Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
gio spune:
hello,
andra, eu voi suna bona maine si daca zice ca vine va scriu. sper sa vina, sa mai ma relaxez si eu
romana, taisiei ii dau seara ceva consistent, din aceleasi motive. bine ca mai scapa ea al lapte cu cereale dar in general mananca "felul doi" de la branz, sau o budinca cu branza etc
Magdone spune:
Romana, daaaa, m-am prins dar dupa ce am trimis mesajul in eter eram la servici si am citit repede.
Mancare seara eu ii dau lui Razvan pe la 7 - 7.30 ca mai devreme nu vrea, zice ca nu ii e foame si ii dau felul 2 sau ceva mai usor.
Bychi, bine ai revenit, scrie-ne mai multe.
Fetelor, in seara asta am inaugurat bucataria cea noua numai pe ea ca tot mai avem cate ceva de zugravit, nu pot sa va zic cat de cosmar a fost cu renovatul asta, nu-mi mai trebuie in vecii vecilor, si sa nu mai aud de meseriasi, nici romani, nici canadieni sau de alte natii, toti o apa si un pamant .
sper sa pun si niste poze cat de curand
Sa va mai zic un pic si de Claudia, ca am acordul ei si dupa aia ma duc si ma culc.
Claudia s-a angajat ca assistant teacher la o gradinita privata Montessori si e super bucuroasa si multumita. In plus ii vine si soacra-sa saptamana viitoare asa ca e bagata in trebi pana peste cap, dar a promis ca va scrie ea detalii cand se mai elibereaza.
Am uitat sa va zic ce-i invata pe copii la gradinita la Razvan si la celelalte e la fel banuiesc, deci in prima zi de clasa ii pune sa invete sa-si scrie numele si sa si-l recunoasca. Si are si teme pentru acasa tot asta, numele lui si bastonase care compun numele lui. Mie asta mi se pare o chestie super tare! Si lui Razvan ii place si vrea sa facem lectii toata ziua In plus le pune filmulete in clasa, ii duce la biblioteca, asta stiu de la Razvan ca a ramas impresionat dupa ce a fost acolo.
Madishor, Matei ce zice de gradinita?
Gata am plecat la nani. Multa sanatate si pupici tuturor!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Kehleyr spune:
Romana - bafta la serviciu. E bine ca ti se pare ca lucrurile s-au schimbat in bine. Cat despre carnet, ti-am zis: eu l-am luat a 4-a oara. Daca nu ti-e teama sa conduci o sa reusesti in final.
Cu parere de rau, eu nu vin maine. Ca si Romana, stau ff departe si cu traficul din Bucuresti, mi-ar fi imposibil. Sa barfiti frumos si cu succes :).
Gio, daca tu te simti mai bine la o gradi particulara, atunci mut-o. Eu cred ca am fost norocoasa cu gradinita mea de stat, nu zic ca e perfect, dar e suficient de bine incat sa nu merg la particular...
In alta ordine de idei noi am inceput baletul. Adica am fost la o sedinta sambata :). I-a placut, sper sa mearga cu placere si in continuare, chiar as vrea sa faca macar o perioada.
Magdone, cu ce reteta ati inaugurat-o? :)
Madic - merci de informatiile despre pensiune. Sa vedem daca ajungem pe acolo sau in alta parte - ultima idee era sa mergem la Cazanele Dunarii...
pitzinuca spune:
buna fetele, am intrat sa va zic ca vin si eu la intalneala, si sa-i spun lui bychi ca ma redeclar iremediabil indragostita de teo. o minunatie mica si dlagalasa si ubita si scumpica. uite un motiv (egoist si asta da' puternic)ptr care as mai face un copil: daca as sti ca va semana cu teo! fetelor nu ma considerati prea dusa, da' copilu' asta imi place muuuult!
pupici, abia astept sa va vad!
b
Maadi spune:
Buna fetele,
Am revenit si noi din vacanta. A fost super frumos, vremea minunata, ne-am bronzat, am vizitat multe locuri interesante, in concluzie ne-am simtit extraordinar. Acum am luat-o de la capat. Cu gradinita a fost OK, Calin este foarte mandru ca este acum mai mare, adica la grupa mijlocie. Dupa-amiaza, daca ma duc sa-l iau mai devreme, imi spune ca trebuia sa vin mai tarziu, ca mai avea de joaca in curte cu prietenii.
La serviciu ma astepta o groaza de treaba, asa ca voi reveni cu detalii ceva mai tarziu. Intre timp poate mai recuperez si cu cititul.
Petrecere frumoasa maine la intalnire.
Sa inteleg ca martea va ramana zi de intalnire?
Pupici la toti,
Maadi si Calin (19.07.2003)
anamaria spune:
salutare fetelor!
am un pic de timp si musai sa va scriu cateva vorbe.
tudor (cu mucii lui cu tot) s-a trezit dimineata fara chef de gradi, a plans si s-a smiorcait pana l-a convins pe taica-sau s anu il mai duca la gradi azi, a aterizat direct la mamaica lui... pe mine ma cam ingrijoreaza situatia asta pt ca daca se invata cu santaje de-astea nu stiu cand mai ajunge si el sa mearga o saptamana intreaga la gradi, program complet, de la 8 la 16.
incep sa cred ca e o legatura oarecare intre mucii astia si IDRul, parca imi amintesc ca si anii trecuti dupa ce am facut vaccinul au avut muci. ma enerveaza ca are muuuuulti si parca nu scapa deloc de ei, pe de alta parte zic bine ca nu e mai rau, nu tuseste, nu are febra...
bogdan e ok, s-a obisnuit la scoala. i-am luat si uniforma - pantaloni si vestuta bleumarin, camasa alba si cravata. e asa de frumusel, dragul de el...
ieri am fost in vizita la campulung, la finutul nostru care a ramas fara tatic, in 1 august. m-a indurerat foarte tare, saraca maica-sa nu are serviciu si a ramas fara un ban, nu are nici asigurare de sanatate si se teme ca poate i se intampla cine stie ce (parintii ei au amandoi diabet)... e disperata saraca si plange intr-una...
macar baiatul e ok, s-a bucurat ieri ca a iesit cu baietii mei, cu adi si cu taica-meu la fotbal, apoi am mers 'la deal'... acolo e cimitirul... e frumos ca este intr-o padurice, el cu copiii au mers sa adune castane, conuri de brad, apoi au impartit 'comoara'.
romana - eu seara le dau pizza (facuta in casa, mai rar, sau comandata), sau friptura de pui cu piure, cremwursti, salata de rosii, branza, sandwich-uri samd.
daca le e foame rau, de multe ori ei mananca odata cu noi, cand ajungem acasa, la 5 - 6 dupa-amiaza... si in cazul asta seara nu prea le mai e foame, le dau laptele si 1 felie de paine cu unt si ce mai vor ei.
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
bychi spune:
ooo, multumim frumos B! Nu ma asteptam. Juniorul asta agelic al nostru are un temperament.... aoleu. A fost cuminte ca bebelan dar de cand a descoperit mersul si o oarescare independenta a devenit egoist si ofticos. E in continua miscare, exact ca Tibi. Nici urma de rabdare la ei. Daca fizic nu se aseamana acum au puncte comune temperamentale. Bb2 ai vostri sunt gelosi pe cei mari? Theo nu suporta sa-l iau pe Tibi in brate si sa-l dragalesc; ma musca de picioare si vocifereaza. Cand il iau si pe el in brate il plezneste bine de tot pe Tibi, de incepe circul.
De data asta nu ajung la intalnire desi as fi vrut mult. Maine avem o aniversare in familie si nu se cade sa plec.
Poate ne vedem la Baby Expo. Intentionez sa merg joi dar nu-i inca sigur.
Acum suntem racitii si muciosi cu totii, deh ca intr-o familie unita. Imi era asa de dor de episoadele astea de raceala....
Romana, bafta multa la examen! Nu cred ca-i cazul de spaga, o sa fie bine. Seara, nu tot timpul fac ceva special. Il las si pe Tibi sa decida ca sa nu fac chestii aiurea si sa nu mai manance.
S-a trezit theo si iar trage de mine sa butoneze la tastaura.
Voiam sa mai scriu pt toate, pt fetele din Canada, pentru... Hai ca revin spre seara
pitzinuca spune:
fetele. nu vreti sa imbinam utilul cu placutul? adica sa ne intalnim joi pe la 18.00, 19.00 si pana la ora aia bananaim si prin targ impreuna sau separat? eu vreau sa ajung joi la baby expo ca cica atunci faci ghesefturi mai misto. si dupa atata bananaiala e misto sa ai rezervare la daimon sa bei un suc si sa mananci o salata fitness... andra ai facut deja rezervarea?
pup
b