Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

veroboroda nu fi asa de trista. Cred ca toate am avut astfel de temeri la inceput. Cand o sa stai acasa mai mult cu al tau bebe o sa vezi ca o sa incepi sa te prinzi de ce vrea. O sa va descoperiti unul pe altul doar stand cat mai mult timp impreuna.
Si ca sfat pentru alaptare. Nu exista lapte de mama neconsistent, poate doar un pic scazut in cantitate acum datorita operatiei (la cezariana intarzie laptele - de ex eu pana in ziua a opta nu imi curgea nici o picatura in pompa) si datorita stresului si datorita problemelor intampinate.
Cand o sa-ti revii tu complet si o sa stai acasa si o sa-ti pui pruncul la san cat mai des o sa vezi ca vine si lapte, o sa va cunoasteti si o sa iti dai seama cam ce vrea.
Oricum, le iei si tu pe incercate. schimbat, papa, in brate, leganat, vorbit, mangaiat.....
Te pup.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna seara!
Karligutza, Lia v_am admirat printesele!
Nu mai stiu cine a intrebat de conservarea laptelui muls, parca Mychy! Aici de la "La Leche Ligue" de la moasa mea citire laptele muls se poate pastra la temperatura ambianta(19-22°) 6-10 ore pentru o utilizare imediata, la frigider 5 zile si mai mult de 6 luni la -18°! Iar pentru incalzit mie mi s-a spus ca nu la microunde ci in apa fiarta.
Noi suntem bine, dar tot cu nasul cam infundat! Maine mergem la pediatru sa vedem ce ne zice.. Am facut ecografia la solduri si totul e ok!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ati venit veroboroda si robymary si sa va bucurati de fetite!

Multumim de urarile pentru botez! Eu nu am apucat sa pun poze ca am fost un pic ocupata dar o voi face cate de curand!

Anto, iti trimit un PM!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Bine ai venit Otylyka si sa te bucuri de baietel! Si eu sunt braileanca de fel, daca am inteles eu bine ca esti din Braila!

Fetelor noi, bagati-va in seama pe aici ca noi suntem cutre vechi si macanim in permanenta !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Sa nu aruncati cu rosii in mine, promit ca ma ocup de albumul foto cat de curand dar am marea rugaminte sa imi spuneti clar si decis ce poza sa pun la fiecare categorie, altfel aleg eu si poate nu va place!
Ma duc sa mananc si sa fac nani, sunt un pic cam obosita si maine va pleca si mama asa ca o sa raman cu bona! Noroc ca Vlad s-a acomodat destul de bine la gradi, mai plange dimineata dar nu cu foc!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ioana75-cred ca asa am sa fac, avand in vedere fumul de tigara si toata agitatia care va fi.
Paticut, ai scris cu sufletul tot mesajul! Intr-adevar ceea ce conteaza din ce se scrie aici pe forum e ca indiferent ca scriem in contradictoriu, rezultatul sa fie unul bun. Conteaza ca puiutii nostri sa creasca sanatosi si noi sa ne bucuram de ei.
Stiti ce nu am mai facut de mult? Nu am mai pus la treaba. Sa trimitem sa exprime fericirea noastra ca suntem mame! Pt unele dintre noi, a venit greu si a fost mult asteptata sarcina asta! Asa ca let's do it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Anto, cred ca il las acasa, vorba ta, stau si eu linistita, e si copilul la el unde e obisnuit. Nu-l freaca nimeni la cap-e mai bine asa ! Nu-l agita nimeni, nu are sursa de microbi.
Ddanagh, eu am pastrat de la fetita mea cea mare felicitarile ei de la gradi de 1,8 martie, primul ei biletel de dragoste primit de la un baietel in grupa mijlocie. cand ma uit la ele imi dau lacrimile. Asta vara cand nu stiam ca voi ramane gravida, ne-am uitat la casetele filmate cand era ea mica. O delectare! Clipe de care uitasem (unele dintre ele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

si inca ceva: s-a oprit ploaia? ati rezolvat cu "plimbarea"?

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

am rezolvat, nu s-a oprit ploaia, dar s-a domolit cat sa pot iesi; am pozat fata .

pupici

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Deni, mersi frumos, .

Bune venit Veroboroda, Otylyca si Robymary, scrieti-ne mai mult despre voi.

Somn usor frumoaselor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, mai dormi mama o jumtate de ora, ca azi dau eu ! Dor mi-era deun pic de forum! Copila mea incepe sa pape la 4 ore, nu la 2-3 ca pana acum, de unde rezulta mai mult somn pentru subsemnata, deci mai multa buna dispozitie si chef de "forumit". Presimt ca voi da iar iama in DC.

Mada, !
Jadi, acusi trimit pe mailul comun foto din prima zi si din prima luna, sa intram si noi in legalitate.

O zi buna tuturor!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput