Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

hop si eu la cafea dar nu stau decat sa imi copiez niste poze!

Dodo a fost un scump la botez dupa ce am fost ingrijorata din cauza unor varsaturi care nu se mai opreau. Dar se pare ca intradevar botezul face minuni la copiii, a mancat la 16.30 si apoi la miezul noptii dupa ce a stat in super galagie la restaurant (boxele erau la maxim).

Nu am citit tot asa ca o sa scriu mai tarziu daca mai apuc azi!

Cristina, sa iti traiasca mica crestina!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Uff fetelor intrasem sa vad ce mai faceti si am dat peste poezia lui Samadhi si am uitat tot ce vroiam sa spun! A exprimat atat de frumos tot ceea ce fiecare dintre noi simte fata de puiutii nostri!
Luna imi pare rau ca te-a suparat mami tau! Sunt sigura ca o sa vina de Craciun la tine! Asa sunt bunicile nu rezista in fata nepotilor, asa ca cu atat mai mult nu o sa reziste in fata Adelicioasei!
Mama mea a venit la mine de aproape o luna si zic mersi in fiecare zi ca fara ea nu stiu cum m_as fii descurcat in primele zile! Noi ne intelegem bine si ma lasa sa fac cum cred eu ca e mai bine cu Emily spre deosebire de alte binevoitoare care imi tot dau sfaturi (matusi_mea: inveleste copilul, pune_i ceva in cap chiar daca sun 25 de grade!! acum trebuie sa ii dai supa, morcovi si mai stiu eu ce!, mama unei prietene: nu trebuie sa o iei in brate cum incepe sa planga, trebuie sa incepi sa o lasi singura, de la 5-6 luni sa o pui pe oala!+++)! Eu apreciez tare mult momentele astea cu mama si cu bebelusa mea (daca ar fii putut sa vina si bunica mea eram si mai multumita)! Cred ca ma apropii mai mult de ele amandoua, ca o inteleg mai bine!
Cristina iti doresc o zi superba azi!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

problema care ma apasa tare de tot este o haraiala pe care am remarcat-o din primele zile de viata si pe care o puneam pe seama vreunui mucisor mai profund, pe care nu-l puteam scoate cu pompita obisnuita. Dar l-am curatat si cu apa de mare si Batista Bebelusului si haraiala persista, nu e tot timpul, dar mai mult cand se trezeste din somn si plange sau cand papa. Mama zice ca e posibil sa fie un polip mai mare, nu stiu sa cred dar mi-e tare teama.

Si bebita mea 'haraie', dar am mai vorbit cu alte mamici si am inteles ca e f normal in primele luni de viata si ca dispare de la sine. Nu stiu insa cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

copilu' meu nu mai scapa de cosuletele de pe fatza. sunt rosii si cu capu alb. cosuri adevarate. a trecut caldura si tot mari sunt. ce sa-i fac?
voi la baie cum ii tineti? culcati pe spate in caditza sau ii tineti sprijiniti pe mana? nu stiu cum sa explic.......
Luna mama ta seamana cu spoacramea leit. asa ca te inteleg perfect. nimik din ce fac nu e bine, de parca ar sti ea ce e bine pt copilu meu.

mihaela

Cosurile respective sunt butoni hormonali si dispar pe la 2-3 luni din cate stiu, dar dupa o luna ar trebui sa fie mai putini.

Eu la baie o tin cu o mana pe sub umerii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

MADABOUT: aveam prea mult sentimentalism in mine, trebuia exprimat cumva.... cred ca a fi mama te face si mai sensibila in viata, te face cumva sa privesti din prisma altor experiente de viata, iar daca nu scoti cumva totul afara prin a te exprima atunci se pierde si e pacat...oricum nu e prima mea poezie, si cu siguranta nu va fi ultima... Imi pare bine ca ti-a placut si te-a impresionat.
Am doua volume publicate pana acum, daca vrei ti le trimit, pe piata nu mai exista de cumparat, doar eu mai am niste exemplare... asa ca le fac cadou...

CRISTINA: uitasem sa-ti dau pupici si pentru tine si pentru printesa.

Poezia oricum vroiam sa vi-o scriu dar tot amanam ca intervenea ceva... Acum sosise momentul.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliutza spune:

samadhi ai reusit sa ma faci sa plang citindu-ti poezioara.FOARTE FRUMOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumim de raspunsuri! Daca ar fi fost vorba doar de cojitele din cap nu-mi faceam probleme dar sunt si pe sprancene si in unghiul dintre ele si au un aspect gras. Vadinsa ca am mai scapat de el cu crema asta de la Mustela.
maria, haraiala nu stiu daca este ok spus, mai degraba o fornaiala, uneori cand suge parca horcaie! Asa sunt de ingrijorata, de nu va pot explica!
Jadi, Cristina, felicitari, sa va traiasca micii crestini!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Samadhi, foarte frumos! M-a immpresionat f tare ca m-a facut sa ma gandesc si la mama si la puiul meu!
Alexi, .
Brazuca, succes la cautari! sa stii ca si eu ma lupt cu aceeasi problema! din 2 iesiri dupa panataloni sau blugi m-am ales cu vreo 2-3 costumase pt bebe! nu mai zic ca am ajuns la concluzia ca n-o sa-mi gasesc nimic pe masura care tinde spre...46!
Luna, imi pare rau ca ai asemenea momente cu mama ta! intr-un fel te inteleg pt ca pana sa se nasca FIlip aveam cam aceleasi conflicte cu ea, chiar daca nu legate de bebe; numai ce zicea ea era bine, eu trebuia sa ma supun si fereaca-ma sa ma contrazic ca ieseau adevarate scandaluri! acum s-a schimbat f mult, nici mie nu-mi vine sa cred ce ascultatoare este cand ii zic cum sa faca ceva, desi am avut si pareri contradictorii...iti doresc sa se rezolve situatia si poate cand va veti vedea va fi mai bine!

Cristina, Deni, sa va traiasca crestinii! asteptam poze!
Gabi, ai 3 baieti superbi, iar tu esti asa frumoasa si tanara! toata admiratia mea pt curajul de a fi mama cu " trei iezi"!
Andra, ti-am trimis PM cu nr meu.

Aseara am asistat si eu la o premiera cu bebe: a facut baita la ora 7.30, la 8.15 a mancat si s-a mai trezit la 3.40 am!!! bine, ca a mai adormit peste o ora si doar inca 2 ore.Sunt curioasa sa vad daca devine un obicei sau a fost o intamplare! Ideea e ca am inceput sa ma obisnuiesc si dupa 4-5-6 ore de somn deja sunt bine, nu mai simt nisip in ochi dimineata si nici nu mai cad din picioare pana seara.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

ELIUTZA:

JADI: Felicitari! La fel ii doresc si micutului tau, o viata senina cu impliniri si calauzita de fericire, sanatate, noroc si tot ce va doriti voi ca parinti pentru el.Fie ca ingerul pazitor sa il ocroteasca mereu cu aripa lui divina!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

ANDICU:

CRISTINA SI JADI: da, si eu vreau sa vad pozele voastre !!! Le astept, cand aveti voi timp sa le trimite-ti sa le vedem....

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput