Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Lunito,mama,eu fac bine!Ploua infernal de dimineata si aici la cuca macaii unde sunt eu numai asta imi lipsea

Referitor la subiectul despre alaptat eu inteleg pe multe dintre fetele care s-au chinuit la inceput si care au renuntat la alimentatia naturala pt ca si eu am facut-o la primul copil .Acum imi pare rau ca nu v-am descoperit ceva mai devreme ,poate ca nu as fi cedat atit de usor .Multe dintre voi ati descris atit de bine comportamentul unui copil care pare a refuza sinul .Acum ,dupa alti 2 copii alaptati pina la 7 luni(Tudu) si 3 luni si ceva cit are acum Bogdan(sa nu intelegeti ca am renuntat , nu inca , nu in urmatoarele 6 luni cel putin),nu as mai da asa usor verdictul ca un copil refuza sinul .Poate il doare burtica ,poate trebuie sa ragaie sau sa regurgiteze ,etc.La Mihnea recunosc ca am fost prea slaba ,prea nestiitoare ,prea miloasa (nu suportam sa aud copilul plingind).Se pare ca i-am transmis atit de bine copilului toate aceste stari ,incit seara cind venea sotul acasa ne gasea pe amindoi plingind .Si asta vreo citeva luni bune .Nici nu va imaginati cit de fericita eram cind venea sotul acasa si ne gasea pe amindoi linistiti .Atunci nu stiam cit de mult poate linisti pe un copil pozitia pe burta .La urmatorii a mers de minune acest truc.Feonul a avut efect la mijlociu .Am descoperit acest lucru cind copilul meu adormea dupa ce dadeam drumul la hota .La mezin am parte de alta experienta ,el se linisteste cu degetul in gura .Periculos ,dar am eu grija

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

claucia, la multi ani fetii!!! este dulce foc iar voi sunteti o familie f frumoasa. Alessia ta mi se pare ca seamana tare bine in unele poze cu Sarah mea mica; mamica cealalata din poze e si ea in grupu nostru, nu? ca imi pare cunoscuta dar n-o reperez.Mi-au placut pozele cu 2 bebelusi.gabiarama, asa cum ti-am mai spus, ai niste copii extraordinar de frumoasi; mi-a placut f mult cum le-ai decorat camera; a fost ideea ta? casuta este de vis, sa traiti fericiti acolo!!!ok, andicunma, deci baiatul tau spune ca o iubiti mai mult pe andra,nu? oooff,ce-o fi in sufletelele lor...petrecere frumoasa celor care merg azi la botez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

LUNA nu stii este NAN 1in anglia?

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Si tot Anya saraca stie in mare parte prin ce stari am trecut cu asta micu care a putut primi primii 5 ml de laptic printr-un tubulet abia dupa o saptamina de viata .Si eu in aceasta saptamina mergeam din 3 in 3 ore sa ma mulg ,ca sa fiu pregatita pentru acest fericit moment :sa il iau in brate pe micutul meu si sa il pun la sin .Ce bucurie mai mare puteam sa am cind la primul supt Bogdanel a mincat 40 ml de lapte .Foarte mult la cit era obisnuit el pina atunci .

Acum nu stiu daca o fi coincidenta sau nu ,dar Mihnea care nu a supt prea mult laptic a fost si este foarte bolnavicios, pe cind cu mijlociul nu prea am avut atit de multe de tras .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Luna ia lucrurile asa cum sunt si incearca sa nu pui la inima! stiu ca suna a ipocrizie dar ce sa faci???????soacramea l-a vazut pe bebe insa ce ma enerveaza cel mai tare e ca pe fatza e numa lapte si miere si pe la spate e plina de venin, si-l zapaceste de cap pe fiisu' si-i baga in cap tot felu de tampenii.........imi vine s-o omor! dar ma uit la fiimiu si-mi trece supararea!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Hai mai fetelor,vreau un feed back despre filmuletzul de pe mail-ul comun.V-a placut? E un caz de "alaptare extrema"...

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Ooo,Valen,daca ai sti cit am scormonit pe net pt a cauta idei de decorare !Si cite modificari a suferit proiectul camerei !Initial nu voiam paturi suspendate pt ca sunt prea mici copiii ,am vrut paturi ca la gradinita , rabatabile ,insa nu am gasit persoana care sa puna in practica acest proiect ,apoi am vrut paturi din acelea tip sertar ,dar ne trebuia saltea cu dimensiuni atipice si noi o aveam deja cumparata .Pina la urma le-am aratat sotului si proiectantului o poza pe net cu un model de pat asemanator cu al nostru si copiilor le place la nebunie .Decorarea propriu-zisa a camerei inca nu e gata ,mai urmeaza si al treilea patut ,mocheta ,lampi ,dcorarea peretilor etc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Milly am vazut filmuletzu. super bestial...........am murit de ras. asa ar face si fiimiu daca le=as avea cu yoga, la cat de mult ii place tzatzika!
Anya am vazut pozele de pe mailu comun. ai o bijuterie de copil. zi-mi e bun slingu ala? mai bun ca hamu? poti sa iesi afara cu el? nu te doare spatele daca duci copilu asa? ca eu am o problema cu iesitu afara ca depind de sotz- stau la etaju 4/4 si cucu lift si cred ca asa o chestie m-ar ajuta sa pot iesi afara mai usor. a, si de unde l-ai luat si cam cat e?????? merci mult

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani Mariilor si derivatelor feminine si masculine!
Nu prea am citit din urma, nu am nimic special de raportat, asa ca va pup pe toate, va urez o noapte calma si linistita si un weekend placut in continuare.
pupici

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo!!!
E toiul noptii si nu pot sa dorm... m-au cam luat sentimentalismele si dupa ce papase Merwana la ora 1 s-a dus si somnul meu... acum astept sa se trezeasca iar, si parca ma simt ca un zoombie, insa nu pot sa dorm.

Nu am reusit sa scriu ieri nimic, desi v-am citit cu copila la san...

MYCHYDUTZA: cosuletele acelea sunt pe baza hormonala a copilului, asa mi-a zis moasa, asa ca e bine sa fie lasa-te in pace, nu le sparge-ti cumva!!!

WITCHY_WITCH: cu lohille la mine e la fel, si eu am mai mult de 3 sapt., cand nu mai e nimic cand mai apare cate ceva, asa se intampla daca alaptezi, uterul se trage inca, nu e la stadiul de normal... de aceea mai asteapta, trece cu timpul si e normal, asta ca sa fi linistita ca asa mi-a spus si moasa si nu cred ca ar fi aberat.

FIANNA:

NMA:
Vroiam sa mai mentionez pentru cele care nu stiu, ceaiul nu il indulciti cu nimic, daca le dati copilasilor vostri, sub nici o forma cu zahar si sa nu va vina ideea sa puneti in loc de zahar... miere!!!
Copilul pana la 1 an nu are voie miere, asa am citit intr-o carte, nu mai stiu exact de ce nu e voie, dar nu ii face bine in nici un caz la stomac! Daca folositi ceaiul atunci mai bine neindulcit!

CRISTINA: fie ca azi sa fie cea mai frumoasa zi pentru fetita ta!
Sa radieze lumina in sufletele voastre, si puterea Divina sa aduca mereu iubire,fericire si pace in sufletul ei alaturi de voi!
Sa pastreze contactul cu Divinitatea la nesfarsit, iar ingerul ei sa-i fie calauza eterna pe drumul in viata!
Ii transmit din inima fetitei tale, cel mai frumos buchet de impliniri: SANATATE, NOROC, FERICIRE, IUBIRE, PURITATE si O VIATA SENINA PLINA DE IMPLINIRI !!!

LUNA: imi pare nespus de rau, pentru relatia cu mama ta! Nu vreau sa intru in detalii ca sa nu ma apuce sentimentalismele iar, ca am plans destul pana acum, si m-am gandit si la tine...
Exista situatii in viata care nu le putem schimba, cu atat mai mult nu putem schimba oamenii, obiceiurile lor, principile lor... Pacat, ca multe dintre mamele noastre au uitat cum a fost cand ele au devenit mame! Nu iti fa iluzii in privinta venirii ei la tine, ti-o spun din proprie experienta, cand speram eu ca sa o am pe mama mea aici in vara sa ma ajute cu Maxima pe cand eu as fi fost la spital sa nasc, si nu a venit... nu mai explic motivele, nu are sens. Asa ca am ajuns sa platesc o persoana straina sa stea cu Maxima pentru cateva ore, pe cand eu eram cu al meu la clinica si am asteptat sa nasc... Iti spun ca sa nu iti faci iluzii ca apoi, tot tu sa suferi cum am suferit si eu. Exista destule fete aici pe forum care au suferit din cauza mamelor sau a soacrelor.... si nu cred ca se merita... ar trebui sa ne concentram asupra copiilor nostri mai mult si lor sa le oferim cea mai mare iubire care exista, decat sa ne pierdem energia in certurile astea inutile... eu ma gandesc mereu sa nu fac aceleasi greseli care le-au facut parintii mei.Si chiar daca ea l-a crescut pe Cosmin, asta nu inseamna ca tu esti incapabila, gandeste gresit si e jignitor sa te puna asa de jos. Pacat ca nu isi da seama cat de mult te raneste!
Uitedin toata inima !!!!!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput