Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
gio spune:
Taisia a scapat de febra insa Eva tot face...cu antibiotic cu tot; urasc virozele astea!!!
Dana, si la noi la sedinta la fel!!! Toata lumea indignata si copiii bolesc cu toate cele pe la gradi...Voi sunteti norocosi ca merge cu Oscilo si ce-i mai dati, ca si noi avem schema de tratament si tot ia tot ce se poate. Culmea e ca sta si f bine cu imunitatea, conform analizelor
Va pup
anamaria spune:
quote:
Originally posted by bychi
Nici noi nu am scapat de antibiotic. 4 zile de febra si de azi iau antibiotic amandoi. Urata viroza!
Noi tot in saci de dormit ii bagam pe copii. O prietena pune marginile paturii sub saltea ca sa nu se mai dezveleasca fetita. Poate e o solutie.
la noi asta nu tine: ii culcam in sacul de dormit normal, de adult (ala cu fermoar pe margine) ca sa fiu sigura ca nu iese din sac, i-am asezat si perna in sac, si lasam putin indoita marginea ca sa nu ii vina chiar pe fata. nu stiu exact tehnologia, dar pe la miezul noptii, asa, bogdan al meu dormea dezvelit total, deasupra sacului respectiv, si inghetat bocna!
asa ca am pus socrosenia la treaba, am scos tipar de pe un sac mai mic de bebe (model maieu) si am croit diferite marimi de saci de dormit, pe masura ce a crescut bogdan.
pt tudor inca avem din cei cumparati, cea mai mare marime - 110 cm.
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
aditzu spune:
Buna fetelor,
Noi ne tot sculam noaptea si invelim copilu', deja m-am obisnuit si ma trezesc singura, iar daca cumva se dezveleste si n-am fost pe faza, se trezeste ea si ma striga, probabil ii e frig.
Magdone - felicitari, sa ai o sarcina usoara.
Gaby - tinem pumnii in continuare .
Deocamdata Irina a ratata viroza, dar a avut o indigestie luni care a doborat-o de tot, nu putea sa stea la verticala, numai culcata la TV, asa mi-a zacut toata ziua. In fine i-a trecut destul de repede, ieri era in forma si azi am trimis-o la gradi cu rugamintea sa-i dea regim. Soacra-mea care are un cult deosebit pentru ouale de la tara nu mai tine cont si cat de vechi sunt si duminica i-a facut Irinei omleta cu un astfel de ou.
Romana - imi pare rau de carnet, mult succes data viitoare.
Pupici, Adi
Magdone spune:
Si Razvan tot asa doarme, dezvelit, nu suporta sa aiba ceva pe el, eu n-am gasit o metoda sa-l fac sa stea invelit, zice ca asa ii place sa ii fie mai racoare, seamana cu taica-su . NU mai zic ca toata vara il gaseam dimineata si dezbracat la piele, numai cu bluza de pijama pe el, si aici tot cu taica-su....
Iarna, dupa ce adoarme ma duc si il imbrac cu ceva mai gros si ii pun si sosete.
Gaby iti tinem pumnii!
va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru urari!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Andra_ spune:
Buna fetele,
Madic - si Luca doarme dezvelit, cind era in pat jos il mai inveleam eu cind si cind, dar de cind doarme la etaj...nu mai e chip ca nu ajung; dar macar doarme cu sosete fara comentarii. In schimb, i-a luat taica-su de prin tari straine un sac de dormit normal, adica de om mare cu Lightning McQueen din Cars, si in sacul asta doarme fr. incintat - poate daca gasesti ceva de genul asta ptr. Mariuca si asa rezolvi, cu vreun personaj animat preferat, Barbi, something. Pe Fred de vreo luna il bag in sac, ca sa-l obisnuiesc asa, ca pe Luca l-am ratat...
Gio - saru'mina mult ptr pontul cu Polyvital, coincidenta sau nu, dupa citeva zile de bagat pe gitul Fredului, a inceput sa manince mai normal spre bine , acum te rog sa-mi spui si cit timp sa i-l dau
Luca mi-a povestit despre nu-stiu-ce coleg de-al lui care facuse o trasnaie, eu il intreb:
_Aoleu, tot asa obraznic e x-ulescu?
_Da, tot asa.
_Dar la voi la gradi cine e cuminte?
_Pai, eu...eu si fetele.
nu va mai spun ce-i la gura lu' tat'su cind aude alde de-astea
va mai scriu cind mai prind ocazia, ca acum am un ochi de soacra in ceafa in postura sotului de mai sus
pup u,
Andra
Kehleyr spune:
Gio: daca e viroza dovedita degeaba ii dai antibiotic .
Are cineva o idee pentru tematica de petrecere de pom de la gradinita? Anul trecut au fost fulgi de nea.
gabitz78 spune:
buna.
in primul rand vreau sa doresc multa sanatate tuturor celor bolnaviori...si stef a avut rosu in gat, dar fara febra, asa ca am scapat cu panadol si picaturi in nas...
gaza e destul de agitata, eu sper sa mai stea nitel...
dana - o s-o cheme eliza.
in rest, nimik nou sub soare...astept si eu sane puna net.poate saptamana viitoare...
va pup dulce si sa auzim numai de bine!
gio spune:
Dana, e o viroza dar dupa 3 zile a facut febra 40, semn de suprainfectie bacteriana...Si apoi a vazut-o Stanciu si el nu da antibiotice asa de florile marului...Numai ca ne-a chemat sa ne vada iar ca febra nu vrea sa treaca.
anamaria spune:
tudor, aseara:
-mami, tefan (prietenul de la gradi)are niste adidasi frumosi, rosii marca clio symbol (pe asta zau ca nu stiu de unde-a scos-o...)
-?!
(pe nerasuflate:
-i-a luat de la mall; dar nu de la euromall (asta din pitesti) ci de la bucuresti. stii tu, intrii, urci la etajul 2, te invarti pe acolo, te invarti asa... si dupa aia ii gasesti acolo la un magazin!
ce sa va spun, a fost asa de simpatic... parca-i si vad la gradi, cum vorbesc ei ca niste oameni maari....
gio - n-are cum sa stie ca e vreo bacterie daca nu a facut exudat sau analiza sangelui, macar. i-a dat antibiotic asa, just-in-case...
la viroze de multe ori se face temperatura foarte mare; temperatura scade DOAR cu antitermice (paracetamol, algocalmin). antibioticul nu are ABSOLUT nici un rol in scaderea temperaturii!
sorry ca sunt bagacioasa, pur si simplu nu pot sa-mi tin gura la subiectul 'antibiotic'. nu te supara...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
aditzu spune:
Buna fetele,
Dana - anul trecut la serbarea Irinei de Craciun copii au fost jucarii (personaje din poveste pe care siguri si le-au ales), iar educatoarele erau copii care le-au gasit la pom si care se duceau sa se joace cu fiecare. Mi s-a parut super, fiecare s-a costumat in ce i-a placut mai mult, am anuntat-o pe educatoare si ea le-a gasit sau le-a facut mici poezioare legate de personaj.
Anamaria - si eu topita cand ii vad ca vorbesc ca oamenii mari.
Pa Adi