Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

sa nu uit sa amintesc, desi poate multe dintre voi stiti:

schimbati sticluta de vigantol la o luna, maxim o luna jumatate de la deschidere, pentru ca in timp se inactiveaza.

Eu nu stiam.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza!

La multi ani Mariilor si derivatelor! si sa traiasca sanatosi si norocosi micutzii crestinati astazi!

vazui ca se cam incinsera spiritele de la frigu d-afara, asa ca ma abtzin sa ma abat asupra sobectului.

in alta ordine de idei, joi am facut si noi vaccinu, care n-a avut alta reactie in afara de o masa super-copioasa dupa (320 ml) si un somn pe masura, de 13 ore! am vegheat-o pana pe la 2 noaptea sa vaz daca face febra sau daca da vreun semn sa se trezeasca... ash! mi-a adormit seara la 8, in bouncer, in bucatarie, in miros de ciorba si ardei umpluti. avem 5,9 kg si 59 cm; in ultima luna, constatai ca a luat mai mult in lat decat in lung (doar 3 cm, adica, dar 1,2 kg). pediatra noastra ne-a recomandat calpol daca face febra, da nu fu cazu. punem si noi netacin in ochi, pt. ca ne cam lacrimeaza unu'.
cam toate tzoalele ne-au ramas mici, ca sa nu mai spun ca si frigu ne-a cam luat prin surprindere. am incercat ieri un shopping mic, da mi-a stat inima cand am vazut ca dadui un meleon pe o salopeta, o bluzita si un pulovar cu gluga...ca sa nu mai spun ca o incap lucrusoare pt. 3 luni, nu pt. 2, cate are dodoloatza lu mama.

deseara tre' sa mergem si noi la un botez, da sa mor daca stiu cum sa ne infofolim, dat fiind ca e la terasa...copila oricum n-o iau, da io deja am ceva semne de raceala si mi-e cam frica. as opta pt. tinuta sport, da io stiu daca o da bine?!
ca sa nu mai spun ca, de niste zile bune, ma cam doare si burta, am si niste scurgeri ciudate care nu prea stiu ce sunt (lohiile s-au oprit la 6 sapt, ciclu mi-a venit la 7 si m-a tinut doar 2 zile jumate, dupa care a-nceput sa mi se tot tzartzaie ceva, care e cand roz, cand rosu inchis spre maro, cu dureri de burta si shale ca la ciclu). are careva idee daca e normal au ba?? dintre fetele care au facut cezariana?? n-am apucat sa vb cu ginecoloaga, da daca persista si sapt. viitoare, ma duc sa ma caute...

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:

schimbati sticluta de vigantol la o luna, maxim o luna jumatate de la deschidere, pentru ca in timp se inactiveaza.

nici eu nu stiam...multumesc, Alina!

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:

Multumim de sfat. Asta nu ni s-a spus, pe el nu scrie ca pe alte medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si pe mine m-a luat frigul pe nepregatite si nu am haine nici pt gogoshik nici pentru mine, ca hainele mele de anul trecut nu am sanse sa ma incapa. Asa ca deocamdata evit sa ies mai ales ca bebelina are putin rosu in gat si luam Panadol baby.

LA MULTI ANI PT TOTI CEI CE ISI SARBATORESC ZIUA AZI! Eu am si sotul si fata asa ca azi ne imbatam!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by mamii

anya te intreb si pe tien ca esti de specialitate are ceva daca fac ecografia de sold la 3 luni si cateva zile??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

pai ce sa aibe? ca ecografii ai facut si in sarcina cand bb era si mai mic. ecografiile nu au efecte negative asupra bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ma refeream la faptul ca intarzii cu ecografia aici e recomandata pana in 3 luni si ma gandeam dak e vreo problema dak o fac la 3 luni si kteva zile.??Mercic de rasp

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata la toate fetele! Astazi e ziua noastra: cred ca numele de Marius isi are radacinile undeva pe langa Maria sau Marinasa ca sarbatorim un pic...inka nu suntem botezati dar merge si asa. oricum LA MULTI ANI pt toate Mariile si Marinii.
am citit ce ati scris despre alaptat. multa dreptate aveti. oricum eu nu mi=am pus niciodata problema ca as avea lapte si nu as vrea sa alaptez. mi se pare logic si normal ca atata vreme cat m-a ajutat DD sa am lapte in "smochinele" mele sa=i dau lu bebe laptic de la tzatzica, mai ales ca ii place asa mult sa suga si sa adoarma cu nasu acolo. cum sa=l privez cu buna stiinta de placerea asta. nu vreau sa repet ce deja s=-a zis referitor la ajutorul si suportul Anyei insa nu pot sa nu-i multumesc pt toata munca de lamurire pe care a dus-o pt a ne convinge sa alaptam exclusiv la san fara ceaiuri si alte completari. mie pediatra mi-a zis ca pot sa=i dau cate putin ceai insa NU VREAU! m=am certat pe tema asta si cu mama si cu sotzu si cu soacra)(pe care intre noi fie vorba as impusca-o incap ca pe ratze ) . le-am spus clar ca am lapte , copilu suge si n=am nici un motiv sa=i dau ceai sau alte minuni. Anya merci inka odata!
pt colice, care ne-au facut sa urlam o zi intreaga fara sa sugem, eu i-am pus pe burtik comprese caldutze cu apa si stropite cu spirt. vad ca a functionat si bebe a fost ieri chiar super linistit. i-am pus si apa calda intr-o sticlutza si i-am pus-o pe stomacel. cred ca nu am facut nik rau, mai ales ca bebe s-a linistit.
va pup si ma inscriu si eu in "partidu' alaptatoarelor"

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

va rog explicati-mi si mie cum se curatza nasucul cu ser fiziologic? cum se face? ca e un pic fornait si ma gandeam ca n=ar strica sa curatam nasucu da nu stiu cum........pls! merci!
apropos, pt lapte eu beau de cand am nascut ceai de anason si chimen si am lapte din belsug in smokinele mele, care nu credeam ca sunt in stare de asa performantze. si mai beau cate o berika! cica face lapte.
pt lohii eu am baut ceai de cretishoara. daca aveti probleme cu scurgerile beti ceaiu asta. la mine a functionat!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliutza spune:

multumesc mult celei care ne-a adaugat si pe noi pe listuta(imi doream de mult)
Anyaam admirat mereu promptitudinea cu care ai raspuns intrebarilor ivite de-a lungul timpului.Sincer eu cred ca alte mamici care nu au descoperit inca forumul dau bani multi pentru nici jumate din sfaturile pe care tu te rogi de noi sa le urmam.Mai vreau sa stiti ca datorita voua am gasit in mine increderea ca pot sa cresc fara nici un ajutor un copil,eu ,care nu stiam inainte nici sa-i tin in brate de teama sa nu-i ranesc,deci daca mai sunt fete care se gandesc ca NU POT sau ca e greu..voi de fapt puteti orice va puneti in minte (legat de cresterea copilului,evident)si daca noua ne e greu, omuletilor le e si mai greu.
Mi-a venit in cap acum sa compar treaba asta cu mersul la dentist.Ti-e frica sa te duci pt ca stii ca o sa te doara dar totusi te duci pt ca trebuie si pt ca dupa te vei simti mult mai bine

Mergi la inceput