Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani tuturor fetelor si bebelushilor lor cu numele Maria, Marian si derivate! Sa fie sanatosi cu totii si fericiti si intelepti si papaciosi si norocosi etc etc etc!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

va rog explicati-mi si mie cum se curatza nasucul cu ser fiziologic? cum se face? ca e un pic fornait si ma gandeam ca n=ar strica sa curatam nasucu da nu stiu cum........pls! merci!
apropos, pt lapte eu beau de cand am nascut ceai de anason si chimen si am lapte din belsug in smokinele mele, care nu credeam ca sunt in stare de asa performantze. si mai beau cate o berika! cica face lapte.
pt lohii eu am baut ceai de cretishoara. daca aveti probleme cu scurgerile beti ceaiu asta. la mine a functionat!

Mihaela, io ii pun cu pipeta cam 4-5 picaturi in fiecare nara, tinand-o pe cealalta astupata; bag pompita, tinand-o apasata (adica, fara aer in ea) si la fel, o nara astupata, iar cand da sa respire dau drumu pompei, ca sa aspire tot ce gaseste, si asta de 2-3 ori, ca sa fiu sigura ca iese bine de tot ce e acolo; dupa aia, curat fiecare nara cu betioare de urechi, pt. ca mai raman mucisori pe peretii narii; la sfarsit, mai pun cateva picaturi de ser. Toata operatiunea asta i-o fac inainte de fiecare masa, da am grija sa nu fie extrem de infometata, ca altfel se zbate si urla de nu te mai intelegi cu ea...si-asa, cand vede pompa ia foc. Sper c-ai inteles ce-am zis (ca io nu prea inteleg ).
Multam de pontu cu cretisoara, o sa caut luni la plafar!

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Olgutza merci frumos! chiar nu stiam cum se face. si cu cretzishara sa stii ca o sa ai rezultate! leac babesc dar eficace, si n-are ce strica.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua fetelor,

Eu raportez o Maria - Alessia (la multi ani iubita mea fetita) cuminte si buna, slava Domnului nu avem colici si nici nu ii mai dau nimic de cateva saptamani nici macar preventiv, ne pregatim pentru vaccinul de 2 luni si este cea mai minunata si mai vesela fetita pe care mami si tati o iubesc mult mult.

Fetita mea creste, mai mult pe lungime luna aceasta, desi e dolofanica si falcutoasa, insa poarta hainute de la 3-6 luni si chiar de l a6-9 luni (gecute si salopete) si cand intinde piciorusele ajung chiar in varf, insa pe latime sunt inca largute.

Ceiut nu prea bea, insa papa bine si doarme bine, azi-noapte a papat la 12 si dupa aceea la 6 dimineata, asa ca mami nu mai e zombie, copilul e bun si fericit ca are o mami mai odihnita si care are chef sa o dragaleasca si sa se joace cu ea, sa mearga in vizita la prieteni cu tot cu dodoloata si sa fie pentru ea acolo si cu zambet pe buze ori de cate ori e nevoie si bebita e treaza. Asta cred ca e cel mai important, acum copilashii nostri incep sa cunoasca lumea, pitica mea sta cu niste ochi mari pe pereti, se uita in toate partile cand o tin in brate si ridica sprancenele a mirare e foarte haioasa.

Creierasul lor se dezvolta, mami se joaca cu ea, si pe unde mergem, nu plange, insa e cu ochii stanga dreapta sa vada si sa cunoasca.

Oare la ce varsta putem ridica o treapta la carucior sa priveasca si ei lumea..pe la 4, 6, 7 luni? Asa intinsa perfect nu prea cred ca e interesata de interiorul caruciorului...cine ar fi?

Nu vreau sa discut despre tema papicii copiilor pentru ca deja s-au spus foarte multe si fiecareia dintre noi ii este de acum clar cum si cat si cand isi hraneste puiul. Au deja 2 luni aproape, sau peste, multi dintre ei! Sunt pe cale sa implineasca un an!

Eu abia astept Craciunul sincera sa fiu, sa pun colinde in toata casa, sa miroasa a cozonac (de la Carrefour sau de la mama ) si sa impodobesc bradul cu pitica langa mine si sa punem luminite pe balcon si in brad, sa ne infofolim si sa iesim afara...ce vremuri frumoase ne asteapta!

Va pup pe toate

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by claucia
Oare la ce varsta putem ridica o treapta la carucior sa priveasca si ei lumea..pe la 4, 6, 7 luni? Asa intinsa perfect nu prea cred ca e interesata de interiorul caruciorului...cine ar fi?

Clau, io i-am ridicat de multisor (de o luna, adica) o treapta la carutz (e semi-ridicat, treapta intermediara), tocmai ca sa vada si ea ceva, ca se saturase numa de albastru cerului; este pozitie similara cu cea din bouncer, asa ca....

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Olguta, multumesc pentru raspuns. Am admirat pitica ta la semnatura.

Poze noi cu mandra mea scumpa aici: http://www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Draga Valen, supararea mea se datora faptului ca multe dintre cele care alapteaza sunt dupa parerea mea prea categorice in privina asta si s-au facut prea multe referiri la cele care "au renuntat prea usor" la asta! si am scris ce-am scris pt ca intr-adevar, fiecare are sau a avut motivele ei sa renunte si cred ca frumos sa respectam alegerea fiecareia !nu m-am referit nici la tine in mod special, nici la Deni! E intr-adevar, cel mai bun lucru sa alaptezi, cred sincer in asta, si daca la mine nu s-a putut nu mi se pare corect sa fiu judecata, nici eu si nici celelalte fete! n-a fost un atac la persoana cu ce am scris eu , ci am atras atentia ca unele dntre voi sunteti prea dure in afirmatii!
Pe de alta parte, ce legatura are depresia mea in aceasta discutie?! aici nu inteleg de ce a trebuit sa mentionezi asta? o considerai cumva o fita pt ca eu am avut ajutor si alte fete nu? sau poate crezi ca am facut depresie din comoditate? poate daca ai sti istoricul meu de pe forum ai intelege de ce eram disperata cu aceasta depresie si de ce cred eu ca am facut-o!vorbele tale m-au durut si pe mine! acest forum exista si pt a-ti impartasi si temerirele si suferintele si am crezut ca si tine ca am prietene aici si m-ar ajuta sustinerea lor in asemenea momente! nu am scris atunci ca sa ma plang ci ca sa caut ajutor! nu mi-a trecut prin cap ca ar deranja pe cineva acest lucru!
Imi pare sincer rau si pt tine si pt fetele care se descurca singure si n-au ajutor in mame si soacre si sa stii ca incercam sa trec peste plansete gandindu-ma la mame eroine ca voi, in schimb, bucura-te si multumeste-i lui Dumnezeu ca ai 2 copii frumosi si sanatosi pe care i-ai avut cand ai vrut si nu te-ai chinuit 5 ani ca mine si nici nu ai trecut prin ce am trecut eu ca sa ajung aici ( nu mai zic ca visez candva sa reusesc sa mai fac unul, dar la mine tine de foarte multe aceasta reusita)! experienta mea nu o doresc nimanui, vreodata si nici macar n-am facut caz de ea aici pana acum, tocmai pt ca nu am considerat ca e cazul sa ma plang! sunt fete si de la acest subiect care stiu despre ce vorbesc!

Eu niciodata nu m-am legat de nimeni de cand scriu pe DC si nu am judecat pe nimeni chiar daca poate nu am impartasit aceleasi pareri cu unele dintre fete, mi-am pastrat parerile pt mine ! am ajutat cu sfaturi si cu vorbe bune cand am putut si pe cine am putut .
Sunt recunoscatoare fetelor care mi-au dat sfaturi si m-au lamurit cand aveam nevoie, fetelor care au venit mereu cu o vorba buna si le multumesc pt asta ! de-acum incolo o sa ma limitez numai in a raspunde strict la intrebari si atat, fara povestiri personale, pt ca se pare ca se interpreteaza exact atunci cand nu te-astepti!
Imi pare rau ca s-a intamplat asa si cu asta am incheiat subiectul!

Acum fug la copil ca cere de mancare!
O zi frumoasa tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

'Ma laud si eu cu Dodo, azi i-am observat primele lacrimi !

Deni & Vlad & Tudor'

Chiar vroiam sa va intreb. Va sa zica e ok fata. Ma ingrijorasem un pic ca nu ii dadura si ei lacrimile. Credeam ca are ceva. Deci pot sa le mai astept 2-3 saptamani.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by mamii

ma refeream la faptul ca intarzii cu ecografia aici e recomandata pana in 3 luni si ma gandeam dak e vreo problema dak o fac la 3 luni si kteva zile.??Mercic de rasp

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

aaa, in nici un caz. nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

' mamii, vine vremea cand te bucuri de lucruri atat de simple ca de exemplu: face copilul pipi cu jet, kk miroase frumos/nu are mucozitati si i-au aparut lacrimile! Lucruri esentiale la un copil mic

Deni & Vlad & Tudor'

Cand KK miroase frumos ?

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput