillo 1 data/saptamana + Immunomix sirop...
Am fost vineri si sambata la Sibiu, minunat oras. Chiar mi-ar place sa locuiesc acolo. Centrul este foarte frumos, am inteles de la prietenii cu care am fost si care stiu bine locurile ca este renovat complet anul acesta. Multe terase, restaurante, magazine frumoase - cum pot sa aiba la Kenvelo marfa mai frumoasa decat in Bucuresti, nu inteleg... Multi straini, si mai ales, lume normala pe strada si in localuri! Nici urma de pitipoance sau de fauna de mall. O placere
Stefania este din ce in ce mai pasionata de pictura, trebuie sa ii gasesc un club prin zona.
Gaby, iti tinem pumnii sa ajungi la termen. Unde nasti? Ati ales nume?
madic spune:
Buna fetelor,
Magdone - felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Gaby - mai ai un pic, asteptam vestea cea mare si poze cu noua membra a gastii noastre.
Dana - si la noi la fel. Mariuca n-a fost vineri la gradi din cauza de stomac deranjat (de la mancarea de joi - zic eu, de la alti copii care prezentau aceleasi simptome mai demult - zice educatoarea). Cert e ca din w-e am trecut-o pe regim strict, ieri a luat-o bona inainte de masa de pranz, azi am lasat-o si la masa, cu instructiuni stricte sa n-o forteze sa manance daca nu vrea. Acum e bine, dar raman racelile de sezon, azi la panou erau afisate vreo 15 fise, unde in prima saptamana erau peste 30 de copii prezenti.
Romana - nu-i nimic, se mai intampla. Nu stiu daca e posibil, dar incearca sa iei 2-3 ore de conducere pe masina cu care-o sa dai examenul, asa o sa te simti mult mai bine la momentul respectiv. Bafta!
B - ai un puisor la mine, l-am gasit in masina. Nu-l mai vreti ?
Gio - pt noi e OK joi, la 18.
In rest, eu de maine pana la sfarsitul saptamanii mi-am luat concediu, ca de luni consortul intra la un curs de dimineata pana seara, asa ca in astea trei zile trebuie sa rezolv o gramada de probleme.
Mi-am adus aminte: copiii vostri dorm inveliti? Mariuca nu, si azi dimineata avea picioarele sloi, ca nici sosete nu vrea , iar pana dau astia drumul la caldura mai e. Cum ii pacaliti voi, ca eu nu stiu ce sa-i mai fac. Seara la culcare astept pana adoarme, apoi o invelesc, dar peste noapte se dezveleste. Mai in gluma, mai in serios, i-am spus alui meu sa punem noaptea ceasul sa mai sune de vreo doua ori si sa ne ducem pe rand s-o invelim, ca nu stiu ce sa mai fac.
In sac de dormit n-a stat niciodata, am unul nou nout, daca-l vrea careva .
V-am pupat.
Madi si Mariuca
anamaria spune:
madi - ai mei dorm amandoi in saci; avem mai grosi si mai subtiri, depinde de anotimp...
cand am inceput sa ii bag in sac, tudor mai facea mofturi. vreo 2 zile l-am bagat adormit in sac, dupa care l-am convins: ai vazut ce bine ai dormit, nu ti-e frig, si nici nu racesti.
altfel, avem varianta dura: racesti si te duci la spital!
oricum, eu am zis mereu ca nu exista copil care sa nu vrea sa stea in scaunul auto, sau in sacul de dormit, etc. exista doar parinti care se lasa usor convinsi...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
alexandrueduard spune:
Gio: binenteles ca nu am scapat fara antibiotic. Dupa 4 zile de febra dr a hotarat ca e mom sa luam. La el febra a tinut mai bine de 5 zile.
Va pup!
Magda si Alex(4 ani)http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Kehleyr spune:
Madic: si Stefania se dezveleste peste noapte si sac nu am. Noi o culcam mai gros imbracata de la inceput, cu maieu si pijama groasa, alta idee nu am avut...
bychi spune:
Nici noi nu am scapat de antibiotic. 4 zile de febra si de azi iau antibiotic amandoi. Urata viroza!
Noi tot in saci de dormit ii bagam pe copii. O prietena pune marginile paturii sub saltea ca sa nu se mai dezveleasca fetita. Poate e o solutie.
Felicitari Nma pt Andra! Sunteti tare frumosi cu totii!
Si Magdone sa stapaniti sanatosi casa! Bucataria e super!
Gaby, bafta multa in continuare