Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

de la capitala

Lia senx de cafea...sa mai stau si eu in pat si sa mi se aduca cafeaua, nu?

Veroboroda, Otylyca si Robymary bine ati venit printre noi, sa va traiasca puiutii si asteptam sa povestiti.

Cupilu meu a fost tare cuminte pe tren, de unde am tras concluzia ca va fi un calator (asta pe langa mare ganditor, destept foc si castigator a vreunui premiu Nobel )

Deni sorry ca nu m-am ocupat si eu un pic de Album saptamana asta cat ai fost busy cu botezul, dar am zis ca mi-oi prinde urechile si iti stric munca...promit sa invat si sa dau si eu un clic-doua de ajutor. SEE YOU!!!!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,pozicile de la o zi si de la o luna le atasez in mail si le trimit pe adresa,da?
Vrem si noi sa intram in legalitate

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!Merci de cafea Lia ca eu fara nu pot.Minzul meu dupa ce m-a trezit la 6(nu la cinci ca de obicei) s-a jucat si acum doarme dar mai miriie din cind in cind ca sa stiu sa nu-mi fac planuri.

Azi facem 8 saptamini si se observa ca a crescut-da vioi din miini si din picioare,asculta muzica,priveste cu interes caruselul,ne zimbeste stirb,spune a si i .

Ieri am fost cu el la scoala la mine .(am facut o pauza de tzitzi si acum continuam in doi).Mi-era tare dor de colegi,iar o sa sufar ca incepe scoala fara mine dar sper ca in sem II sa ma intorc.
Lui Andrei ca si lui mami ii place la scoala, a fost vedeta,l-a admirat toata lumea ,mai ales bunicul a fost tare mindru-e coleg cu mine.
eu sunt prof. de chimie la un liceu di oras,tata de sport iar mama si sotul de mate.

Urez si eu cu ceva intirziere multa sanatate si noroc in viata micilor crestini-Ingrid, Tudor si Victor(al Oanei ghinetz).
O zi buna.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Monica, ! Ce familie faina, toti profi! Eu mi-s de romana, la un liceu de aici. Un liceu nou (pentru mine), unde abia m-am transferat si unde tare as fi vrut sa merg din toamna. Am fost doar asa, in vizita, fara Miruna, si am lasat toate actele de care e nevoie pentru dosarul de la Personal, am adulmecat un pic atmosfera si am tulit-o acasa la gaza mea. Noi cred ca vom sta acasa cel putin un an, n-am curajul s-o las singurica asa de micuta.

Pupici manzului tau!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna dimineata! si de la noi.
Incercand cu entuziasm ieri sa mai recuperez din ce-ati mai forumit voi, ia imi da cineva cu sutu'n ... posterior si zbor de pe forum! Netu' n-avea nici o problema!
Voi ati patit asa ceva? Ca la mine nu-i prima data.
Apoi s-a trezit bebelina si n-am mai avut ochi, urechi si maini de forum!
Acu' am sa trisez putin si sar cu cititu' la cap 3!
Sa vad cat imi permite micutza sa citesc! Ea asculta cutiutza muzicala acu' si motaie! Incerc s-o pacalesc sa nu mai vrea sa adoarma in brate! Altfel raman fara maini in curand ca se vor usca si vor cadea!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Am vazut de ieri ca ati completat datele Mirunei! Multamim fain!

Comoara mea, Miruna

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Simona si eu fac parte din alelasi club al mamelor care in curind vor ramine fara miini de la atita tinut in brate.
Mai rau e ca al meu nu vrea decit la mine,cum il ia taica-su plinge.asa ca eu in casa, eu afara cu marsupiul,asa ca azi am hotarit ca nu mai ies decit cu carutul.Eu am o mica malformatie la un rinichi,am avut probleme si la Vlad si nu am voie sa car greutati.

Lia eu vreau sa ma duc la scoala din semestrul II,(nu stiu daca voi reusi-depinde de bebe)mi-e tare draga scoala la care sunt,ii cunosc pe oamenii acestia de 8 ani ,pe unii chiar de 20,s-a intimplat sa fiu titulara in aceeasi scoala cu tata,aici mi-am cunoscut si sotul(el a plecat la un liceu mai bun),in cantina liceului am facut acum 7 ani cununia civila cu mai toti colegii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Vreau sa incep asa pentru ca se pare ca nimeni nu mai citeste introducerile, sau cel putin nu aprofundeaza esenta acestuia:

Ne-a unit sansa de a deveni mame in aceeasi perioada si am devenit o mare familie de mamici si copii, familie in care ne impartasim atat bucuriile cat si micile neplaceri ale vietii de zi cu zi.

Apoi, nu-i frumos deloc deloc ce se intampla....adica atunci cand se scrie pe gustul tuturor e totul ok si de multe ori uitam si sa multumim celor care au si ele copii mici, asta vis-a-vis de ce spunea Anya ca se intreaba ne N-spe ori aceleasi intrebari pentru ca avem copii mici acasa si nu avem tot timpul vreme sa citim din urma....ce vreau sa spun este...si cele care raspund -DA, adica si eu - avem copii acasa si totusi raspundem de nenumarate ori la aceleasi intrebari.

Si ma mai supara ca uneori dupa intrebari apare mesajul nemultumit ca "nimeni nu-mi raspunde"....ei....toate intram cand putem si raspundem la ce stim, deci putina rabdare si inelegere doamnelor!

Haideti sa nu mai consideram mesajele care nu ne convin ca atac la persoana....nimeni nu-si propune asta...nu vrem sa aruncam cu pietre in cele care nu mai alapteaza, s-a spus doar ca s-a renuntat prea usor, desi la Odisee toate eram PRO!!!!

Si daca o sa convigem macar o fata sa alapteze exclusiv si sa lase laptele praf, parerea mea, merita sa se mai supere una alta, pentru ca inseamna inca un copil care profita de lapticul mamei lui si merita nervii oricui...

Va rog sa nu dati vina pe hormoni, e parerea mea si o sustin 100%.

Daca-mi mai trece ceva prin cap, revin...poate scriu si cum am alaptat 5 zile in doua cu sange si durea de imi venea sa urlu, ma tineam de masa. Si Matei nu primea sanul daca ma dadeam cu orice, deci singurul leac au fost "baile de aer". Dar ma si vedeam spanzurata de tzitzi de Anya si apoi nu am vrut sa renunt! Am avut nopti cand era sa cad cu tot cu copil jos pentru ca atipeam in fund ...dar nu am vrut sa renunt.

Asta nu inseamna ca pun pe careva la zid, pur si simplu asta a fost experienta mea.

Valen, Deni....sa nu uitam ca intram pe forum sa ne relaxam nu sa ne enervam...

Hai va pup ca-mi sunteti toate dragi, cu nervii si cu dragostea voastra cu tot

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Simo, Anya va impartasesc parerea! Si, chiar daca cu o mica intarziere! Am sa va impartasesc si io din experienta mea! Asta pentru a incuraja pe toate cele care sunt tentate sa renunte! Nu-i usor, da' merita! Pentru copil!
Mi-a venit laptele cu furie inca din spital! Si copilul, obisnuit sa i se dea cu canita si sa nu munceasca, tragea putin, da' pentru ca nu avea jetul puternic se enerva si se punea pe urlat! In plus, un sfarc nu era asa de bine format! M-a invatat o asistenta cum sa procedez, ca nu mai eram in stare sa ma concentrez si sa imi aduc aminte ce citisem pe aici si prin alte carti, reviste, site-uri! Si chiar mi-a stors sanii prima data! Simteam ca innebunesc de durere!
Si puteam comprese calde, ma storceam, dadeam copilului sa suga si apoi iar stors si comprese reci! Si asa am facut o noapte intreaga (prima si singura impreuna la spital)!
Apoi am venit acasa si in timp ce sugea copilul la sanul stang (care a fost usor de educat), sotul ma storcea la dreptul! Si durea de-mi venea sa-l musc de maini (asa simteam si in spital cand ma storcea asistenta)! Mi-a mai franjurat putin si copilul sfarcurile! Apucam sa ma dau seara, o data in zi cu ceva crema pe ele. In rest, le ungeam cu cate un pic de lapte! Noroc ca n-a durat mult, numai cateva zile! Da' am rezistat de dragul copilului. Intr-o saptamana maxim am scapat si de furia laptelui!
Nu era usor avand in vedere ca faceam tratament pentru foliculita la patru ore, dura intre o ora (daca dormea copilul) si doua juma (daca era treaza) ca trebuia sa punctam fiecare bubita cu alt tampon imbibat. Hai ca nu mai dau amanunte ca va ingrozesc!
Important este ca am trecut peste asta! De ajutor mi-a fost sotul, fiind in concediu atunci! Eram zombi de somn amandoi! S-a intamplat sa nu auzim alarma pentru tratament. Reactionam doar la zgomotele facute de copil!

Comoara mea, Miruna

Mergi la inceput

si eu mai am de completat ceva la datele lui bebe -s-a nascut la 21.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Vad ca au acaparat moldovencele forumul in dimineata asta, asa ca...hop si eu.
In sfarsit am o clipa de ragaz. A trecut botezul. A fost frumos, Victor a fost mai cuminte decat ma asteptam. A stat cu noi la petrecere, a dormit si a mancat. Mie insa mi-a fost teribil de rau. Sambata dimineata m-am trezit cu o indigestie cumplita, apoi au urmat niste frisoane si crampe ingrozitor de dureroase. Daca asa tare dor si colicele plang de mila bebelusilor. Frisoanele si temperatura mi-au trecut ieri, dar crampele nu. Ma manifest exact ca bebelusii. Ma incovrig si urlu de durere. Sper sa treaca. Ideea e ca nu am reusit sa mananc mai nimic zilele astea si aseara a cam scazut productia de lapte. A stat Victor la san aseara ore si nu se satura ca nu prea avea ce sa traga. Dar stiam ca asta face bine. Am facut repede si un ceai+Galactogil. Acum stam bine.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput