***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 26
lama spune:
Noi (adica eu si nevasta mea am facut cererea la banca ) dar suntem in asteptare
Si pina la urma sa dat drumul?Sotia a facut un cos plin ochiiiiiii si am facut o comanda se 20 euro de test.
Jasmine spune:
am uitat sa va spun ca in ultima comanda primita de mine prin iunie am avut tricoul asta
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-okaou.aspx?productid=324107657&documentid=473907&categoryid=31440794&single=&hasnext=0&hasprev=1
pe verde.Are o maneca mult mai scurta si mai stramta decat cealalta,adica o maneca e cam cu 2 masuri mai mica.
Secman spune:
Brovo fetelor ce pot sa spun ati reusit sa-i faceti sa ne respecte chiar daca suntem Romani.
Eu am un CEC neancasat din luna iunie am incercat sa-l incasez la Bancpost unde si lucrez si ma costa 60 Eur in conditiile in care cecul este in valoare de 97 Eur,am vazut ca voi ati trimis comenzi prin posta impreuna cu Cecul.
Poate stiti voi ca eu nu stiu daca la ei cecul mai este valabil ca la noi este valabil 6 luni.
As vrea sa le scriu si eu sa -i intreb daca pot sa fac ceva .
Ati putea sa-mi spuneti pe ce adresa pot sa trimit ca sa-mi si raspunda cineva.
Am facut si eu o comanda si a doua a anulat-o si mi-au anulat si conturile chiar meritam sa ne ceara scuze la fiecare mail trimis.
nici nu stiu cum sa procedez daca imi fac alt cont daca o fi bine.
multumesc,
claujro spune:
quote:
Originally posted by Secman
Eu am un CEC neancasat din luna iunie am incercat sa-l incasez la Bancpost unde si lucrez si ma costa 60 Eur in conditiile in care cecul este in valoare de 97 Eur,
Incaseaza-l la BRD unde este 3 euro/cec.

quote:
Originally posted by Secman
Poate stiti voi ca eu nu stiu daca la ei cecul mai este valabil ca la noi este valabil 6 luni.
Si scrie foarte clar pe spatele cecului ca valabilitatea lui e de 1 an.
Fiti si voi mai atente cand scrieti gogomanii d'astea!

Eforie-august
Secman spune:
Si scrie foarte clar pe spatele cecului ca valabilitatea lui e de 1 an.
Fiti si voi mai atente cand scrieti gogomanii d'astea! 
da vad ca ati inceput sa fiti rautacioase am vorbit chiar cu directoarea sucursalei si asa mi-a zis.
oricum multumesc pentru sfat
Secman spune:
quote:
Originally posted by claujro
[quote]Originally posted by Secman
Eu am un CEC neancasat din luna iunie am incercat sa-l incasez la Bancpost unde si lucrez si ma costa 60 Eur in conditiile in care cecul este in valoare de 97 Eur,
Incaseaza-l la BRD unde este 3 euro/cec.

daca ar costa atat de putin procesarea aplicatiei si ar fi atat de simplu fetele nu s-ar mai agita sa trimita comenzi cu cec prin posta sau cum trimit ca nu prea am inteles.
aissa spune:
La BRD a incasat sotul meu saptamana trecuta un cec depus acum vreo 45 de zile, tot de la LR, din 56 de euro i-au oprit 10. Deci tot cat imi luase si BCR (aproape) numai ca nu a asteptat 90 de zile.
Secman as prefera sa rezolv cu posta pt ca asa as avea produsele mai repede decat as incasa cecul...daca toate ar merge ok.
claujro spune:
Daca ai vorbit cu directoarea e ok. Nu contest, nu cunosc, asta o fi politica bancii voastre. Eu ti-am oferit o alternativa.
Daca nu ma crezi, suna maine la 0-800-803-803, numarul gratuit de la BRD si intreaba de curiozitate cat e comisionul de incasare al unui cec si apoi mai vb.
Eforie-august
felicia74 spune:
Secman eu am 2 cecuri depuse la BCR. Mi-a luat comision 6 euro si imi dau banii dupa 75 zile, adica pe 24 septembrie (abia astept, ca mare nevoie am de ei!).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Secman spune:
ok multumesc pentru sfaturi
dar acum imi spuneti cum ati facut comnda cu cecul?
si o adresa de la LR la care sa raspunda cineva .