Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor! Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta. Am nascut pe 29.08.2007 o fetita, Bianca Elena, (cezariana), de 2700kg, scor Apgar 9.Avem o saptamana de cand suntem acasa, dar e tare greu, mai ales ca am facut niste complicatii dupa cezariana si a trebuit sa merg de 2 ori pe zi la spital sa fac perfuzii si injectii, fiind nevoita sa-mi las printesa cu mama. A fost cumplit de greu, m-a apucat depresia ca plecam zilnic cate 4-5 ore si-mi lasam puiul singur.A trebuit sa-i dau formula pentru ca probleme mele m-au luat pe nepregatite si se pare ca nici nu se satura cu sanul meu. M-am incapatanat sa-i dau numai san,dar de 2 zile plange ingrozitor de tare pur si simplu tipa. O puneam la san sugea 20 de minute dupa care dormea o jumatate de ora si o lua de la capat cu tipetele. A tipat atat de tare ca acum e ragusita.Aseara in disperare de cauza pentru ca plangea deja de 4 ore, i-am dat formula si mi-a dormit de la 12,30 pana dimineata la 6,30.De aici am tras concluzia ca saraca plangea de foame.Probabil ca laptele meu nu e consistent....oricum e ingrozitor de greu, uneori ma simt depasita de situatie si-mi vine sa urlu, mi se pare ca nu sunt capabila sa-mi ingrijesc copilul, nu stiu de ce plange , ce sa-i fac..... si-mi este tare teama sa raman singura cu copilul.
Cred ca toate aveti aceleasi temeri ca si mine....
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna fetelor!
Mai tarziu, dar mai bine decat niciodata.
Am fost la Budimex la dr. Stanciu din cauza bubitelor (rosii cu cap alb, galbui)deoarece dr de familie suspecta Stafilococie cutanata.
Iata ce m-a pus sa fac: sa sterg, prin tamponare, bubitele cu Betadina si sa-l ung cu Fucidin. (deja merge, mai are cateva bube doar), sa-i spal hainele cu detergent hipoalergenic si sa nu mananc lactate vreo 2 sapt. pt ca sunt puternic alergene.
Pe el m-a sfatuit sa-l spal cu sapun din gama Sanosan sau Klorane (sper ca am scris bine).
Pt limbuta incarcata mi-a zis sa-i dau cu glicerina cu nistatin (se gaseste la farmaciile cu laborator) de 3 ori pe zi.
AAAA si pt nasucul infundat mi-a spus sa-i pun ser fiziolgic, dar fara sa-l aspir cu pompita. Il elimina el prin stranut.

Lucia, mami de Cristian, 26.08.2007
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robymary spune:

bebele meu s-a nascut pe 08.08.07 cu 51 cm si 3030 g la ora 14:55 intr-o miercuri si e cea mai frumoasa bebita din lume si o s-o botezam Andreea Ana-Maria.Va rugam sa ne puneti si pe noi in listuta sa ne falim si noi ca existam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Intru doar sa zic:
Multumesc Anya pentru linistea insuflata.
Sa va/ne traiasca micutii crestini Ingrid si Tudor.

Uitati cum ce am adormit-o eu acum pe Dariuta. E dat foarte tare:

http://video.neogen.ro/user/ffecioru/cs541j81iw4emkn3ro29tyix9hzt5n4h/

Paticut ai o floricica de la mine pentru un asa rezumat al discutiilor noastre. Foarte frumos ai sintetizat.

Si sa nu uit. Samadhi m-ai impresionat cu poezioara ta. Cand o sa am timp o sa va scriu si eu una - insa scrisa de sora mea ca eu una ioc talent.
Acum ma duc sa calc ca imi pleaca sotul peste hotare in delegatie si nu am nimic calcat. Urasc camasile barbatesti. sunt asa mari si nesuferite la calcat.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Daca v-a placut mai aveti aici inca o mica delectare:

http://video.neogen.ro/user/cristipeco/k7rcv2canlis2goj49gabk5led768tvt/

Observati ca nu am nici un chef de calcat. Vine cineva sa ma ajute???

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

ddanagh super linkurile, felicitari Dariutei pt gusturile-i alese.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna dimineata dragutelor,
V-am citit pe toate ca pitica mea doarme ca era tare obosita (azi noapte a fost agitata si suparata).
Samadhi asteptam sa vedem cat a crescut frumusica ta mica in prima luna. . Pupici la cele 3 fete frumoase.
ddanagh multumim mult. Ce gusturi rafinate are frumoasa Dariuta. Ne-am delectat si noi cu melodia ei.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Karligutza vine laptele nu dispera, persevereaza si vei reusi. Suntem alaturi de tine.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Hai ca am devenit melancolica si am cautat caietul cu poezii al sora-mii.
A scris-o in '94 cand ai mei s-au despartit. Era un copil pe atunci.
Luna, daca mai esti suparata pe mama ta, iart-o ca nu o face cu rautate.
Nu ar fi frumos ca ai nostri copii sa ne zica asa ceva ?:
'Nemuritor chip'

O mama, dulce mama
Ce m-as face fara tine?
Fara glasul tau de aur
Fara gura ta de miere
Fara ochii tai de stele.

Chiar daca anii trec in zbor
Eu te voi iubi mereu
Chiar daca vei fi departe
Am sa te caut mereu
Caci tu esti singura mea cale
Sa ma adaptez in lume,
in tot ce este greu.

Vor fi ninsori, vor fi si ploi
Dar vor trece toate si-n gandul meu va fi
Al tau chip de floare ce-n veci nu se va ofili
Caci asta-i viata
Tineretea un trandafir si batranetea un spin.

Stiu ca pentru mine
Astazi tu traiesti
Stiu ca pentru mine
Astazi tu muncesti
Si intr-un fel as vrea sa-ti multumesc
Dar nu am cuvinte cum sa te rasplatesc. '

PS: mie una mereu mi-au placut felicitarile alea facute la gradinita de copii de 8 martie pentru mame. Ma bufneste plansul cand imi inchipui cum va veni a mea fetita cu o feicitare din aceea la mami ei acasa.

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by BBPuck

In sfarsit, mai intru si eu pe forum si vad ca ne-am mutat la scutece. Bravo, fetelor, sa dea DD sa fie totul bine, bebelusii si mamicile sanatosi!
Karligutzo, "matusica de pe forum", te-ai intors in Bucuresti? Ori ti-ai pus net la Moldova? Ma bucur sa te vad activa. Sper ca sunteti bine. Poze, ceva, ai dat? Ca mi-e dor de voi.
Noi suntem bine, Matei e un mancacios si un simpatic, creste vazand cu ochii si seamana cu taica-sau pe zi ce trece tot mai mult. Tata care e atata de mandru de copilul lui, ca nu mai stie de el.
Botezul o sa-l facem pe 22 septembrie, la o bisericuta din lemn din parcul IOR, iar masa probabil ca la "La mama".
Va pup pe toate, ma duc sa citesc ce ati scris la Strumfi in cap. 1 si 2, ca am niste nelamuriri legate de alaptat si precis gasesc eu ceva raspunsuri, ca doar nu ne lasa Anya la greu:). Si apropo de Anya, cand mi-am cautat pompa de sani, ca m-am gandit sa fac o mica bancuta de lapte, pentru zile negre, mi-am luat Isis de la Avent. Ca mi-am adus eu aminte ca in maternitate, Karligutza mi-a zis de modelul asta (de care stia de la Anya - si uite si legatura cum s-a facut) ca si l-a luat o mamica de acolo, care avea probleme cu alaptatul.
Mi se bulucesc cuvintele pe tastatura, ca sunt tare bucuroasa ca am intrat si ca va vad aici, in forma si active. Va pup pe toate.

BBPuck
Matei are 6 saptamani!

Ce faci colega, pai am nascut in aceeasi zi si matei al tau are 6 sapt? vezi ca acusi te musca de tzatza ca-l tii minor...! Adeluta e majora la 8 saptamani plus.........

Nu m-am intors in Bucuresti, insa mi-a venit mintea la cap si am pus net la tara... clicknetu' de la romtelecom; merge dom'le si aici enternetu' asta pe care tot stati cu forumurili

Si de ce sunt eu "matusica de pe forum"? arat ca o baba acum? sau asa imi faci onoarea sa ma stie Mateiul tau?

Tu? voi? ce mai faceti? mi-a placut cum te-ai exprimat: "ti se bulucesc cuvintele pe tastatura" pot sa confirm? asa e... se vede ca ai vrut sa ne scrii tot ce stii, ce poti, ai reusit sa ne transmiti entuziasmul tau ca ai pus mana pe computer!

Si acum Anto... nu ti-am raspuns; voi fi insistenta cu alaptatul si voi fi atenta mai ales la corpul meu.... tocmai invat de la voi ca alaptatul poate avea usoare variatiuni de-a lungul timpului, si ca nu orice mica schimbare (chiar si aceea a unui aflux de lapte redus) sa ma panicheze pt.ca este normal si se mai intampla... deci lactatia continua cu dreptul inainte.

si inca ceva: s-a oprit ploaia? ati rezolvat cu "plimbarea"?

le mai salut si pe fetele de peste mari si tari: Valen, Luna, Cristina si pe cea de peste Dealu' Negru... nma.... si inca 2 fete cu care eu nu prea am mai vb.de mult: alina.a de la ARAD si mioara de la CLUJ ce mai faceti fetelor?

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput