Juniori de iunie-iulie 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu de ISOPRINOSINE nu am auzit, in schimb de bronhovaxom stiu si eu ca ar fi bun, dar nu l-am incercat niciodata.

La noi in familie s-au vindecat toti de raceala si am luat-o eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

"Ma numesc Eliza, am 2500 g si 51 cm. Mama a zis ca ma face manechin"..... cred ca va dati seama ca mesajul e de la Gaby, nu?
Bun venit pe lume micuta Eliza sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta. Felicitari Gaby. Te asteptam sa ne povestesti mai pe indelete.

Magda si Alex(4 ani)http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Felicitari, Gaby! Sa va traiasca printesa! Sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba mult noroc in viata!

Noi vrem sa plecam pt cateva zile la munte, daca tot are Vlad vacanta.
Sambata am fost la un parc de distractii langa Buc. Pt prima data in viata, m-am dat cu tiroliana. A fost super. Am testat si traseele de escaladare in copaci. Pt adulti erau la 5m deasupra solului , iar pt pitici la 1m. Cand ma intorc, poate reusec sa pun si poze.

Nici eu n-am folosit ISOPRINOSINE...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

pe scurt (incerc, ca am destule pe cap azi...)

de miercuri la 4 pana sambata la 4 am fost in delegatie la sinaia.
am fost cazata intr-un complex hotelier fix langa peles, (h. furnica).
ce sa zic, habar nu aveam ca se pot face cazari acolo, e drept ca pe scari/ holuri era un miros persistent de lemn ros de carii si/sau putrezit, insa hotelul e asezat intr-un peisaj superb, se vede cota 1400 pe fereastra, e liniste si te simti cam ca si cand ai fi vreun conte ceva, cazat la castel...
camera era la mansarda, intunecoasa dar foarte draguta, desi cred ca mobila era acolo de pe timpul razboiului, cel putin...

la intoarcere ne-am oprit pe langa zarnesti, sa vizitam 'prapastiile zarnestilor' - traseu superb, foarte usor, mi-a placut enorm peisajul si sper sa ajungem in curand si cu copiii, e un fel de plimbare montana pe care o pot face si ei, cca 30-45 de minute...

copiii mei sunt cand mai cuminti cand mai nazdravani, mai mult ultima decat prima... asa ca sunt super-incantata ca avem vacanta la scoala + gradi, le-am cam facut bagajele si i-am trimis la socrella! sper sa ne incarcam si noi bateriile intre timp, ca deja o cam luasem pe aratura cu nervii...

despre vaccinul antigripal, eu am programare azi sa merg cu copiii la pediatra sa il faca amandoi; le-am facut in fiecare an.
noua dr ne-a recomandat sa le facem ori vaccinul antigripal, ori sa le dam ribomunyl. a zis ca dupa parerea lui sunt singurele varinate care dau rezultatele asteptate! dupa analiza cost-beneficiu, am ales vaccinul antigripal, pe care s epare ca anul asta il facem chiar gratis...

gaby - felicitari pt mica printesa Eliza! sa-ti traiasca, sa fie cuminte si sanatoasa, sa va bucurati de ea!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Gaby sa va traiasca mica printesa si sa fiti fericiti!! abia astept sa ne povestesti cum a fost si sa vedem si niste poze.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Felicitari Mamico. Sa-ti traiasca printesa. Va doresc sanatate si sa fiti fericiti toti patru.
La greutatea pe care o are acum o poti face linistita manechin. Dar lasa ca recupereaza ea pe parcurs.

Anamaria Mai dar multe delegatii mai ai , si toate in locuri interesante: la munte , la mare, in Bulgaria. In sens pozitiv te invidiez. Imi doresc si eu o iesire , o mica evadare, macar de doua zile, ca sa nu mai gatesc si sa nu ma spal vase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Gabi! Sa iti traiasca Elisa! Refacere rapida tie!

Eu ma declar depasita . Nu mai reusesc decat cu greu sa va citesc din cand in cand. Nu stiu ce se intampla, dar parca timpul trece din ce in ce mai repede si eu nu reusesc sa ma organizez deloc.

Va pup pe toate si sper sa reusesc sa va mai scriu doua vorbe si despre noi.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Felicitari Gaby si sa va traiasca printesa!!!!

Sa va zic cu cine m-am intalnit duminica? La salina la Slanic Prahova?

Cu Elena ltd!!!!Erau bine toti, Mihai era in salina cu buni si ei il asteptau. Ana (sa nu gresesc) era bine, clasa a doua, ei f ocupati cu temele si cu munca. M-a intrebat de toate, am pus-o la curent cu bblusii care/cum/ce sex. O asteptam sa ne scrie ea personal ca mie una mi-a lipsit!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

romana - si eu ma bucur pe de-o parte de delegatiile astea, pt ca ma mai 'aerisesc' si eu, scap de monotonia de acasa: servici, gospodarie, copii, graba, lectii, pozne, nervi, samd...

pe de alta parte insa, e destul de obositor, mai ales ca in delegatiile astea merg 6-8 ore/ zi la seminarii/ conferinte etc, care de cele mai multe ori sunt in lb engleza, si ma solicita mai mult decat 8 ore zilnic, la scarbici...

dar asta e jobul, cu bune si rele.
majoritatea cunostintelor ma invidiaza ca ma plimb mult - desi chiar si la transport suntem pe buget de economie si sa mergi pana la burgas, 7 ore si ceva cu un maxi-taxi amarat nu e placut deloc, pe cuvant de cercetas !!! - dar cand esti in situatia sa stai practic cu valiza la usa ca nu se stie cand si unde va trebui sa pleci... nu mai e chiar atat de mare extazul !!!
de ex saptamana viitoare barbata-meu pleaca 3-4 zile in germania, si mi-e teama sa nu cumva sa apara si la mine vreo urgenta... om trai si om vedea...

Edit: am uitat sa va zic;
ieri am vaccinat baietii antigripal, le-a administrat gratuit vacc facut de institutul cantacuzino. i-a cam durut, au plans un pic, dar le-a trecut destul de rapid dupa ce le-am dat paracetamol si cate un happy meal ...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Gaby - Felicitari, sa-ti traiasca Eliza, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Madic - Noua ne-a recomandat Isoprinosine, dupa ce am avut mononucleoza, 2 pastile/zi, timp de 5 zile.

Noi acum suntem bine, dupa ce am cam tras-o iar cu Calin, care a facut mononucleoza, sau asa zisa "boala a sarutului". Am stat cu branula si tratament din 6 in 6 ore facut la Gr. Alexandrescu (ca sa nu ne interneze) vreo 3 zile, dupa ne-a rarit la 8 ore, iar acum am trecut pe Cefzil oral si Isoprinosine. Oricum suntem mult mai bine, dar infectia in gat a fost urata rau, cei de la spital iau facut si poze sa arate la studentii, ca asa ceva mai rar vezi.

Asa am pierdut si circul, si petrecerea de Halloween, unde trebuia sa fim dovlecel (ama ramas cu costumul care era deja comandat).

Speram saptamana viitoare sa mergem in excursia oranizata de gradi la salina, la Slanic Prahova si la muzeul ceasurilor.

La servici nebunie mare, ca de sfarsit de an si inceput de stagiatura.

Pupici la toata lumea.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput