crese in bucuresti
Raspunsuri - Pagina 3
anasebe spune:
dar in sectorul 5? aveti vreo recomandare? tare m-ar tenta sa-l dau pe tiberiu in ianuarie, cand va implini 2 ani.
MIRCLAU spune:
in sectorul 5 iti recomand cresa de pe leresti,eu sunt ffff multumita
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
aka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pepeipc Buna ziua ! In curand se va inaugura cresa particulara Astropuf situata pe Strada Lespezi nr. 38, sect. 5 website : www.cresaastropuf.ro e-mail : office@cresaastropuf.ro ...in ideea ca cineva are nevoie de aceasta informatie ! |
cred ca prima data ar trebui sa devirusezi pagina si apoi sa faci reclama.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
ioanamilea spune:
buna! poate stie cineva si de cele 3 crese din sectorul 6...cam in ce perioada se fac inscrieri??si ce conditii au? multumesc
pepeipc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aka
cred ca prima data ar trebui sa devirusezi pagina si apoi sa faci reclama. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina |
Buna ! In cazul in care antivirusul ti-a semnalat acest lucru este ok ai un antivirus "vigilent" si este bine .
Regret acest lucru !
Cat despre "reclama" ... se pare ca te pricepi sa identifici si sa categorisesti o informatie ...! ...a si nu iti doresc sa patesti ceva de genul <!iframe injection... aici http://www.totsites.com/tot/mariachristina ... toate cele bune !
mitucu spune:
Dragi mamici, intentionez ca mesajul de mai jos sa-l postez pe toate site-urile despre crese.
Pe 19.02.2010 am fost la Cresa Acorns, Baby Acorns, pe strada Chiparosului. Intentionam sa-l duc acolo pe baietelul meu, cresa fiind laudata pe net de multe mame. Impresia generala a fost DEPLORABILA.
In cresa era frig, missele fiind imbracate in haine grosute.
Peretii cresei erau murdari, copiii stateau pe parchetul vechi si rece, cateva covorase aruncate mai ales in centru camerei erau murdare. Papucii misselor erau vechi si murdari.
La grupa Busy Bees am ramas fara cuvinte cand am vazut un baietel care era la ora de pictura, DOAR IN PAMPERS, CU PICIORUSELE GOALE SI UDE DE ACUARELE, pe frigul ala. Cand m-a vazut miss a fugit cu el la baie sa-l spele.
Daca mamica celui despre care vorbesc vrea detalii, sa ma contacteze pe messenger. Erau 3 copii la missa respectiva, o fetita, un baiat numit Matei si acest nefericit baietel tinut ud in frigul ala.
Doamnelor, stiti cat o costa pe mama baiatului ca acesta sa fie tratat asa, 1900 RON pe luna. Adica 19 mil de lei vechi pe luna.
Va dati seama ce profit realizeaza smecherul care patroneaza gradinita? Sunt 20 de copii la Tiny Toots inmultit cu 1500 RON si 20 la Busy Bees inmultit cu 1900 RON, faceti calculele si ganditi-va ca pentru banii astia copiii sunt tinuti in frig si mizerie. Din pacate nu am putut filma inauntru, si alti martori decat missele nu sunt.
Acum sunt debusolata complet, daca la preturile astea copii sunt tratati asa, atunci ce optiune mai are un parinte?
Si mai mult, ce importanta are ca missele stiu engleza, si vorbesc engleza cu niste copii de la 1 la 2 ani daca minimul de confort si siguranta nu este realizat?
Asa ca, dragi mame, vizitati cresele iarna si eventual depasiti un pic ora la care va programati la vizita.
miciipoznasi spune:
Va recomand Cresa Micii Poznasi,cresa situata intr-o zona centrala, zona Unirii, in spatele Hotelului Horoscop,calea Serban-Voda, nr.22-24, sector 4.
Mai multe informatii puteti obtine de pe site-ul cresei www.micii-poznasi.ro.
Tarifele sunt foarte bune, plus ca sunt in vigoare si niste promotii de care merita sa beneficiati.