Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Va multumesc mult nma, AndraZ, ddanagh si luna1 pentru gandurile voastre bune in aceasta zi importanta din viata noastra.
samadhi vorbele tale m-au facut sa plang. Iti multumesc din suflet pentru ele.
Am mai scris un mesaj lung dar din pacate l-am pierdut.
Lunita imi pare rau pentru ca ai avut o zi nu tocmai buna. Uite o floricia de la mine. Poate totusi mama ta va veni de craciun aici.
Am avut o zi minunata.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata ! si o fierbinte caci tare rece s-a mai facut .
Am citit tot din urma si cred a fost bine ca s-a vorbit atit despre alaptare chiar daca au fost si chestii contradictorii.
Eu azi vreau sa dau flori.
-pt. toate fetele care nu sunt in tara si isi cresc singure copii .Si eu am doua surori plecate si stiu de la ele ce greu e uneori sa nu ai un parinte,frate linga tine.
-pt. toate fetele care au intimpinat greutati si au reusit sa treaca peste ele.
-pt. gabiarama -singura mamica de trei copii de care am auzit in ultimul timp(si mei e si frumoasa rau )
Citindu-va ieri mi-am dat seama ca sunt un caz tare fericit. N-am avut probleme in sarcina ,nici la nastere,mici probleme la alaptare care s-au rezolvat usor,n-am avut depresii,nu stau nici cu mama nici cu soacra,soacra nu vine la mine decit daca o chem (si e de un bun simt rar intilnit), mama ma ajuta uneori , si eu si sotul suntem profesori si toata vara suntem liberi sa ne ocupam de copii.
Faptul ca Andrei suge noaptea la doua ore si ziua cind are chef ,ca sunt uneori prea obosita ,ca n-am timp sa ma ingrijesc mai mult-sunt chestii trecatoare.
.o zi buna.(mai ales pt al plimba pe bebe)

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza la cafelutza si de mine!
Azi ma duc la vanatoare de blugi deci clar trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru muuuulte perechi probate. Sper sa gasesc ceva in care sa intru si eu cu toate suncile mele.

Pitik mea a avut o noapte foarte agitata si nu a vrut sub nici un chip sa doarma. Am stat ore intregi cu ea il balansoar si nimik! Face o chestie care ma cam pune pe ganduri: adoarme si imediat ce simte ca adoarme tresare f puternic ca si cum s-ar speria de ceva, desi e liniste si aproape intuneric in camera.
Normal ca acum doarme de rupe, iar eu bantui ca mi-a dat tot orarul peste cap.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Vad ca tot din Moldova se bea cafeaua

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Cristina sa va fie de bine botezul si sa-ti traisca printesa mica.

Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI! Mariilor ca avem muuulte

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

branzuca la fel face si bebelina mea numai ca ea face seara inainte de culcare noaptea doarme dar pana adoarme emai greu.crezi sa aiba ceva?

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!

Nu am putut mai nimic sa dorm, sunt ca un zoombie, voi merge la un dus poate ma mai trezesc putin......
BRAZUCA: azi si eu ca tine, parca nu sunt eu, copila mi s-a trezit la 3 ore, parca era nemancata, in loc de 4 ore cum o facea pana acum, toata noaptea data peste cap si imi e somn de pic jos....

NONNA76: si de la mine pentru ca iti da-i seama ce fericita esti si iti doresc sa savurezi fiecare clipa de fericire ce o traiesti!

CRISTINA: as fi vrut sa scriu mai mult, inspiratia imi venise stand in pat, si pana am ajuns la PC se duse din memorie o parte din ce am vrut sa spun, important este ca ai simtit prin lacrimile tale exact iubirea pe care vroiam sa ti-o ofer si mai ales micutei tale printese !
Dar uite pentru ca azi e duminica imi fac putin timp pentru voi si va scriu o poezie ce am scris-o cu cateva zile in urma pentru Merwana.
Dar fiecare MAMA o poate simti pentru copilasul ei.

PENTRU CA TU...

Pentru ca tu esti aici
Eu merg mai departe...
Nu stiu cat si pana unde ma vor duce pasii
Insa tu esti calauza vietii mele.
As saruta aevea fiecare bucatica din tine
Si umbra primilor tai pasi
Primul cuvant rostit de tine
L-as conserva in vidul cosmic
Pentru ca vibratia lui
Sa traiasca neincetat in mine
Nu vreau sa pierd nici o clipa fara tine
Tu esti armonia sufletului meu
Lumina ce patrunde la infinit...
Pentru ca tu existi...
Eu traiesc mai departe in tine
Iar visul fericirii il scriu in stele
Pentru ca intr-o zi sa-l cuprinzi
In palmele tale, cu privirea-ti de catifea
Sarut parfumul fiintei tale
Si gurita ce suge la sanu-mi cald
Tu esti divinitate pura!
Lacrimile mele nu ajung
Sa exprime iubirea
Cu care te invalui necontenit
Pentru ca tu esti viata
Ce s-a ascuns in mine
Voi vibra intotdeauna
Cand vei rosti MAMA !

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,
cine se ocupa cu listuta cu bebici as dori sa o adauge si pe galusca mea.o cheama diana-ioana s-a nascut pe 22 august ,2.700 kg.
multumesc frumos.

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Samadhi m-a impresionat tare, tare mult poezia ta!
Nu pot sa iti explic ce sentimente mi_a trezit! Multumesc mult ca ai impartasit-o cu noi!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valicutza

buna fetelor,
cine se ocupa cu listuta cu bebici as dori sa o adauge si pe galusca mea.o cheama diana-ioana s-a nascut pe 22 august ,2.700 kg.
multumesc frumos.

Bebelina

ora? cm?

Va rog sa va uitati exact ce se trece la fiecare BB si sa dati toate datele, sa nu tot trebuiasca aduse modificari.

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput