Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Andra_ spune:
Buna fetele,
la intilnire miine inteleg ca avem asa:
1. Andra
2. Gio
3. Magda
4. Crisa
5. Madic
6. Pitzinuca
altcineva? Amik? daca va mai ginditi va rog sunati-ma miine, intre timp eu voi face rezervare ptr 7 persoane just in case. Se vede ca s-a trecut la bb2 pe-aici, cind ma gindesc la intilnirile noastre de-acum 2 ani ...
pup u,
Andra
crisotexa spune:
Fetelor,
pentru mine e mai greu sa aman pentru joi intalnirea cu voi. Deja mi-am facut aranjamentele.
Lista de intalneala arata cam asa:
1. Andra
2. Gio
3. Magda
4. Crisa
5. Madic
6. Pitzinuca
Bychi, ma bucur tare ca ne-ai scris. Ai niste baieti minunati (ai mare grija ca Teo a facut victime de pe acum...). La noi inca nu au aparut geloziile. Dar inca nu mergem (abia ne tinem sustinuti de subrat). Tudor ii da hainele ramase mici si jucariile de bebe. Sa vedem daca o sa vrea sa le imparta pe alea curente . De Rares nu pot spune decat ca se bucura tare cand e Tudor cu el. Om vedea mai incolo.
Romana, bine ai revenit la serviciu. Felicitari pentru ceea ce ai realizat in ultimii 5 ani, ca meriti din plin .
Magdone, bafta la fetita !!!!
Bineinteles ca iar scriu in mare graba.
Sper sa ne vedem maine.
Pupa Crisa
Claudya spune:
Am intrat sa va spun ca azi sunt fericita!Visul meu de patru ani de zile s-a implinit:acela de a avea si noi pe cineva aici,de ajutor.Azi au venit socrii mei,amandoi si vor sta 6 luni,apoi urmeaza sa vina mama si-om mai vedea dupa.Ideea e ca eu de luni incep job-ul full time si incep sa vad luminita de la capatul tunelului despre care va vorbeam ceva timp in urma.Cand ma duc la job ma detasez de tot(pt. ca stiu ca Emma e pe maini bune)si ma regasesc pe mine.Pana acum am lucrat doar doua ore pe zi,cat era Emma la gradinita,pt. ca nu avea cine s-o duca,s-o aduca.Ea e foarte fericita si deja i-a luat in primire de la aeroport si a inceput sa le spuna tot ce face ,pe unde merge.Bicu'(bunicul) o chitaie si se joaca cu ea ,iar ea e in culmea fericirii.Bia(bunica) a venit cu o valiza incarcata de carti si alte cadouri pt. noi.Ce mai,lipseste pomul de Craciun!!!
Va mai scriu eu dupa o luna cum e "statul cu soacra"insa azi sunt fericita si TRAIESC CLIPA!!!
Cat despre partea cu sanatatea,am sa va scriu zilele urmatoare.Eu ma simt foarte bine.E ca si cum nu am avut vreodata ceva sau vreo operatie.Chiar si cand mai povestesc cuiva,nu-mi vine sa cred ca vorbesc despre mine.Insa in noiembrie sunt programata sa fac un tratament post operatoriu,care se cere in situatia mea,nu ca as avea ceva,ci preventiv,cica.Am sa va povestesc.
Va pup cu drag si intalneala placuta!!!
Claudia
pitzinuca spune:
andra sa ne zici ora.
gio - cheama bona!
claudia - ma bucur pentru tine. sporuri maxime la job!
magdone - bafta la bb2, sa lucrati cu drag si spor
maadi - bine ati revenit! nu vii la intalnire sa ne cunoastem?
madic - mergem impreuna de la servici?
va pupez!
b
madic spune:
Neata fetele,
Voiam decat sa confirm ca vin in seara asta. A ramas la ora 18, la Daimon, da?
Pe Gaby a sunat-o cineva?
Va pup.
anamaria spune:
neata fetele!
am intrat repede sa va povestesc despre tudor...
e din ce in ce mai nasol!
de dimineata iar s-a trezit in plansete, cand a ajuns la gradi l-a lasat taica-sau cu doamna;
ce-a facut, ce n-a facut, ca l-a pierdut 2 secunde din ochi si el a iesit in strada, dupa taica-sau - noroc ca adi nu plecase inca si l-a vazut, ca altfel cine stie ce se intampla...
mai mult, e atat de stresat ca a inceput sa faca pisu pe el, noaptea. nu stiu cum sa facem sa il obisnuim cu ideea ca trebuie sa mearga la gradi, imi amintesc ca si bogdan facea destul de urat in perioada cand incepea gradinita, dar nici chiar asa!
asa ca maine plec in bulgaria cu inima stransa, nu stiu cum se va descurca tati cu ei dimineata, daca apare si soacra-mea sa il ajute crizele lui tudor vor fi si mai nasoale, pt ca ea il rasfata si il lasa sa castige de multe ori cand plange... iar el speculeaza la maxim chestia asta!
Edit: sa aveti intalneala placuta!!!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
gio spune:
Ana Maria, eu zic ca nu e tocmai ok la gradi daca face asa, iar faza cu plecatul afara no comment!!! Trebuie discutat clar cu educatoarea/ingrijitoare cum s-a putut intampla asta - e lera atunci in grija lor. Eu am mai auzit cazuri cand copiii s-au potolit subit cu show-ul cand au schimbat grupa/educatoarea.
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
azi ma relaxez - sunt acasa, beau cafea cu inghetata si ma pregastesc sa ma uit la un film politist, iuhuuu.
Nu, nici nu visez, nici nu am castigat la loto, doar ca am inceput ziua cu Ana dand la boboci, asa ca am ramas cu copiii acasa. Intre timp Ana s-a hotarat sa se simta bine, dar n-avea rost sa schimbam ceva, asa ca am culcat copiii si acum trebuie sa stau cuminte sa nu-i trezesc. Uneori e grozava o zi libera in mijlocul saptamanii - nu prea des ca se simte cand incasez factura.
Altfel, nu prea avem cu ce ne lauda, Matei a tras o tura de antibiotice, ca urmare a unei infectii minore la ureche, Ana invata sa inoate si Matei e in continuare un fricos. Dar isi face curaj. Am fost saptamana trecuta la un meci de hochei- chiar misto - si copilu' a stat o vreme la usa pana a avut curaj sa intre in vacarmul dinauntru. Sa vedem cu o fii azi la bazin - intra in apa sau stam pe margine.
De lauda e ca inceput sa vorbeasca mult, nu mai e mutulica cum ne obisnuisem. Chiar m-am trezit ieri zicand "taci Matei ca nu pot vorbi cu tata". Pentru o familie care vorbeste cat 5, e stresant sa aiba un copil tacut :).
Magdone, cat despre gradinita, la noi se invata "un absolut nimic" - cum zicea Ana.
Nu stiu cum e la voi, dar aici exista daycare, preschool si kindergarden.
Daycare-ul e un fel de stana de copii, unde ii tii peste zi daca nu are cine sta cu ei acasa. Sunt relativ in siguranta, oarecum hraniti si mai asculta cate o poveste, joaca un joc, canta un cantecel etc. Nu isi propune educatia, asta e bonus daca au vreo tanti acolo, fosta educoatoare/invatatoare prin alte tari sau vreuna care se pregateste pentru asta aici.
Preschool este de 2-3 ori pe saptamana cate 2-3.5 ore si se fac genul de lucruri pe care le asteapta un roman de la o gradinita.
Kindergarden e pe langa scoala si incepe la 5 ani. E pe post de grupa pregatitoare si e platit de guvern.
Matei merge la un daycare unde are parte de oaresce educatie din pricina unei foste invatatoare chinezoaice. Partea proasta e ca e si ea venita anul trecut in Canada si sta foarte prost cu engleza. Vreau sa il duc si la un preschool dar nu are cine sa il care de la daycare la preschool, asa ca suntem in cautarea unei solutii. Eu as vrea sa lucrez de acasa cateva zile pe saptamana si sa il duc, dar pana una alta de trei saptamani nu izbutesc sa ma intalnesc cu seful cu care ar trebui sa negociez asta si uite ca azi venea dar eu vad filme politiste. Altfel mai am o speranta cu mama unei romance, care vine in octombrie si se gandeste sa faca ceva sa nu o ia razna toata ziua acasa, cat e fii'sa la servici. Complicat :).
pupat,
madishor
Kehleyr spune:
Claudya, ma bucur ca te auzim si ca esti atat de optimista!! Succes la lucru si sa te intelegi bine cu socrii.
Anamaria - e foarte nasol ce zici tu de supraveghere. Dar e asa aproape clasa de usa inspre strada? Presupun ca e la parter.
Din perlele Stefaniei; discutam ca toate animalele fac kk.
Stefania - si balena face kk?
Eu - da
S - pai nu poate, ca are coada!
Eu - ba da, si ea face (nevrand sa intru in detalii anatomice prea mari)
S - iese kk prin coada?
Plus ca are obiceiul sa povesteasca tuturor cate in luna si in stele. La prima ora de balet a intrebat-o profesoara ce a facut in vacanta, si ea a zis ca a fost in Grecia, si "mama s-a asezat cu fundul pe o meduza, si a ciupit-o meduza pe mama de fund" (poveste total adevarata de altfel, dar va dati seama ca preferam sa ramana in familie :) ).
Apropo de gelozie bb2 pe bb1 - la noi nu e chiar gelozie, dar Sofia este uneori de-a dreptul agasata de Stefania si o imbranceste si tipa, cred ca pentru ca e coplesita cu prea multa dragoste de catre cea mare.
Mai am doua zile de concediu . Imbin utilul cu placutul - mi-am scos un molar de minte pe care il planificam de vreun an si ma duc zilnic cu rolele in parc...
Cum a fost la intalnire?
romana spune:
Kehleyr: SI te-a durut? ( muscatura meduza si extraxtia molarul). Ca am si eu de gind sa-mi scot doi molari de minte si mi-e cam groaza , amin si eu cit pot.
Succes la inceperea serviciului. La mine e bine pe moment. E mai bine decit acasa. Sa vedem cit tine asta.
Aseara ii citeam lui Alin si Mariei o poveste de Petre Ispirescu , cu Iovita, si la inceputul povestii zicea ca niste zmei le-au rapit pe fetele imparatului. Iar Alin a zis: "mama , zmeii astia sint niste boi". A inceput sa vorbeasca tot felul de prostii. Cind l-am scos de la gradi cinta pe strada "mama dobitoaca" ... bis de n ori.
Incerc sa nu-l bag prea mult in seama , ii explic ca nu e frumis si ca eu sint mama draga.
Claudya: Ma bucur ca esti implinita. Sanatate iti doresc si un pupic Emmei.
Madishor: Ca de obicei simpatica si tonica .
Si v-ati intilnit?
Pe unde umblati? Sinteti la baby-expo? Cine merge sa povesteasca ce a vazut frumos acolo, ca de ieftin... nu mai e nimic ieftin.
Va pup.