Juniori de iunie-iulie 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor, si eu sunt agent de pensii. stiu ca tot romanul e, dar daca aveti nevoie, dati-mi pemeu.

pup!

maine sper sa va dau vesti bune!

pup again!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, am rezolvat-o cu scheletul mai usor decat mi-as fi inchipuit!
Am cumparat de la DeAgostini, "Corpul uman", o revista insotita de 2 modele anatomice(barbat, femeie), urmand ca, in urmatoarele nr. sa primim si organele pt a le monta. Sunt si multe informatii utile, ce-i drept, multe sunt pentru copilasi de scoala. Femeia va fi insarcinata, fiind inclus si fetusul. Vlad e superincantat. Primul nr. e 4 lei, urmatoarele 8,5lei! Sper sa nu se considere publicitate, caci nu asta e intentia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

In primul rand, felicitari Magdone - sa fie intr-un ceas bun!!

Tocmai am intarcat puiul si l-am mutat, pentru prima data, singurel in camera. Sa vedem cat rezista - deja m-a chemat o data sa las usa intredeschisa si lumina aprinsa in baie. Dupa ce am aprins lumina, Ana a strigat usurata - asa e mult mai bine, mama! Deci Matei nu era singurul caruia ii era frica sa doarma singurel.
Acum trebuie sa astept sa adoarma ca sa pot sa fac dus (desigur daca nu intentionez sa fac cu sa deschisa).

Altfel noi ne mutam la alta gradinita de la 1 noiembrie - sper sa fie mai bine. Evident ca intre timp ne obisnuisem aici si incepusera lucrurile sa mearga mai bine. Sper sa ne prinda totusi bine tuturor, mai ales ca o pot duce pe Ana la scoala dimineata, asa ca o sa avem mai mult timp impreuna seara, si ca Matei va fii la grupa mare cu o educatoare mai fluenta in engleza (ata cat am putut sa-mi dau seama in cateva minute).

Ma duc sa verific pustimea.

pupat,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetelor, le faceti copiilor vaccinul antigripal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

martta - intrasem hotarata sa iti povestesc despre revista cu corpul uman; am luat-o si eu ieri, si pt ca tocmai citisem ca esti in cautare de scheletzi...
in fine, si eu am luat-o pt ca bogdan este foarte interesat de corpul uman. lui bogdan nu i-am aratat-o inca, pt ca e pedepsit (s-a batut la scoala cu un baiat... ) dar tudor a vazut-o si nu a fost prea incantat. poate cand om aduna toate piesele ca sa putem sa ne apucam de asamblat cele doua corpuri...

in rest, tudor a inceput sa si doarma la camin, incepe sa fie din ce in ce mai cumintel... sunt foarte mandra de el!

de cand eu lucrez in fiecare we la puzzle-ul cumnatei mele - scene de pe tavanul capelei sixtine - si-au descoperit amandoi o noua pasiune pt puzzle-uri; au 2 mititele cu scooby doo si winnie, si duminica le-am cumparat unele mai mari (pt bogdan unul cu 160 de piese, pt tudor unul cu 100 de piese). cum au cateva clipe libere, aranjeaza de zor la piese...

eu plec azi in delegatie, pana sambata seara. dimineata tudor ii spunea lui adi: tati, sa stii ca maine trebuie sa te trezesti mai devreme, ca mami o sa fie plecata; o sa fii singur cu baietii tai...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Eu nu le fac vaccin antigripal, de altfel nu facem nici noi. Nu m-au convins si mi-e cam teama de vaccinuri.

Am vrut sa sugerez si eu revista cu corpul uman, ca am vazut ieri cind o cumpara o fetita de la chioscul de ziare. Eu inca nu le iau deoarece vor ajunge la gunoi in doua zile, din cauza ca sint foarte "distrugatori" copiii astia.

Crisa Cind era Tudor mic stiu ca faceai tu o mincarica din orez cu brinza sau brinza cu ficatel... ceva in genul asta ca nu-mi mai aduc aminte.
Ou i-ai dat?
Poate ca ai mai tras cu ochiul la mamicile care au copii de virsta celui mic si ii faci acum lui Rares si altceva de mincare. EU imi aduc aminte ca Maria dorea sa manince din mincarea copiilor si o adaptam pentru ea ca sa poata mesteca.

Amik: E mai bine la gradi particulara, dar au si niste preturi de te lasa in tristete. Eu cel putin sint total demoralizata, imi doresc niste cizme si niste haine si nu stiu cum sa fac sa le iau si sa nu raminem fara bani. Trebuie sa le mai iua haine si copiilor si camasi sotului. Iar lista ar putea continua cu impozitul pe ap. ( ca nu l-am platit). Iar cind lipseste copilul de la gradi tu oricum trebuie sa platesti taxa.
Cu bebe , iti doresc succes si sa fie cit mai repede, poate de Craciun...

Bibi: Care-i faza cu pensiile astea. Eu am trecut de mult de 35 de ani, dar ma gindesc daca vom avea o pensie mai mare decit cea de acum. Daca ne va ajunge sa ne platim mincarea, medicamentele, intretinerea si sa mincam si ciocolata, adica sa ne rasfatam cu ceva. Ma intreb daca nu o sa fie ceva gen FNI, noi dam banii si cineva istet ii pune bine si noi nu primim nimic. In tara asta nu poti fi sigur de nimic. Poate sint prea pesimista. Ma poti lamuri cumva in legatura cu asta. Eventual da-mi PM ca sa nu plictisim lumea pe aici.

Gio: Da . Asta e , ne chinuim sa dam examen, apoi sa ne luam masina si apoi stam pe sosele in loc sa mergem, dar macar sa ma duc sa fac aprovizionarea cu masina si sa putem iesi mai usor din casa in weekend, ca altfel e durere cu trei pitici.
Am fost cu ei la mall Vitan simbata , Alin s-a speriat de animatorii cu cap de papusa , a plins si nu a venit decit dupa 10 min la masuta sa deseneze. Era o actiune de reclama la oul kinder . Iar pe drumul spre casa au dost cei mai plingaciosi si smiorcaiti copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Dana, noi luam deja vaccinul antigripal homeopat. pe cel injecatbil nu l-am facut deloc Taisiei si nici nu intentionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Multumesc pentru raspunsurile legate de vaccin. Si eu inclin sa nu i-l fac, dar pe de alta parte eu il voi face si ma simteam oarecum vinovata...

Romana, nu au cum sa fie stil FNI. Daca te duci la o firma serioasa stil ING sau AIG sau oricare alta de genul asta, sunt pe piata de multi ani (nu ca pensii, ca activitate), sunt internationale, nu se pot face asemenea smecherii. Chiar daca aderi la unul mai mic care nu va reusi sa supravietuiasca, va fi preluat automat de unul mai mare. Nu are cum sa fie mai rau decat la stat. Poate ca unele vor fi mai profitabile decat altele, in functie de cum investesc. Oricum la cat e contributia obligatorie la pensie nu cred ca va fi mare diferenta daca o ai la stat sau la privat.

O fi nascut Gaby? Parca pe acum avea termenul.

Apropo de sofat. Nu mai pot :). Deja nu mai e soferie, e lupta pentru supravietuire. Ieri am petrecut 2 h 45 min in trafic in total, si mai mult stand. La un moment dat stateam pe loc si a trecut unul pe langa mine atat de aproape incat cred ca m-a atins, era omul la capatul rabdarii. Nu stiu unde o sa ajungem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Am vesti relativ bune, adica am fost ieri cu Mariuca la control dupa otita diagnosticata saptamana trecuta si ne-a zis dr. ca sintem pe calea cea buna, numai ca mi-a spus ca fie-mea e cam "transparenta" si ca trebuie sa facem ceva sa-i intarim sistemul imunitar, asa ca ne-a dat SINUPRET (pt nas) si ISOPRINOSINE (sa-i dau cate o pastila pe zi, 15 zile/luna).
Din cate m-am uitat si eu pe net, ISOPRINOSINE-ul asta e un imunostimulator antiviral destul de puternic si, sincer, ma intreb daca e cazul sa-l luam, mai ales ca otita noastra a fost o forma usoara cred, ca n-a facut deloc febra si s-a plans cca 2 zile de dureri de urechi.
Am s-o intreb si pe pediatra noastra, dar voiam sa stiu daca voi ati primit vreodata acest medicament, sa-mi fac o idee.
Pe de alta parte, mi-e teama si sa nu i-l dau si sa dam de alte belele, ca si pana acum eu am tinut-o cu macese si catina, plus miere cu lamaie si ma intreb daca sunt chiar de ajuns. Realitatea e ca si anul trecut ea mi-a facut doar doua raceli mai serioase, dar care n-au evoluat in bronsite sau alte complicatii, in rest raceli obisnuite, cu nas curgator si tuse in limite normale.

Sunt destul de confuza, asa ca va rog mult sa-mi spuneti si mie daca ati primit cumva aceeasi indicatie si care au fost efectele. Mercic.

Legat de vaccin antigripal, anul trecut am luat si noi homeopat, anul asta nu, si nici pe cel clasic nu i-l fac, pt ca nu cred in eficienta lui.

Va pup.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Si eu am fost aseara cu Cristi la ORL ca mi-a zis ca-l doare o ureche. De la racala i s-au congestionat urechile, are o forma usoara de otita. Problema e ca nu vrea sa ia medicamente si nici picaturi in urechi si nas.

Noua pentru imunizare ne-a dat sa luam broncho-vaxom 3 luni la rind 10 zile , cite o pastila.
Doctorita de la ORL a zis ca pot sa-i dau si acum ca are probleme cu urechea, chiar daca ii dau antibiotic.

Madic, daca ai indoieli vorbeste cu doctorita sau mai consulta un alt doctor. Mai bine intrebi de doua ori decit sa pateasca ceva Maria.

Sanatate copiilor.

Va pup.

Mergi la inceput