Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
anamaria spune:
crisa, eu cred ca manifestarile lui Tudor- NU sunt tot din categoria 'fratele mai mare'...
nu se dezlipeste de tine/ tati ca nu cumva sa ramaneti in intervalul respectiv cu bebe.
am fost si noi pe acolo. cum-necum, cu muuulta rabdare (mint, ca rabdare nu am deloc, poate doar nervi! ) se va rezolva...
daca gasesti psihologul care iti va da rezolvarea, sa ne spui si noua.
eu chiar sunt curioasa...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
martta spune:
Buna, fetelor!
Magdone: ma bucur tare pt voi! Felicitari si sarcina usoara!
Crisa: ai postat la Psihologia copilului despre problemuta lui Tudor? Eu am mai tras cu ochiul pe-acolo si mi-a placut cum sunt abordate problemele.
De cand a inceput gradi, s-au tot imbolnavit copiii! Acum sunt la stadiul in care Alexia e mucioasa de vreo 3 zile, iar Vlad tuseste rau de aseara...iar eu sunt cu nervii intinsi la maxim!
gio spune:
Buna,
Hai sa incerc sa explic eu ce-i cu Ige-ul ala. E o analiza care arata daca copilul e alergic sau nu. Arata raspunsul global al organismului la alergeni. In sensul ca se produc niste anticorpi care ataca alergenul respectiv si asta masoara analiza. NU-ti spune la ce anume e alergic copilul, pt asta se fac analize suplimentare.
Noi oricum am facut si Taisia cica e ok, dar eram dupa 2 luni de tratament homeopat pt asta. Oricum dimineata Taisia stranuta de n ori si incepe nasul,,,nu stiu ce naiba am in casa dar e alergica clar la ceva.
Andra, va distrati deci !!!
Crisa, Martta, pupam copiii bolnaviori. Cat despre papa, eu sunt mama denaturata - borcanase, borcanase..borcanase...Mai ales ca acum a fost ma mofturoasa tocmai bine ca am facut economie.
Pup
romana spune:
Noi sintem raciti. Adica eu, Maria, Cristi. Alin e mai putin.
Pe Cristi nu l-am mai dus la gradi de la inceputul lunii.
Eu visez noaptea ca dau examen auto pe trolebuz.
Ma trezesc greu dimineata.
SI acum n3.u 3ma6 564185l+632a+6sa- +C+r+is+ti
s-
a .9scr
iu969+.96
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by romana
Ai fost de milioane!!
Noi suntem mai bine cu racelile, chiar cred ca au avut efect siropurile alea de imunizare.
Andra, sa mananci un snitel vienez si pentru mine . Tu esti fara sotz la Viena? La shopping?
Gio, am vorbit si eu cu pediatrul si mi-a spus ca in mod normal manifestarile astea alergice scad in intensitate odata cu varsta, daca nu e vorba de ceva nasol. Sper sa aiba dreptate. Ca si Anamaria, si mie mi-a recomandat antialergic in asemenea situatii.
Crisa, si eu cred ca Tudor face asa din cauza lui Rares. Inconstient, cauta mai multa atentie din partea voastra. Si Stefania are momentele ei de glorie.
romana spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by romana
--------------------------------------------------------------------------------
Ai fost de milioane!!
Da... dar sa vezi ce usor a fost examnul, ca nu avea ambreaj. Era ca autobuzele astea care au doar frina si acceleratie. SI am si luat examenul.
Mai nu ma lasa Cristi sa scriu linistita, tot vrea sa apese pe tastatura.
Am vrut sa o intreb pe Crista la ce ora nu stie ce sa-i mai dea de mincare lui bebe..?????
Daca e la masa de dimineata. Eu zic ca poate sa inceapa si cu piine cu brinza, piine cu unt. Cereale cu lapte.
Iaurt cu baana.
-8+75561.148898959.+9521/70230.32461.47/+65++56
Piine cu unt si carnita fiarta taiata marunt si pusa peste unt .
................................................................................................65491
90.3.
37
.3
Va pup ca nu ma m./
+i+/69-*6+
-*/
mmai lasa te
teroristul
amik spune:
revin in peisaj.
nu stiu din ce motiv dar nu prea mai am chef de scris. rasfoiesc in lung si in lat tot forumul, dar cand vine ideea unui post trec repede mai departe. cred ca sunt puturoasa!
nu imi vine sa cred ca gabi sta sa nasca-daca nu a nascut deja!- si ca rares al crisei are 10 luni. uimitor cum trece timpul! ma intreb ce o face alina, nu ne-a aratat poze cu minunatia cea mica!
eu mi-am mutat odorul la o alta gradinita,nu stiu daca v-am mai spus. dupa ce am patimit anul trecut cu ea si cu gradinita de stat cea mai buna din sector, alexandra merge acum la una particulara de care suntem absolut incantati. lasand la o parte programa educationala care este super, ma bucura enorm atitudinea doamnelor educatoare/ingrijitoare vis-a-vis de copii. parca ar fi toti ai lor personali. iar alexandra, care este foarte sensibila si lipicioasa si iubitoare si simte nevoia sa fie tratata la fel, nu pleaca de acolo pana nu le pupa pe toate. a invatat in trei saptamani o multime de cuvinte/formule de salut,etc in engleza si in germana, poezii si cantecele, fac si pian si exerseaza acasa, pe o pianina, gama Do (mori de ras,nu alta!), fac pictura si dansuri... am inscris-o si la un soi de "sedinte de comunicare" unde se insista pe inteligenta emotionala a copilului. sunt tare curioasa cum va fi!
poate va amintiti ca buba noastra cea mare era masa. am rezolvat-o si pe asta! nu stiu exact ce s-a intamplat, dar acum imi mananca si urechile! si eu profit si ii dau chestii pe care nu le vroia nici bebelus fiind, gen biscuiti cu mere si miere!
nu am reusit sa raman insarcinata din nou.incerc sa gandesc pozitiv si sa imi asum faptul ca pentru a ramane trebuie sa prestezi serios in primul rand. ori noi am luat-o cam light, avand in vedere ca ultima oara am ramas din prima (si eram convinsa ca si acum va fi la fel!). stiu ca se zice sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, bla bla ,dar la ce program avem noi, daca le las in voia sortii probabil mai mancam muuuulte paini pana sa raman gravida.
va pup cu drag!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
gio spune:
Alexandra, ma bucur sa aud vesti de la voi! La ce gradi mergeti voi? Super ca ii merge bine Alexandrei! Cat despre cheful de forum...eu ti-am mai scris ca o perioada destul de mare n-am mai avut chef de stat pe forum. Tinem pumnii la bb 2 - uite Gaby ca a incercat destul de mult timp si acum isi va tine in curand minunea in brate(asta daca nu s-a intamplat deja).
Romana, fir-ar sa fie de examen...si de carnet!!! Stai nu sti cat dupa un carnet ca sa conduci in orasul asta infect, sa faci 3 ore dus/intors de la munca...
Pup fetele
martta spune:
Buna, fetelor!
Gio, merci ca m-ai lamurit si pe mine ce e cu Ige-ul!
Noi am fost dum. la circ. Am fost putin dezamagita de faptul ca au fost doar cateva numere cu animalutze, mai bine zis doar maimutze, camile, ponei si un caine! Lui Vlad i-a placut spectacolul, ceea ce conteaza cel mai mult, de fapt! Partea mai interesanta vine acum...Pt ca a vazut la circ, ma roaga sa-i scriu lui Mos Craciun sa-i aduca si lui un schelet
Va pup!
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Amik - aveti tot timpul ca esti tanara :). Incearca sa gandesti pozitiv, ajuta mult.
Crisa - un fel de mancare descoperit curand care se face in 5 minute si la mine are mare succes la ambii copii sunt papanasii din branza de vaci. Asta daca ai inceput sa ii dai lui Rares ou, stiu ca unii parinti dau abia dupa un an. Sofia ii mananca si fara zahar.
Noi ne-am insanatosit momentan, sper sa ne tina macar pana in weekend. Sambata trebuia sa plecam in vizita la niste prieteni cu care incvercam de o luna sa ne vedem si Sofia a facut temperatura. Barbata-miu se incaltase deja... asta e, cu copiii trebuie sa fii pregatit in orice moment.
Sofia este geniala, este atat de hotarata si de voluntara cum nu am mai pomenit. Si mare amatoare de muzica, nu degeaba a ales CD-ul la mot. Cum aude muzica, poate fi si la reclame, incepe sa se legene dintr-o parte in alta si rade cu gura pana la urechi. Este foarte posesiva, ii ia Stefaniei jucariile si dup-aia tipa din toate puterile daca vrei sa le iei inapoi.
Stefania are multe faze de "nu" dar e mai bine cu plansul, parca nu o mai face atat de des. Are o imaginatie debordanta, face niste scenarii complicate cu multe personaje, e o placere sa o provoci la discutii.
I-am facut si Sofiei asigurare de viata, de fapt e mai mult fond de studii. Ma usuca ratele la toate politele pe care le avem, trebuie sa am grija sa nu vina mai mult de una pe luna :). Acum vreau sa imi fac si mie ca sa nu depind la pensie de sistemul de stat+pilonul II. Eu vreau sa ma plimb muuuuuult la pensie (bine, si acum vreau...:) )
Cornelia, ce mai faci?