crese in bucuresti

crese in bucuresti | Autor: ruxandra07

Link direct la acest mesaj

Salut! As dori sa aflu detalii (adrese, telefon) despre cresele din bucuresti (particulare si de stat). Care e situatia cu inscrierile, cit costa, de la ce virsta il poti duce pe BB? Imi poate cineva recomanda vreuna( de preferat sectorul 1 sau 2)? Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

eu pot sa iti raspund pt sect 1 - exista o singura cresa de stat in Pajura, cresa Jiului. daca dai o cautare pe Google gasesti lista tuturor creselor din Bucuresti. aici va merge si fetita mea de maine. inscrierile s-au facut in aprilie, mai si acum nu mai sunt locuri. costa 5 lei pe zi, platesti la sf lunii pt cate zile a fost. mie mi s-a parut ok si am avut si recomandari bune de asta am ales sa o duc.

multa bafta. daca vrei mai multe detalii pot sa iti dau de maine incolo sa vedem cum e.
A si primesc copii de la 3 luni.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra07 spune:

Merci mult! Am gasit si eu Jiului si ma bucur ca este foarte aproape de mine. Daca spui ca sunt conditii bune, cu atit mai bine!Pe de alta parte, e nasol daca nu mai au locuri, dar o sa sun astazi pentru orice eventualitate...poate o sa am noroc ca prin minune :) Eu caut un loc din decembrie - ianuarie, cind piciulica va avea 8 luni si va trebui sa ma intorc la servici :(.
Dar as fi curioasa sa vad ce impresie ti-a lasat prima zi :)
merci mult!

Mergi la inceput

iti pot spune ce impresie mi-au lasat primele 3 zile.

e ok, fiind destul de mica nu are asa prob de adaptare, sau poate e ea sociabila. am observat ca la copii mai mari sunt ceva prob ca plang dupa mama... daca bebele tau va avea 8 luni cand il vei da cu siguranta va fi in aceeasi grupa cu Adina .

am mai aflat o chestie, daca 30 de zile nu vine copilul la cresa si nici nu se anunta, locul devine liber pt alt copil. poate te inscrii pe o lista de asteptare. si am vazut ca cel putin deocamdata nu au venit toti copii sunt doar cativa - asta la grupa Adinei.

pupici.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra07 spune:

ma bucur tare ca nu aveti probleme de adaptare :) este intr-adevar mai usor cu bebelusii asa micutzi, si cred ca este bine pentru ei sa mearga la cresa asa de devreme.
eu am sunat la Jiului si am vorbit cu o doamna care mi-a confirmat ce mi-ai spus tu, si anume ca inscrierile sunt in mai pt septembrie...:( (Horia atunci va avea un an si jumatate....), dar o sa vreau sa merg acolo si sa vorbesc, poate sa il si inscriu pe lista de asteptare, cum imi spui.
pina atunci va urez bafta multa si sa cresteti mari!
poate mai trimiti impresii si povesti de la cresa.
pupici

ruxandra si horia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

ce program au cresele, ce intra in cei 5 ron pe zi?

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

vickyfilip, la cresele de stat se plateste doar masa, restul de cheltuieli sunt suportate de stat.

Fetelor, voi aveti curaj sa dati la cresa copiii care inca nu merg pe picioruse? Mie imi e teama ca ii lasa undeva intr-un tarc si nu se ocupa de ei. Plus ca daca e sa ma gandesc la ora mesei... cum stau sa le dea sa pape? Ca sunt multi. Eu as da-o pe Stefania in ianuarie, va avea 9 luni, dar nu prea imi vine. Pe de alta parte, abia astept sa merg la serviciu, am stat prea mult acasa. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

gandacel, am inteles.
si cam ce orar au cresele?

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

buna fetelor

la cresa jiului programul e de la 6 dim la 6 seara. dimineata trebuie sa duci bebele pana la ora 8:30, iar de luat... eu o iau pe la 3 in principiu dar la inceput o luam pe la 12 jumate.

la 8:30 masa de dim, la 10 gustare, la 12 masa pranz, la 3:30 sau 4 iar gustare
in ceea ce priveste ce fac bebei asa mici - ii pun pe jos, nu in tarc cu multe jucarii, ii tin de manuta sa mearga, daca le dai voie ii pun si in premergator, le canta. de urlat nu ii lasa sa urle. cand intr-o zi nu au putut sa o impace pe adina m-au sunat.

in ceea ce priveste mancarea stai linistita ca reusesc, sunt mai multe doamne care le dau de mancare. daca copilul e obisnuit sa alerge prin casa cat mananca aici nu o sa mai fie cazul, incet incet o sa stea cuminte ca si ceilalti copii.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Da, despre Jiului voiam sa scriu si eu. Au program de somn de la 13 sau 13:30, pana spre 15:30-16. O prietena are copilul la alta cresa si au incluse in program doua reprize de somn. Deci trebuie intrebat.

Raluca, multumesc de raspunsul referitor la papa si tarc. Ai mei copii nu alearga cat timp mananca, i-am obisnuit foarte cuminti, nici jucarii nu le-am lasat vreodata la masa. Eram doar curioasa in legatura cu datul in gurita atator copilasi mici.

Te mai intreb ceva, daca tot e Adina la cresa "noastra". S-a imbolnavit des sau grav la inceput? Cum ii merge acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Buna fetelor!

am venit eu cu continuare,dar nu cu raspuns ci cu intrebare.
aceeasi intrebare pentru sectorul 4?

stie cineva?
mersic mult!

Alina

Mergi la inceput